+1 yılben internetten kazanıyordum lise zamanı PTC siteleri var bilmeyenler de araştırıp öğrenebilir 2 yıl boyunca 2000 tl ye yakın kazanmıştım ve lise çağında birisi için gayet yeterli bir para anket sitelerinden 400- 500 tl kazanmıştım ayrıca iddaa konusunda iyiyimdir 30-40 tl haftalık harçlığımı çıkartıyordum babamdan çok bir para almadım lisedeyken kendim uğraştım yaptım parasal bir sıkıntım olmadı şimdi ise lise bitti aöf işletme okuyorum muhasebe ofisinde asgari ücretle çalışıyorum işim rahat vakit desen çok şimdi ise link kısaltma işiyle uğraş harcıyorum çiftlik bankdan ufak tefek gelirim var. bu aralar aklımda bir düşünce var okulu dondurup sözleşmeli askerlik 4000 4500 tl maaşlı 12 ay ücretli askerlik yapıp evime dönüp iş ve aile kurmak.
aklınıza yatan birşey varsa yardımcı olmak isterim01 Yorumla- +1 yıl
bir bayanın işine yaramayacak şeyler de söylemişim kusura bakmayın gereksiz olmuş ama herbalife satışı yapabilirsiniz kar oranı hem yüksek hemde meraklısı çok hatta ben bile kullanıyorum instagram gibi sosyal platformlardan satış yapabilirsiniz
En İyi Cevaplar
Para biriktirme konusunda bir yorum yapayım. Amerikan ata sözü derki 1000 dolar kazanıp 1001 dolar harcıyorsan fakir, 1000dolar kazanıp 999cent harcıyorsan zenginsindir...
Onun haricinde birikim için harcamalarından kalanı tasarruf etme tasarruflarından kalanı harca92 Yorumla
+1 yılAvona ya da o tarz biseye hic bulasma. Sen ogrencisin satis yapacagin kesimde ogrenciler olacak. Olmasa bilr o parayi toplamak oyle zor ki. Benim ablam yapmisti bir donem kari olmadigi gibi bide zarar etmistik. Su tarihte en gec parayi vermelisiniz gondercez diyoruz soyledigimiz tarihten 1 hafta sonra geliyordu paralar. Kusuratlari vermiyorlarfi falan. Atiyorum fiyati 10 lira 50 kurussa 50 kurus gelmiyordu. E herkesin kusurati vermedigini dusunsene o para senin cebinden cikacak sonucta. O yuzden sakin. Git. kitap falan sat mantikli. ya da ozel ders verebilecegin birileri varsa ders ver.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPart time iş bakabilirsin. Cafelere bayan eleman alan yerler var zaten bayan olman bu hayatta 1-0 önde başlaman demektir.
Cafeler
Burger King vb. fast foodcular
Sinema salonu
Okulun kırtasiyesinde vs.
Okul hariç diğerlerini tavsiye ederim okulda pek para alamazsın ama diğerlerinde en azından asgari ücretin kesin. Burger King çok eleman alıyor part time bile girebilirsin. Cafeleride araştır part time alanalr var full time da girebilirsin işe.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
avon mavon boş işler ben üniversite dönemimde kredi kartı borçları yüzünden iş aradım yarım gün için çok az veriyorlar ve iş bulmak acayip zor en sonunda okudugum üni. okul sonrası evrak işlerine bakıyordum bu şekilde borçlerımı bitirdim. ama internetten araştır part taime diye bulursun
30 Yorumla
+1 yılBen çalışılarak para kazanildigina inanmıyorum. Yok öylebişey. Eğer para kazanmak istiyorsan girişimci olman gerekiyor. Yani başkasının yanında çalışarak ancak günü, ay i kurturarsin.. Allah çalışana verir diyenler cikacaktir onlari bana gönder de ağzını burnunu kirayim onların. 3 işte birden çalıştım aynı devam etti fark yok. Yapılmamış bişeyi yapmaya çalış. Iyi gözlemë etrafını mutlaka eksik bişey bulacaksin.
