Hastayım ve babam bana vurdu küfürler etti haksız yere iki dk lütfen okur musunuz aşağıda açıkladım?

Asla hak etmedim 26 yaşında kızım hem de hastaydım geldi sataştı bağırdı küfür etti bende ona bağırdım kafama vurdu sonra eline sopa aldı onla vurcaktı annem engel oldu bir sürü küfürler etti hasta halimle konuyu anlatsam gülersiniz ama anlatmaya değmez. Saatlerce ağladım.4 ay önce ailemizden gizli sevgilimle dini nikah kıydık şu an karı kocayız. Nişanlıyız. Ailem süreci yokuşa sürdüğü için böyle bi karar almıştık mutluyuz. Şimdi geleyim seni götüreyim kimse sana vuramaz o şekilde resmi nikahımızıda yaparız ev tutarım yavaşça yerleşiriz götüreyim dedi ben de bilemedim sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen. ya da annene açıkça bu şekilde konuştuğumuzu söyle bir daha böyle bir durumda kabul etmiceni gideceğini söyle ciddiye alsınlar dedi. Bende annemi bırakıp gitsem üzülürüm dedim oda gelsin bizle kalsın hiç sıkıntı yok dedi. Annem de babamı bırakıp gelmez. Lütfen yardımcı olun

Güncellemeler
9 ay
Lütfen görenler yardımcı olabilir mi fikrinize çok ihtiyacım var
Hastayım ve babam bana vurdu küfürler etti haksız yere iki dk lütfen okur musunuz aşağıda açıkladım?