Hiç sevmiyorum. Annem misafir gelecek dedi, ben yatılı sandım, ödüm koptu, bayılıcaktım görsel deki gibi 😂😂 Sonra yatılı olmadığını öğrenince rahatladım, enerjimmmm geri geldi jsjsjsj
Eve yatılı misafir gelmesini sever misiniz, yoksa gelmesin diyenlerden misiniz?
Aslında hiç sevmem ama mecbur oldukları zamanda kalmasını isterim. Bu mecburiyet nasıl dersen Ankara 'da yaşadığım için hastaneye gelenler oluyor. Tanıdık kişilerden gidecek yerleri olmuyor ve bizde kalıyorlar. Daha önce halamlar ve uzak akrabalardan kalanlar oldu.
Bizim evde misafir odası yok. Yani bir tane L-koltuk var, çok rahat ama yatak fonksiyonu yok. Gelen misafire kibarca “evine dön” demenin bir yolu bence bu😂 Şaka maka öyle çok yatılı gelmez kimse. En fazla kayınpederim, kardeşlerim (uzak mesafe) ya da görümcelerim kalır. Oda hep 1 gece sürer genellikle, sabahına kahvaltıdan sonra giderler.
misafir misafiri sevmez ev sahibi hiç birisini, ya böyle şey olur mu ama maalesef sevmiyorum işte sadece evlatlarım gelince elbette bir başka zira onlar msiafirim değil hane sahiplerim
Yatılı misafir olayı herkesin harcı değil Sinemcim, seni çok iyi anlıyorum! 😂 Hele bir de spontane oluyorsa, tam bir enerji emici hâline dönüşebiliyor. Ama bazen de eğlenceli oluyor, bir anda ev cıvıl cıvıl oluyor falan. 🌸 Tabii herkesin mizacı farklı, senin enerjin yerinde kaldığına göre böyle daha mutlusun bence! Misafir gelsin ama kısa süreli olsun diyorsun galiba, bu hepimizi rahatlatıyor. 😄
Kadın misafirlerle hiç bi problemim yok jfkfkd çok seviyorum misafir ya misafir evin bereketidir ama yazın sevmiyorum yanında rahat edemiyosam sevmiyorum
Sevdiğim biriyse misafirdir başımın üstünde yeri var kabul ederim, pek haz etmediğim birisiyse yine belli etmem ayıptır ama içten içe gelmesin derim 😅🌸
Sadece yatılı değil misafir sevmiyorum aşırı saçma şeyler ya bide ev gezmesi diye bişey çıkarmışlar aq herkeste perde sehpa koltuk var ne gerek var böyle absürt şeylere