40 YorumlaTurkiyede yasamamak lazim o 2500 ₺ birikir ya diger 2000 ya kira ya fatura hep gelir
Asgari gecim 950 ₺ belirlenmis
Ama turkiyede asgari gecim icin gerekli para 1900 millet nerden buluyor o 1000 ₺ merak ediyorum ben 2000 ₺ maas aliyirum ama ay sonunda paravyok22 Yorumla- +1 yıl
Ya yanlis anlama ama biz 80 nesli cocuklariyiz biz evede misafir yemek yerken sofraya oturduk diye anneden dayak yiyen nesiliz evde meyve varken saklandigi ve belli zamanlarda cikarildigini gorduk var ken yoka alistik onun icin bazi seylerin kiymetini bilirim 2000 liralik maas ile ben hayatimi cok kaliteli geciriyorum 20 bin alirsam eger tepeye oynarim benim aylik gelirim degismez sabit 1230 ₺ giderim var maas nebolursa olsun
+1 yılAvon yapabilirsin fakat avon bir Israil urunudur eger diyor isen israil kazansin yap fakat diyor isen turkiyede klasin param oyle firmalar var dogal kozmetik urunleri yapan. Mesela ben yapiyorum ve cokta guzel satiyorum aylik brut gelirim 3500 tl ye yakin.
10 Yorumla
+1 yılBir tanıdığın varsa mesela telofan kabı satan ya da herhangi birşey. Çok satılan şeyler. Tanıdığından iyi fiyata alıp sat. Ama ağzınında laf yapması lazım para kazanman için:)) misal orjinal falan de, nomralde iki katı fşyatına satılıyor gibi:DD
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bayana cinsel iş teklifleri edenler hepinizin alayının * . na koyim. Memleket boyle o. cocukları yüzünden batıyo hep
130 YorumlaEn basit yol. faturalı hat üzerinde iş Phone 6 al ayda 120-130₺ taksitle..
Sıfırı 2.500₺ sen kapalı kutu 2.000 hatta 2.200₺ satarsın kapalı kutu ama 8-12 aydır faturasını düzenli ödeyen biri lazım. aile-akraba-sevgili11 Yorumlaiddaa oyna şansın varsa 1 günde kazanırsın belli olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılHaram para
Valla ben satış ortaklığı diye birşey var onu yaparak öğrenci halimle aileme para yolluyorum :) internetten yabancıların ürünlerini satıyorum 1.5-2 bin tl geliyor aylık ama herkesin yapabileceği bir iş değil :)
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 897 cevap paylaştı. Öğrenciysen bir iş yerinde çalışamazsın. Kuralları gereği ders zamanı sana izin vermeyebilirler. Parfüm gibi birşeyler pazarlayabilirsin. Onların mesai saati de yok bildiğim kadarı ile. Avon var birkaç marka daha var. araştırırsan onlar seni bulur.
10 Yorumla
+1 yılBoşuna zamam harcamak yerine ders çalış çok sağlam ama geleceğini garantiye al daha mantıklı. 3 kuruş kazanacam die geleceği riske atma. Ha ihtiyacın varsa da Okumayı bırak ticaret yap ne olursa olsun yap her iş olur para var
10 YorumlaGelen para kadar giden para da önemli harcadığın her kuruşu yaz ve hesapla, gereksiz olanları çıkar. Çok para kazanırsın ama birikmez, gelen gider anlamazsın.
10 YorumlaNe kadar sürede lazım bu miktar, ona göre sana bu konuda yardımcı olayım.
Vereceğim öneri (yazarlık) ile ilgili. İmla kurallarına dikkat ediyorsan günlük 20-50 TL miktar kazanabilirsin.110 Yorumla- +1 yıl
Yazarlık işi nasıl oluyor?
+1 yılEğer zamanın var ise, full time veya part time bir işe girip para biriktirmeye başlayabilirsin. Tabi bu süreçte, ihtiyacın olmayan şeyleri ihtiyaç gibi görüp para harcamamalısın yoksa zor birikir :)
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı. Para kazanmak isterken dersleri ihmal edersin, okulun uzar, daha çok para kaybedersin..
