Arkdslar lutfen okur musunuz benim için önemli, ben 19 yaşındayım, 2006 dogumluyum bugün henüz 1 haftadır tanıştığımız bi kiz bana ben 2 dk ordan çıkıp bi yere gittim ve geldikten sonra aniden durduk yere birden ortam içinde dönüp, sen kaç yaşındasın dedi 19 dedim ve kiz degisik degisik tiplere girdi nasıl 19 olabilirsin en fazla 15sin, yan taraftaki çocuk da cidden çok küçük duruyorsun demeye başladılar, yani konuşmuşlar aralarında hepsi bana döndüler aniden ve hep bir ağızdan tepki verdiler ve aşırı tepkilerdi bu cok canımı sıktı ya size saçma gelebilir ama kafaya cok taktım böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum, cunku beni ilkokuldan beri hep yasitlarima gore buyuk gosterdigimi soylerler, hatta ilkokulda yan sinif ogretmeni bile 50 yasinda kadındı yani kaç senelik ilkokul ogretmeni artik ogrenci sarrafı olmuş yani o bile bana kacinci sinif oldugumu sormustu 2. sinif deyince kadin hayretler içinde kalıp adımı ve öğretmenimi sordu, kadin resmen nöbetçi olduğu katı bırakıp sinif öğretmenime sormak için öğretmenler odasına gitmişti, sırf 4. sinif zannettiği için yani. Herkes de büyük gosterdigimi ve uzun boylu olduğumu da soyler (1.70'im), ama böyle bi şey ilk kez duyuyorum ve komple ortamdaki herkes şaşırdı bu çok kafama takıldı acaba kiz bilerek modumu düşürmek için mi dedi bilmiyorum ama çok taktım ya, 19 yasinda bi insana nasil "en fazla 15 derim" diyebilirsin? SADEDE GELIRSEK EGER KIZ MODUMU MU DUSURMEYE CALISTI BILMIYORUM CUNKU 1 2 TANE BOYLE LAF SOKMAYA CALISIR GIBI CÜMLELERİ DE OLDU ÖNCESİNDE BUGUN, gerçekten çok taktim
Güncellemeler
9 ay
Hahah @Drhousssse sapiksin sen
Güncellemeler
9 ay
FranzKafkaa29
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler