Bu rusca cümleler isinize yarar mi?

Gunluk konusmada pratik faydali Rusca rehberi

Işinize yarayacağını düşündüm. Ilk önce selamlasma ve tanışma : Zdrasviyte здрасьте : MERHABA Davayta pagnakomimsa : hadi tanisalim Menya zavud eda, Kak vas zavud? Kak tiy? : benim adım eda, senin adin ne , kimsin? Oçin prietna : memnun oldum. Ya haçu... : ... Istiyorum ( boşluğu siz tamamlarsiniz ) Davay dnöm : Lets go anlamındadır. Ya znayu harasoi gavaru angliski ili Ruskiy : ıngilizce ve rusca konuşmayı iyi biliyorum Eta Maya padruga : Bu benim kiz arkadaşım Eta moi drug : Bu benim dostum, yakın arkadasim. Miy panimayim drug druga : biz iyi anlaşıyoruz. Ya lublu tibya: seni sevuyorum Ya ni panimayu tibya : seni anlamıyorum Kakaya krasivaya devuşka : ne kadar guzel bir kiz Spasiba: teşekkür ederim. Pajalusta : lütfen Day pajalusta, mojna : verir misin lütfen? Mojna? Olur mu, mumkun mu? Skolka stoyet eta... : ... nin fiyatı ne kadar Nicivo Nilza : olmaz Moi radnoy gorid : benim ana vatanım Ya jdu tibya : seni bekliyorum. Ya jvö v ıstanbul : İstanbul'da yaşıyorum. Dosveadanya : görüşürüz. Dozavtra : yarın görüşürüz Dobre utrom : günaydın Dobro veçer: iyi akşamlar Mame bolşoi priviyet : annene selam söyle Paka paka : bay bay Aklıma gelenler bunlar inşallah
Bu rusca cümleler isinize yarar mi?