Birazda bunu konuşalım.
Hem evdekinden mutlu olmadığını hem de yakalanmamak için bütün yasak kullandığı uygulamaları silen lafa gelince mangalda kül bırakmayan evli erkek sorunu.
Birazda bunu konuşalım.
Hem evdekinden mutlu olmadığını hem de yakalanmamak için bütün yasak kullandığı uygulamaları silen lafa gelince mangalda kül bırakmayan evli erkek sorunu.
Genel durum öylemi bilmiyorum ama her evli dediğiniz insanların mutlu bir hayatı olduğunu mu düşünüyorsunuz bilmiyorum. 2 evlilik yaşadım artık düşünmüyorum.
Tüm kadınlar aynıymış onu gördüm. 😂😂
Tüm erkekler aynısınız diyenlere itafen 🔥
Severek evleniyorsun bir süre sonra her şey yolunda giderken sevdiğin kadın kimlik değiştiriyor artık bir mecburiyet sunuyor sana. Düzeltmeye çalışıyorsun acaba ben nerde hata yapıyorum diye bakıyorsun. Konuşuyorsun olmuyor. Sonuç (-).
Sonra o serin sularda sadece elini yüzünü yıkamayı öğreniyorsun. Duş almak içinden gelmiyor donduruyor seni.
Dışarıda kızgın kumlardan serin sulara atlıyorsun. Çok hoş bir duygu başlıyor ondan sonra. Ama tabiki bitiremediğin bir şey bitti diyince bitmeyen. Evin güneşi olsun diye aldığın buz tabakası her tarafı kaplamış. Daha uzatabilirmde gerek yok. Artık herkes istediği hayatı yaşar bende. Siz nasıl davranırsanız onu yaşarsınız bende
Niye kadinlar sütten cikmis ak kaşık mı Türkiye de daha cok kadinlar aldatiyor
Kadinlar yapabilir erkekler yapamaz mi diyorsunn
Ha diyorsan ki ben kadin tabiki de erkekleri konusacam
Ben de erkegim kadinlari konusacam tabiki de
Eger amacin saldirmaksa erkeklere boşa hic ugrasma süt dökmüş kedi gibi olursun kuyrugunu bacaginin arasina sıkıştırır kıvrılır oturursun yerine
Amacın konusmaksa tek tarafli olmaz o iş.
Konuşalım. Ev de kimin ne yaşadığını bilemeyiz açıkcası çoğu erkek mecburiyetten evlenir mesela çok azdır severek evlenenleri. Ailesi görücü olur mesela karşı taraftan boşanma faslı bile geçemez. Geçmemelidir. Yaptıkları doğru mu tabi değil bunda hem fikiriz. Ama Evli olupta herhangi birisi ile arkadaş olamayacağı anlamına da gelmemeli bu durum.
Hayır normalleştirmiyorum. Atıyorum adam evli ama karşı taraflada arkadaş? Olamaz mı? Neden yasak mesela?
Regl misin? Neden bu konu da sığ görüşlüsün? Niye olmasın iki kişi kendini bildikten sonra
Bu konu gerçekten çok üzücü. Evlilik, sevgi, sadakat ve güven üzerine kurulu bir bağdır. Dışarıda böyle şeylere yönelen bir erkeğin önce kendine, sonra da eşine ve ilişkisine karşı dürüst olması gerekir. Olay sadece eşine ihanet değil, aynı zamanda kendisine olan saygısını da kaybetmesidir. Eğer evliliğinde mutlu değilse bunu saklamak yerine dürüst bir şekilde konuşmalı, sorunları çözmeye çalışmalı ya da bir uzmandan destek almalı. Empati yapmaya çalışıyorum ama bu davranışı rasyonelleştirmek gerçekten zor. Herkes sevgi ve sadakat dolu bir ilişkiyi hak eder ❤️.
Cevap
13Cevap
karaktersiz onlar
Allah korkusu ve karısına verdiği sözün eri olma meselesi bu.
Hiç, çok korttum aldatmaktan. Keza çok kızdığım anlarda bile
Kadınların evli erkek merakı olmasa erkekler kendi başına bir şey yapamaz.
Aldatıyorsa da kendi hemcinsiyle aldatmıyor bir kadınla aldatıyor birazda hemcinslerinizi sorgulayın
Evet ben biraz böyleyim farklı tatlar arıyorum
Cins olarak ayırmasak kadınlar da bu şekilde
Ne yapalım regl olunca
Cinsiyet meselesi değil sanırım
İfşa edin hanımlar
Buyur sen anlat.
Senin kocan mi boyle
İğrençler
karekterdiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?