40 YorumlaPara kazanmayı biliyorum da nasıl biriktiği hakkında bilgim yok :/
41 Yorumla- +1 yıl
hahha işte nasıl biriktilir onu bende hiç anlamadım :))
azda olsa sürekli birikim yap amacını unutma çok para istiyorsun birgün bakarsın kral gibi olursun hayat bu :D
20 Yorumlaeger ögrenciysen mesela diyelim liseye gidiyosun haftada 50 lira alıyosun misal yaz tatiline kadar bir kumbara tutarsın günde 1 bucuk 2 lira atarsın sonra yazın açmıssın 250 300 lira ) MİSAL BEN ÖYLE YAPIYORUM
12 Yorumlaönce kazanmalı sonra biriktirmeli. şartlar da önemli. asgari ücretle tek yaşayan biri biriktiremez.
sonra kısmasını bilmeli.10 Yorumla
+1 yılkardeşim gel ben sana yardım edeyim 2 haftada kazan o parayı garanti veriyorum sana balık tutan ablalarımın yanına vereyim seni kazanırsın tabi istanbuldaysan
10 Yorumla
+1 yılAliexpress'ten tablet kılıfları getirt. Sonra onları Türk alışveriş sitelerinde daha pahalıya sat. 2-3 ay alacak bir uğraş ama.
10 YorumlaBüyük pet şişeyi al hergün cebinds nekadar bozukluk varsa at özellikle 1 tl at çünkü şişeyi kesmeden içinden alamıyorsun :) 1 ayda sırf bozukluklarla 100 tl biriktirirsin boşta para;)
30 Yorumla
+1 yılHergün kenara az çok deme para at 2500 cok degil hemen birikir
14 Yorumla
Soran+1 yılMayisa kadar birikmesi lazim
- +1 yıl
3 ayın var ozaman part time bir iş yapabilirsin
Soran+1 yılOkulum var ya ona vaktim yok
- +1 yıl
Valla benim bir arkadasim köpek bakıyor disi tocaret için degil ama belli zamanlarda ondan yavru alıyor yaklaşık 7000 lira geliyor hersene benimki erkek alamıyorum yavru falan babalik hakkı bitane veriliyor 500 lira
+1 yılEn temiz iş part time çalışmaktır. Varsa anladığın bir iş, yine hünerlerinide maddiyata çevirebilirsin. Avon vs gibi işlerden para kazanılmyor sanırım. Yani arkadaşım çalışmak şart. Oturduğun yerden olmuyor o işler maalesef. Hayatın gerçeği
10 YorumlaVala üniversite hayatım boyunca çalıştım çalışmayı okumaktan daha çok sevdiğim içinde okulumu 7 senede anca bitirdim şu an ki aklım olsa okuluma asılır okul bittikten sonra çalışırdım bence boşver öğrencilik yap sadece
10 Yorumla
+1 yılsağlam bir meyhanede garsonluk yap bence rahat günlük 90-100 tl filan kaldırırsın ben antalyadayken öyleydi yani :D
11 YorumlaKesinlikle el isleri. Maaliyeti az ama parani satttiginda katlayabilirsin. :) Hem eglenncelidirde :)
20 YorumlaPart time calisabilir sin? Marketlere veya magazalarda kasiyerlik veya satis danismani burger king gibi magazalarda cok part time calisan. Var ararsan cok kolay bulabilirsin
10 YorumlaNet uzerinden gunluk kek bogrek yapilir diye ilan ver ;) sokakta kiyafet satan kisilerden 2 parca urin alman veya yaninda 1 milyoncu varsa ordaki esyalarin resmini cek nette koy sattikca ordan alir verirsin.
Buara hangi ilden10 YorumlaÜniversitedeysen iyi not tut sat :D Onun dışında kötü bir telefon alıp elindekini sat. Sakın burger de işe girme. Avon temiz iş tanıdığım baya bir para kazanıyodu ondan
10 YorumlaGuzel paralar icin guzel isler yapman lazim, veya yaptigin bir isi guzellstirmek istersen tum emegini vermen lazim, zaten ondan sonra paran ister stemez eline gecer :)
20 Yorumlaüniversitede ben de çalışmıştım. promosyon ajanslarında ve üniversite kütüphanesinde, teknik serviste falan çalışmıştım. düşük bir meblağ da olsa üç beş kuruş harçlık çıkarırsın.
