Ebeveynlerim neden böyle?

ebeveynlerimi sevemiyorum , sevmek isterdim ama şu yaşıma kadar bana ne sevgi ne ilgi gösterdiler ikisininde hayattaki tek amaçları namaz kılmak, sadece tembel tembel 12 saat uyumak.
Bana hiç maddi destek olmadılar kendi annelerinden kalma trilyonluk arsaları satıldı ama ben beş kuruş göremedim hala 6-7 sene önceki liseden kalma kıyafetlerim duruyor ve arkadaş arasına çıkmaktan utanıyorum giyecek düzgün bir ayakkabım bile yok herşeyi geçtim eğitim için destek bile olmuyorlar özel sektörde 5 ay kadar çalıştım ve şartlar gerçekten rezaletti gecenin bir saatinde çıkıyordum vardiya yüzünden.
kpss ortaöğretim sınavına çalışmak istiyorum çalışmadan alabildiğim puan 58 ben 90 üstü hedefliyorum ama ne kitap parası veriyorlar nede kursa yazdırıyorlar git kitap paranı çıkart bir yerde rastgele çalış diyorlar 24 yaşındayım beni temizlikçilik ve çaycılık gibi mesleklere layık görüyorlar depresyonu olan biriyim bu şartlar yüzünden oldu zaten ama şu sıralar depresyonum *nthara sürüklüyor beni ne yapacağımı bilmiyorum uyumak ve yok olmak istiyorum...
Ebeveynlerim neden böyle?