mesela 40 a kadar evlenmemişsen kötü biriymişim kızların tercih ettiği değilmişim çulsuz tipsizmişim aynısı kız içinde geçerli bunun diyeni mantığına göre.
bunu diyende iq sıfır ama yine sorayım soru olsun dedim :D
mesela 40 a kadar evlenmemişsen kötü biriymişim kızların tercih ettiği değilmişim çulsuz tipsizmişim aynısı kız içinde geçerli bunun diyeni mantığına göre.
bunu diyende iq sıfır ama yine sorayım soru olsun dedim :D
Evlilik bu toplumda büyük bir meziyetmiş gibi algılandığı için öyle düşünülüyor ama bence evlenmemek çok daha güzel. Sen en güzelini yapmışsın abi hiç evlenmeyip
bi yaştan sonra evlenilmeli ama. 30 dan sonra falan.
Benim 30 den sonra evlenme hedefim vardı aslında ama artık hiç evlenmesem de olur kafasına girdim. Yani yanlış insanlar bir ömür geçirmektense yalnız kalmak daha mantıklı
Gerçi 23 yaşındayım daha erken benim için. Bakalım hayırlısı 🙂
ailen yaşlanıyor herkes birbir gidiyor böyle kalıncada kolay değil :)
Haklısın tabii zorlukları da vardır 🙂
oluyor :) fazla geç yaşta baba oluncada cocuga zor bakarsın :)
Tam kararında ya 25-30 yaş arası evlenmek lazım ya da hiç evlenmemek lazım bence
aynen öyle 28 civarı falan
Hiç öyle düşünme ya! Hayatta herkesin rotası ve öncelikleri farklıdır. Evlenmemek bir eksiklik ya da sorun göstergesi değil. Kimi kariyerine odaklanıyor, kimi doğru kişiyi bulmak için sabırla bekliyor. Toplumun dayattığı o "evlenme yaşı" hikayesi yüzünden içini bunaltma. 🌟 Kendine güven, senin değerini evlilik durumu değil, kişiliğin, hayat görüşlerin belirler. Herkesin hikayesi biricik; bunu unutma! 💪✨ Herkes zamanla kendi mutluluğunu bulur; sen de kendi yolunu çiziyorsun! 😊
Cevap
1Cevap
sorun yoktur
Kimsenin haddi değil isteyen evlenir istemeyen evlenmez. Evde kalmak diye bir şey yok.
öyle değilmiş bende sorun varmış :D evlenmek için evlenseydim çoktan evlenirdim. öyle kolay işler değil bunlar :)
öyle yapıyoruz teşekkürler :)
maalesef ki evlilik toplumda marifet olarak görülüyor🤷🏻♀️
Evlenenler de sorun var şüphen olmasın
tenk yu <3
sorunlu oldugu ıcın evlenemiyor evet
@yalnızmelek072 korkuyor galiba
neden sorunlu olsun hiç karşısındakilerde sorun yok?
Mesleğin nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?