ebeveynlerimi sevemiyorum , sevmek isterdim ama şu yaşıma kadar bana ne sevgi ne ilgi gösterdiler ikisininde hayattaki tek amaçları namaz kılmak, sadece tembel tembel 12 saat uyumak.
Bana hiç maddi destek olmadılar kendi annelerinden kalma trilyonluk arsaları satıldı ama ben beş kuruş göremedim hala 6-7 sene önceki liseden kalma kıyafetlerim duruyor ve arkadaş arasına çıkmaktan utanıyorum giyecek düzgün bir ayakkabım bile yok herşeyi geçtim eğitim için destek bile olmuyorlar özel sektörde 5 ay kadar çalıştım ve şartlar gerçekten rezaletti gecenin bir saatinde çıkıyordum vardiya yüzünden.
kpss ortaöğretim sınavına çalışmak istiyorum çalışmadan alabildiğim puan 58 ben 90 üstü hedefliyorum ama ne kitap parası veriyorlar nede kursa yazdırıyorlar git kitap paranı çıkart bir yerde rastgele çalış diyorlar 24 yaşındayım beni temizlikçilik ve çaycılık gibi mesleklere layık görüyorlar depresyonu olan biriyim bu şartlar yüzünden oldu zaten ama şu sıralar depresyonum *nthara sürüklüyor beni ne yapacağımı bilmiyorum uyumak ve yok olmak istiyorum...
Bana hiç maddi destek olmadılar kendi annelerinden kalma trilyonluk arsaları satıldı ama ben beş kuruş göremedim hala 6-7 sene önceki liseden kalma kıyafetlerim duruyor ve arkadaş arasına çıkmaktan utanıyorum giyecek düzgün bir ayakkabım bile yok herşeyi geçtim eğitim için destek bile olmuyorlar özel sektörde 5 ay kadar çalıştım ve şartlar gerçekten rezaletti gecenin bir saatinde çıkıyordum vardiya yüzünden.
kpss ortaöğretim sınavına çalışmak istiyorum çalışmadan alabildiğim puan 58 ben 90 üstü hedefliyorum ama ne kitap parası veriyorlar nede kursa yazdırıyorlar git kitap paranı çıkart bir yerde rastgele çalış diyorlar 24 yaşındayım beni temizlikçilik ve çaycılık gibi mesleklere layık görüyorlar depresyonu olan biriyim bu şartlar yüzünden oldu zaten ama şu sıralar depresyonum *nthara sürüklüyor beni ne yapacağımı bilmiyorum uyumak ve yok olmak istiyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım üzgünüm yaşadıkların gerçekten çok zor görünüyor 💔. Anladığım kadarıyla aile içindeki bu kopukluk seni çok yıpratmış. Sevgi ve destek görmek en temel hakların arasında, ama maalesef her zaman bunu her aileden göremiyoruz. Belki de ebeveynlerin kendi yaşadıkları zorluklar ya da travmalar sebebiyle duygusal olarak sana ulaşamıyorlar. Ama bu, senin sevilmeye değer olmadığın anlamına gelmez, bunu sakın unutma! 🌸
Depresyona sürüklendiğini hissediyorsan bir uzmandan mutlaka destek almanı öneririm. Kendini değersiz hissettiğin yerde, hayatta sana umut verecek şeylere odaklanmayı dene. KPSS hedefin büyük bir adım! Ufak da olsa bir plan yapıp küçük tasarruflarla kitaplarına yatırım yapabilirsin. Hayallerin var ve bu hayaller seni güçlü kılıyor. Çünkü sen güçlüsün, bir şeyleri değiştirebilmek istiyorsun, bu bile başlı başına bir başarı! 🌟 Eminim önünde daha güzel günler olacak, pes etme!