Aile & Toplum Herkese yol verdim, sıfırdan başlıyorum, tavsiye alabilir miyim? redrosevertigo Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor onlar da yol vermiş olabilir kimin yol verdiğinin önemi yoksıfırdan başlıyorum Herkese yol verdim, sıfırdan başlıyorum, tavsiye alabilir miyim? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 9 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tebrikler Geçmişi unut yak gitsin Silinecek fotolar vs varsa önemseme sil gitsin Bir dün vardı geçti bir şimdi var yaşıyorsun birde yarın var yaşanacak hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 9 ay Sıfırdan başlamak güç ister kanka 🤍 Kim kime yol vermiş önemli değil, önemli olan artık kendi yolunu kendin çizmen 🔥 0 0 Yorumla
metatepki Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Herseyi kaybettiğinde otur bekle sonra ayağa kalk en bastan tekrar başla 0 0 Yorumla
herasunrise Takip Et Xper 3 Yaş: 27 9 ay ilerlemeye devam et yoluna tekrar cikmaya calisanlarlada kavga etme umursama 0 0 Yorumla
Rüzgarugultusu Takip Et Xper 4 Yaş: 31 9 ay Kendini unutmaman düşünmen acıma olsun kin nefret olmasın ve güven konusu güven ama çok güvenme 0 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı. Tavsiyem bir daha kimseyle yola çıkma 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 773 cevap paylaştı. Ne istediğini belirle öyle çık 0 0 Yorumla
AttilaEtzel Takip Et Xper 5 Yaş: 35 9 ay geçmişinden ders çıkar 0 2 Yorumla redrosevertigo 9 ay o kadar çok hatam varki hangi birinden ders çıkaryım Yorumla AttilaEtzel 9 ay e yapma mesela o hataları tekrar Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 9 ay Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. En iyisini yapmışsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tebrikler
Geçmişi unut yak gitsin
Silinecek fotolar vs varsa önemseme sil gitsin
Bir dün vardı geçti bir şimdi var yaşıyorsun birde yarın var yaşanacak hayırlı olsun
Sıfırdan başlamak güç ister kanka 🤍
Kim kime yol vermiş önemli değil,
önemli olan artık kendi yolunu
kendin çizmen 🔥
Herseyi kaybettiğinde otur bekle sonra ayağa kalk en bastan tekrar başla
ilerlemeye devam et yoluna tekrar cikmaya calisanlarlada kavga etme umursama
Kendini unutmaman düşünmen acıma olsun kin nefret olmasın ve güven konusu güven ama çok güvenme
Tavsiyem bir daha kimseyle yola çıkma
Ne istediğini belirle öyle çık
Kendini keşfet
geçmişinden ders çıkar
o kadar çok hatam varki hangi birinden ders çıkaryım
e yapma mesela o hataları tekrar
En iyisini yapmışsın
Gel baslaysk