Kursa gidiyorum orada bir kadın ve bir çocukla tanıştım?

İkisi arkadaş kadın 45 yaşların da çocukta 30 bende 32 neyse beni çok sevdiler ikisi de bende ikisini çok sevdim sürekli gülme eğlenme vs sonra Ayşe abla bana dedi ki dışarda buluşalım dışarı çıktık ama dışarda kursta olduğu gibi değildi bi ablası olduğunu ve ona çok çektirdiğini anlattı psikolojik olarak rahatsızmış buna hep iş falan yaptırıyormuş neyse birde Ali var işte 30 yaşında olan onunla 3 senelik arkadaş ama sürekli arkadaş Değillermiş nadiren konuşuyorlarmış beraber kursa gelmişler benimde Ali ile frekansım çok tuttu sohbet muhabbet ettikle Ayşe kıskanmaya başladı ve Ali’ye Ayşe bizi kıskanıyor dedim yok ya dedi sonra Ali ben Ayşe buluştuk sahile gittik orada yinedeğişik hareketler yaptı sis basbasa oturun vs demeler yemeği başka yerde yemeler falan neyse bugün dedi ki ben kursa gelmeyeceğim tamam dedik bende geldi ama değişik hareketler yapıyor derse girmek istemiyor falan biz şakalaştıkça bu bozuluyor baktım yok mesaj attım nerdesin diye siz eğleniyorsunuz bende asagıua geldim dedi ne alaka dedim aliyi se aldım asafı indim senin derdin ne ha dedim sen resmen beni kıskanıyorsun sözde beni çok seviyorsun sen sadece aliyi seviyorsun beni de kıskanıyorsun dedim ağladım bir sürü eve geldim Ali de kurs bitince bize geldi annem ben Ali oturduk annem bu kadın kızıma zarar verebilir dedi çok korktu bende çok korktum bana sürekli mesaj atıyor kırdım seni biliyorum iştr sen beni sırtımdan vurdun sen şöylesin böylesin aliye beni kötülüyor sonra Ali hakkında bilmediğin şeyler var diyor sonra Ali kesin seni almaya geldi motorla dimi Yanyana mısınız diye mesajlar atıyor Ali dedi ki Güler’i almaya gideceğim dedi diyor Ali yemin ederim diyor demedim diye sabahtan beri değişik değişik mesajlar atıyor bende aliye siz arkadaş okun ben çekileyim diyorum hayır ne alaka diyor kızıyor bana yarın kursa gidicem ve bu kadını göreceğim ailem çok tedirgin bana birsey yapar diye çünkü ruh hatası gibi davranıyor ben ne yapmalıyım?

Kursa gidiyorum orada bir kadın ve bir çocukla tanıştım?