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim, çalışabileceğim bir yer vardır mutlaka kafana uygun, umarım okuduğun yer bir ilçe değilde bir şehirdir ki iş imkanı bulabilesin..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCalisirsin kasandigin paranin bir kismini biriktirirsin cevren varsa avon sat ama pek para getirmez
20 Yorumlaavon değil yapman gerekeen amway pazarlamaya girmek..
11 Yorumla
+1 yılPara biritirmen icin calisman lazim ya da evden gelen parayi cok kisiktli harcamalisin ki biriktiresin
10 Yorumla
+1 yılKazancını ilk etapta arttıralmıyorsan harcamalarını azaltmalısın., iş ilanlarını arastır eve yakın olanları
10 Yorumla
+1 yılOlay su para varsa biriktirmek icin deyil harcamak icinn. Wardir sonuc carpe diem harca hepsini bitir isini gebert onlar. Canlari cehennnm. . d. d sacmaladik biraz
10 YorumlaPara kazanmak için üretim ya da hizmet yapman gerekir ya da ticaret ve biriktirmwk icin yatırım yapmak bunun içinde degerini koruyan birimlerde muhafaza şart
10 Yorumlaöğrenci adam dilenci adamdır. Hiç bir zaman parası yetmez o yüzden para biriktirmeyi unut idareli kullanmaya bak. İş bulup çalışsan da canını çıkarır bu işverenler derslere vakit ayıramazsın.
10 YorumlaALLAH yardimcin olsun kardesim part time islere bak.. internetten bulumdugun sehirdeki islere bakmakla basla mesela birde bozuk kubrasi al eline geceni at tavsiyem bu olabilir
10 Yorumla
+1 yılPart time bir ise gir. Garsonluk iyi mesela. Bahsislerle falan iyi kazaniliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlein ilacı olsa kendi başına sürerdi derler ya benimkide o misal tasarruf yapabilmenin yolunu bulursan bana da söyle ben ayda 10.000 kazanıp onunla bile tasarruf yapamıyorum
10 Yorumla
+1 yılİnşaatta çalış. bir gün 100 tl den 25 gün çakışmam yeterli olur ;)
10 Yorumlaben manisada öğrenciyim. ticarete atılmak istiyorum. sürekli araba alıp satcam hızlı hızlı. beraber iş yapabileceğim bir bayan arkadaş bulursam güzel paza kazanırız.
00 Yorumla
+1 yılBazı şeylerden kısarak mesela okulda yemek yiyeceğine evde ye onu paran cebinde kalsın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanitim islerine git marketlerde oluyo gunluk 40 lira aliyorsun zamaninda yaptim
20 Yorumla
+1 yılÖğrenci adam hayatta para biriktiremez boşuna uğraşma :)
20 Yorumla
+1 yılPara kazanmak zaman gerektirir, herkesin yaptığını yaparak zengin olamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvon gibi şeylerlerle hayal kurma.3 5 lira karla ayda kac ürün satıp ne kazanicaksin. işe ihtiyaci olan kadınları hedef alarak para kazanan bir şirket..
10 Yorumlagelirine göre gider yap. gelirin giderinden fazlalaştıkça para biriktirirsin.
20 Yorumla
+1 yılaz para harcayarak gelirine göre sistem belirtebilirsin , para nasıl kazanıcağın tamamen sana bağlı.
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 481 cevap paylaştı. Etrafindakilerin ihtiyaclari nedir once bunu belirlemen lazim
10 Yorumla
+1 yılHisse senedi al olmadı devlet tahvillerinden kar edebilirsin
10 YorumlaAynen harcamalarinin gereksizinden arinirsan biriktirirsin
10 Yorumlapara kazanmak kolay aslında ;ama harcaması yapa bilene
10 Yorumla
+1 yılpart time ürün tanıt marketler de anket de olabilir
10 Yorumla
+1 yılinan birikmiyor ben bir ara burger da starbucks da çalışmayı düşündüm ama yemedi
10 Yorumla
+1 yılZor iş Allah yardimcin olsun bulunduğun şehirde part time iş ilanları vardır elbet
10 Yorumla
+1 yıl@MadTr4cK Adam zaten olayı aşmış tasarrufun nirvanası baksana ^^
03 Yorumla- +1 yıl
bize nirvana'dan öte köy yok o yüzden ^^
- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih