Sizce ne olmasını hak ediyor?

Arkadaşlar öncelikle çok fazla böyle platform kullanan bir insan değilim öyle yazayım dedim, bu yılın başında bir kız ile flörtlesmeye başladık sonrasında bir süre konuşmayı kestik tabiki neden olduğunu bilmiyorum en son bir çocukla sarmaş dolaş görünce yazmadım neyse yine bi şekilde konuşmaya başladık doğum gününü kutlamak için yazmıştım sonrasında flört gibi olduk bende tekrar güvendim dün aşırı derecede samiydik sevgili gibi felan sohbet ediyorduk sohbetin sonunda kız biz flört değiliz arkadaşız felan dedi saçma sapan bir şekilde ve ben aşkımlı konuşmama rağmen ben öyle bakmadım hiç dedi tamam bizde sıfırdan başlarız dedim seninle arkadaş olmayacaksak konuşmayalım dedi bende tamam dedim çünkü arkadaş olamazdım. Bugün yine bir cocukla gördüm yan yana cocuk keko felan ben genelde böyle insanlara uzak bakan biriyim bu kız nedense aşırı ilgili onlara karşı ve anlamadığım bi şekilde story atiyor katledilen kızlar için ki bunları yapanlarda yanındaki gibi birisi ne diyeceğimi bilmiyorum artık, efendi gibi davraniyordum şuana kadar ama aşırı sinirlerim bozuldu

Sizce ne olmasını hak ediyor?