Aile & Toplum Yalnız mı yaşıyorsun? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay Yalnız yaşamayanlar, Yalnız yaşamayı ister miydiniz? Güncellemeler8 ay Güncel Yalnız mı yaşıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 8 ay Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Eşimle yaşıyorum gadası Ama yalnız yaşayan insanlara imreniyorum 😅 2 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 8 ay Eşin duymasın zalııım :D nordun_gadasi 8 ay 😂
fastandfurious_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Şu an ailemleyim ama yalnız yaşadığım zamanlar daha keyifliydi 1 0 Yorumla
Yok-Problem Takip Et Xper 1 Yaş: 30 8 ay Ailemle yaşıyorum. İşten eve gelince odama geçip Ferdi Tayfur şarkılarını dinleyip hüüüü diye hıçkırarak ağlıyorum. 1 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değişiyor. Bazen yalnız, bazen ailemle. 1 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 958 cevap paylaştı. Bir iki sene aile ile evet 1 1 Yorumla Maça-As 8 ay Evet 2 sene yaşadım yine yaşamayı isterim. Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ailemle 1 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 8 ay Evlen artık zalım evleeen Yorumla Mukan34 8 ay Onun yerine rüya abla rabbim gönlünce ev nasib etsin sonra çıkt git evine desene Yorumla
orucbey34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yalnızım ama ailemle yalnizim 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 8 ay Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ailemle 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ailemle yaşıyorum. 1 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% 8 ay Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 8 ay Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. Olabilir:) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eşimle yaşıyorum gadası
Ama yalnız yaşayan insanlara imreniyorum 😅
Eşin duymasın zalııım :D
😂
Şu an ailemleyim ama yalnız yaşadığım zamanlar daha keyifliydi
Ailemle yaşıyorum. İşten eve gelince odama geçip Ferdi Tayfur şarkılarını dinleyip hüüüü diye hıçkırarak ağlıyorum.
Değişiyor. Bazen yalnız, bazen ailemle.
Bir iki sene aile ile evet
Evet 2 sene yaşadım yine yaşamayı isterim.
Ailemle
Evlen artık zalım evleeen
Onun yerine rüya abla rabbim gönlünce ev nasib etsin sonra çıkt git evine desene
Yalnızım ama ailemle yalnizim
Ailemle
Evet
Ailemle
Ailemle
Hayır
Bu aralar evet
Ailemle yaşıyorum.
Hayır
Olabilir:)
Ailemle
Çok şükür