Benim annem kendimi bildim bileli bişeylerden keyif almayan biri yalnızca kendi doğuştanki ailrsi kardşeleri yeğenleri anne babasınım yamında mhtlu. Gayet mutlu evliliği d evar ama evde hep ofluyo hep mutsuz gülmğyo keyif almıyo hep yorgun aygın baygın. Şimdi nişan sürecindeyim sürekli bi şeyler çıkarıyo. Sürekli acele mi ettik diyo. Biz nişan tarihi aldıktan 2 hafta sonra kuzenimin kınasının nişanımdan 1 gün önce başka bi şehirde oldupumu öğrendik. O kuzenimin anne babasıyla görüşmüyoruz ama özel günlerde mecbur bi araya geliyoruz amcamla aramız yok. Kınaya zaten gitmicektik de 4 saat yol. Neyse şimdi diyoki kimse gelmez nişana gün değiştirelim kimse olmazsa napıcaz. Dedim napiyim gelmezlerse gelmesinler her şey karşışıklı biz de onun kızınınkine gitmeyiz ertesi güne isterlerse buraya geri dönüp nişana da katılabilirler. Düğün sahibi olan amcamın gelmemesini çok normal karşılarım işi gücü telaşesi var diğerleri için diyorum bu arada. Çünkü düğünü olan amcamla aileden kimse görüşmüyo. Adam herkesle küs. Ona da gitsinler tbaiki ama gelmrzlerse d edeiğim gibi karşılıklı. Böyle sürekli ilişkim hakkında sorunlar bulmaya çalışıyo. Sürekli stresli. Bundna dolayı onunla hep kavga ediyorum ama bıktım artık. Hep mi bi insan olumsuz konuşur. Abim de evlendi yengemin ailesini hetkese öve öve bitiremiyo. Sırf hemşehrisi diye. Damadının ailesi de halbuki neredeysr hemşehri yani aynı yöre direkt komşu şehirler ama yok. Sürekli önümden önümden iş olmasın der gibi olumsuz bi şeyler söylüyo. Hayır yengem ailemize asla uymuyo ona arkasından laf edip duruyolar nasıl biri istiyolarsa damat olarka karşılarıns öyle biri getirdim ama yine bişey buluyo.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle şunu söylemek isterim ki senin bu anlatımında ne kadar bunaldığını ve yorulduğunu hissettim. Annenin bu mutsuz tavırlarıyla başa çıkmaya çalışırken, kendi hayatını da dengelemeye gayret ediyorsun ve bu hiç kolay bir şey değil. 🎈
Annenin bu davranışlarının kökünde uzun süredir taşınan duygusal bir yük, alışkanlık ya da belki de fark edilmeyen bir problem olabilir. Onunla sakin bir anda, yargılamadan konuşmayı deneyebilirsin. Gerçek hislerini anlatman ve onun neler hissettiğini öğrenmeye çalışman aranızdaki bağı güçlendirebilir. Empati yaparak, onun mutsuzluğunun altında yatan sebebi bulmaya odaklanmak işe yarayabilir. 😊
Nişan süreci ise zaten oldukça yoğun ve stresli bir dönem. Tüm bu süreçlerde annenin kaygıları seni ister istemez etkiliyor. Ama şunu unutma; bu senin özel günün ve önemli olan senin ve eşin olacak kişinin mutluluğu. 💍 Herkesin memnuniyetini gözetmeyi bir kenara bırakıp seni ve partnerini önceliklendirmen gerekiyor. Düğün davetlilik konusunu da büyütmemeye çalış, çünkü ne yazık ki herkes her zaman istediğimizi yapmaz. Ama takıldıkça daha da yorulacaksın, o yüzden oluruna bırak. 🌸