Sevmediğim eski sevgilimin ismini duyunca elim ayağım titriyor?

Benim bundan 1 yıl once bi sevgilim vardı adı Mehmetti. kendisiyle 6 aylık bi ilişkimiz olmustu. Ama cok toxic ve degisik bi ilişkimiz vardı ve bu bende cok travma bıraktı. Sürekli olarak kavga ederdik ve ayrılıp barısırdık aslında barısmak istemezdim ama okulda tek kalmaktan korkardım çünkü bütün arkadaşlarımla konuşmamı kesmeme sebep olmustu. Okulun son haftaları kavga ettik ve ayrıldık ben onu heryerden engellemiştim ama o Baska hesaplar açıp sürekli bana yazıp tehdit ediyordu. Evimin onune geldiğini soyluyodu ve bende rahatsız oldugumu bana yazmamasını soyluyodum. Zaten Okulun son günleri oldugu için okula da gitmiyodum. Mezuniyet gecesi hep bana ters ters bakıp beni izlemisti asırı rahatsız edici bakıyordu. Okulun son gunu de beni üst durağa cagırıp son kez bulusalım demişti ben gitmemiştim. 3 ay boyunca hep farklı hesaplardan yazmaya devam etti sürekli bulusalım diyip duruyodu, dershanedeki arkadaşlarımla aramı bozdu.

Cidden benim için cok sıkıntılı dönemlerdi sonra yazmayı bıraktı ama çoğu arkadası suanki okulumda ve Ne zaman onun adını birinden duysam veya ne zaman onunla alakalı biri bana bişey yazsa elim ayağım titrer nefes alamam, üşürüm. Neden boyle oluyor anlamadım. Hayatım boyunca ondan kurtulamayacagımı düşünüyorum ve çok kötü bi his

Biraz uzun yazmışım umarım okursunuz ya

Sevmediğim eski sevgilimin ismini duyunca elim ayağım titriyor?