Sevgilim her şeye düşünmem lazım, anneme ya da kardeşime sormam lazım diyor. Normal mi bu?

1 buçuk yıldır ilişkim var bir beyle. 24 yaşındayız. Aileler tanıştı. Mezun olduk iş buldu. Nişan yapalım dedik. Nişan yeri bakmaya hep annemle gittim hiç gelmedi üstelik baktığım yerlere de hep otoparklı mı asansörlü mü gibi laflar söyledi. Dedim birlikte bakmaya gelmedin ki tek baktım. teklif mi ettin dedi. İlişkinin başında da 3 4 gün bazen konuşmuyoduk bazen çünkü benim ona yazmamı bekliyomuş. Neyse. Ben evde isteme istemiyodum anneler istiyo diye tamam dedim öylesine aile arasında bi isteme yapılcak demiştik ama ben mekanda da istediğimi söylemiştim. Bana bizim kültürümüze aykırı biz kalabalık yerde isteme yapmayız dedi dedim tamam o zaman davetliler geç gelir öyle kendi aramızda mekanda yine yaparız dedim anneme sormam lazım ben hiç mekanda isteme duymadım bize ters dedi sonra annem teyzemlerle konuşmuş tamam dedi. Davetliler dr benim amcamlar ve dayımlar çok yakın akrabaalarım yani. Neyse nişan öğlen olucak erken işimiz biticek hava güzel olursa birlikte nişan sonrası bi yere gidip çekim yapalım mı dedim kardeşlerinle ve 1 tane fotoğrafçı yakın arkadaşımla dedim. Kardeşlerime sormam lazım dedi arkadaşın gelmesin dedi dedim ama fotoğrafı çekcek dediki kardeşlerim çeker yok olmaz dedim tamam gelsin bi kişi dedi. İstediğim şeyler küçük şeyler maddi şeyler bile değil kendi kameralarımızla çekim yapıcaz tuttuğumuz mekanda isteme yapılcak basit şeyler ama illaki düşünüp sormam lazım diyo tamam canım mutlu olcaksan olur demiyo ki en basit şeyler bunlar. İsteme çikolatası fotoğrafı attım yeni cam kutulardan dediki benim kuzenim tepside aldı ben dedimki ama yeniler böyle ben bmyle istiyorum kuzenim tepside aldı ama diyo. Yani napıyo anlamıyorum napmalıyım anlamıyorum mutlu olmam gereken dönemde herr gün ağlıyorum. Tek başıma bi şeyler yapmaya çalılıyorum aynı zamanda işsizim iş arıyorum onun stresi ayrı bu ayrı napıcam bilmiyorum

Sevgilim her şeye düşünmem lazım, anneme ya da kardeşime sormam lazım diyor. Normal mi bu?