Ailem mi haklı ben mi?

Ankara 'da yaşıyorduk babam emekli olunca aksaraya taşındık Ankara 'da 3 aksarayda 1 evimiz var aksarayda yaşıyoruz, bilgisayar mühendisliği okudum ama aksarayda iş bulamıyorum Ankara gibi yere göçmek istesem en az 18 bin tl kira vermem lazım ama o parayı da veremem vs durumum kötü yani aksarayda ise iş falan bulamıyorum bu yüzden marketlerde çalışıyorum a101, şok gibi yani, ailem illa iş bul marketten istifa edeceksen öyle istifa et diyor falan. Esas sorun gördüğüm şey ise ailem bana hiçbir konuda yardım etmiyor Ankara göçmek istiyorum kirama destek çıkmak istemiyorlar, ama Ankara 'da 3+1 evi 15 bin tl'ye başkasını kiralıyorlar ben o paraya 1+1 bulamıyorum, zamanında üniversite okurken de böyleydi. Kyk'da oda arkadaşlarım aylık 1000-1200 tl civarında para harcarken ben 200-300 tl civarında parayla geçinmeye çalışırdım (2019 yılında) hiçbir sosyal aktiviteye falan katılamazdım param olmazfı. Ablalarım ise bu sorunların hiçbirisini yaşamadı teki ben İstanbul'da okuyacağım dedi yurtta bile kalmadı, diğeri ise Ankara 'da yaşarken aile evini beğenmediği için daha üniversite okurken eve falan çıktı. onlara kyk kredisi falan çektirmedi babam, ama bana zorla çektirdi altın aldı krediyle borcumu ödedi ama benim kyk kredisiyle aldığı altından ettiği tüm kârı da kendisine aldı.

Sizce kim haklı? Babamın bu cimriliği yüzünden yaşanıyor her şey 4 tane evimiz var ama Ankara 'ya göçmek istesem kiramın yarısını bile ödemek istemiyorlar.

Ailem mi haklı ben mi?