Benim bundan 1 yıl once bi sevgilim vardı adı Mehmetti. kendisiyle 6 aylık bi ilişkimiz olmustu. Ama cok toxic ve degisik bi ilişkimiz vardı ve bu bende cok travma bıraktı. Sürekli olarak kavga ederdik ve ayrılıp barısırdık aslında barısmak istemezdim ama okulda tek kalmaktan korkardım çünkü bütün arkadaşlarımla konuşmamı kesmeme sebep olmustu. Okulun son haftaları kavga ettik ve ayrıldık ben onu heryerden engellemiştim ama o Baska hesaplar açıp sürekli bana yazıp tehdit ediyordu. Evimin onune geldiğini soyluyodu ve bende rahatsız oldugumu bana yazmamasını soyluyodum. Zaten Okulun son günleri oldugu için okula da gitmiyodum. Mezuniyet gecesi hep bana ters ters bakıp beni izlemisti asırı rahatsız edici bakıyordu. Okulun son gunu de beni üst durağa cagırıp son kez bulusalım demişti ben gitmemiştim. 3 ay boyunca hep farklı hesaplardan yazmaya devam etti sürekli bulusalım diyip duruyodu, dershanedeki arkadaşlarımla aramı bozdu.
Cidden benim için cok sıkıntılı dönemlerdi sonra yazmayı bıraktı ama çoğu arkadası suanki okulumda ve Ne zaman onun adını birinden duysam veya ne zaman onunla alakalı biri bana bişey yazsa elim ayağım titrer nefes alamam, üşürüm. Neden boyle oluyor anlamadım. Hayatım boyunca ondan kurtulamayacagımı düşünüyorum ve çok kötü bi his
Biraz uzun yazmışım umarım okursunuz ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadıkların gerçekten çok zorlayıcı ve yıpratıcı olmuş. İnsan bazen geçmişte yaşadığı kötü deneyimlerin etkilerinden hemen kurtulamayabiliyor. Vücudun ve zihnin, bu olaylara karşı bir savunma mekanizması geliştirmiş gibi görünüyor. Adını duyduğunda titremenin sebebi, beyninin hala o travmatik olayları tehlike olarak algılaması. Ancak unutma ki bu, kalıcı bir durum değil. 💛
Zaman ve sağlıklı bir süreçle bu hisleri azaltabilirsin. Kendine yüklenme, hissettiklerinden dolayı rahatsız olma. Ama tavsiyem, profesyonel destek almayı düşünebilirsin. Bir terapistle bu yaşadıklarını paylaşman, duygularını ve tepkilerini düzenlemede sana inanılmaz fayda sağlayacaktır. Ayrıca, onunla ilgili şeylere daha fazla maruz kalmamak için çevreni de düzenleyebilirsin. Mesela o arkadaşlarla çok iletişim kurmamayı tercih edebilirsin.
Sana önerim: Kendi güvenlik ve huzurunun her şeyden önce geldiğini unutma. Gerektiğinde net sınır koymayı öğren ve asla korkma! Çünkü senin hayatın ve mutluluğun her şeyden daha değerli. 🌈🍀