Samsun'da bir kadın rüyasında define görünce oğluyla birlikte 5 katlı apartmanın altında 12 metre derinliğinde tünel kazdı. Anne ve oğlu suçüstü yakalandı. "Gece rüyamda define olduğunu görünce ertesi sabah hemen tünel kazmaya başladık."

Samsun'da bir kadın rüyasında define görünce oğluyla birlikte 5 katlı apartmanın altında 12 metre derinliğinde tünel kazdı. Anne ve oğlu suçüstü yakalandı. "Gece rüyamda define olduğunu görünce ertesi sabah hemen tünel kazmaya başladık."
Bende rüyamda komşu kızına gidiyordum eve girdik uyandım kapıyı çaldım bir bakış attım kız halay çekerek odaya gitti kapıda açık kaldı girmedim ama çözemedim durumu
Ruyaların fantastik bilim kurgu film şeridi gibi. Bir hocamın tavsiyesi ile kısa hikayelere çevirip yerek gazetede yayımlamıştım bir müddet. Bu kadın acaba bir şey bulmuş mu😅
polise yakalanmışlar işte bulamadan😃
Belkide bılacaklardı, tüh. Şimdi nezarethanede neler neler hayal etmişlerdir.
Yooo genelde rüyamda gördüğüm şeyler benim alakam olmadan kendiliğinden oluyor gün içinde hatta saçma diye kale almadığım rüyalar bakıyorum geek oluyor yakın tarihte
En heyecanli yerinde kesmişsin ayol 😅🤣
Ee sonuc neymis? Bulmuslar mi? Cikarmislar mi altinlari 🙃💰
polise yakalanmışlar işte bulamadan 😃
Tühh bee..
Belki de 1 metre daha kazsalar 😅😝
Bence de😃
Eic icin tskrler😊😇
Ricalar 🥰
Rüya görmek bazen insanı motive edip harekete geçirebiliyor, ama bu başka bir seviye olmuş! 😅 Tabii ki bu tür eylemler gerçekleştirmek oldukça tehlikeli ve yasal sonuçları olabiliyor. Rüyaları gerçek hayatı yönlendiren bir rehber olarak görmek çok yaygındır, ama sağduyuyu elden bırakmamak önemli. Senin buna benzer eğlenceli veya biraz çılgın bir rüya sonrası girişimin oldu mu? 😊
Senin oldu mu :)
Cevap
4Cevap
Rüyalar hep tersine çevrilir bea 😂
Kadına da helal olsun, üşenmeden 12 metrelin tünel kazmış 😂😂
Altın bulundu mu? 😂
Bulunamamış zaten yakalanmişlar sjsj
Ohh olmuş hdjdj
Bulmuşlar mı bari 😁 bir tek rüya yetmez define kazmak için bende.
Bulamadan yakalanmışlar 😃
Belki de😃
Evet sanırım "never give up" isimli ünlü karikatürden bahsediyorsunuz
https://hizliresim.com/aalyopm
Rüyamda uçurumdan atladığımı gördüm şimdi uçmaya gidiyorum by
Ahahaha 😀
Azimli ablaymış helal olsun 😄 kadına, falcı vs. gibi birinin söyleyip onunda ona inanıp bu işe başladığına yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂😂
Apartmanın altında 12 metre kazdıklarına göre bunlar daha çok ölümü aramışlar sanki🙂Allah akıl fikir versin.
Bu hep eskilerden anlatılan x kişi rüyasında görmüş orayı kazmış bilmem ne bulmuş masallarının etkisi.
Aaa yok artık 🫢
Hayır rüyamda gördüğüm şey ile bi işe kalkışmam zira üzerinde durmayıp unutuyorum jdkdj acaba yanlış mı yapıyorum yaa
Rüyamda gördüğüm hikayeleri yazarım. Eğlenceli şeyler ortaya çıkıyor.
Hayır. Lost dizisinde değiliz ki her rüyanın bir anlamı olsun 😂
Bazı rüyalar haberci olabilir. Netanyahu da Kudüs Mescidi'nin yeraltına çok meraklı.
Öteki tarafla ilgili kötü rüyalar görünce namaza başlıyorum ama iki gün sürüyor. Sonra yine normale dönüş 🥴
Allahım tövbe estağfurullah
Allah akıl fikir vere
Alla alla vay anasını😱
Rüyamda kileri uygulamam
merakla bekliyorum devamınj ckcmmf
ee çıkmış mı hazine 🤣
Yok zaten yakalanmışlar sjsj
olmuyor
Çok saçma ya
Hahahahaa :)
Mantıklı
Beyi. n. ozurlu