Kocam ablasıyla ne konuştu?

Kocam ablasıyla buluşmaya gitti ama beni yanında götürmedi. Bende geliyim dedi yok zaman geçirmiyoruz uzun zamandır dedi. Ablasıyla buluştuğuna eminim. Eve gelince ne konuştunuz dedim söylemedi. Ablasının özeliymiş. Karı koca arasında özel mi olur. Ablası bekar. Eşim matematik öğretmeni ablası bilgisayar mühendisi. İşinde iyi amerikaya gidiyor yılın altı ayı. Ve her hafta bir saar telefonda konuşuyorlar. Bu durum sinirimi bozuyo. Ablasına bu kadar bağlı olması. Buluştuktan sonra anlat dedim anlatmadı. Bende anlatmazsan seninle konuşmam dedi. O da konuşmazsan konuşma dedi. Çok alındım. Az önce gelip "Yanlış anladın. Sen karımsın ama o da ablam. Beni büyütmek için çok uğraştı ve sen sürekli onu kıskanıyorsun. Konuşurken rahat vermiyorsun 6 aydır yok ve biz 4 saatliğine buluştuk arayıp durdun. Seni seviyorum seninle ilgileniyorum ama bu halin beni artık bıktırdı" dedi. Eşimin ailesi ile arası kötü üniversiteye gitmesini istememişler. Ablası hem çalışıp hem onu okutmuş ne zaman dara düşse ablası yanında olmuş tamam çok iyi bir insan ama artık benimle evli bu kadar yakın olmaları canımı sıkıyo. Ablasının telefonunun ekranında bile kardeşlerinin resmi var. Benim hayatımı çalmaya çalışıyor gibi hissediyorum sizce abartıyor muyum

Kocam ablasıyla ne konuştu?