Kızım üvey babası tarafından tacize uğradı henüz 13 yaşında bu benim ikinci evliliğim ve 5 yıldır evliyiz ortak bir çocuk yok ben işte olduğum zamanlarda arada yanlız bırakmak zorunda kalıyorum eşime güvenmeyip te kime güvenecektim ki kızım korkudan bana anlatamamış ama ben bir gariplik olduğunu sezinlemiştim kızımın üzerine çok gittim ve zorla söylettirdim kızımı birden fazla tacizde bulunmuş korkudan birşey yapamamış göğsünü poposunu oynamış ve şimdi ben nasıl bir hamle yapmalıyım yalanlıyacak bu şekilde de onunla nasıl yapıyım işi bıraktım kızımı gözümün önünden ayırmıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum hiç birde bebek yapmayı düşünüyordum yuvanın yıkılmasını hiç istemiyorum ama bu durumda yuvamı yıkmamın günahı yoktur değilmi yoksaa biz ne günahlar işliyor şeytana uyuyor sonrada yaratandan bizi affetmesini istiyor defalarca yalvarıp tevbe ediyoruz yoksa bendemi affetmelimiyim lütfen fikirlerinizi paylaşın bir çıkmazın içinde boğuluyorum siz olsanız ne yapardınız? ve ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Elinizde buna ait bir delil olsun demeyi çok isterdim. Ancak bunu sağlamak için kızını tekrardan o adama teslim etmiş olacaksın. Bu çocukta bunu bir daha yaşamamalı, bunu yapmamalısın. Zaten bu işin delili olarakta kızının yaşadıkları kafi.
Böyle bir durumda da evliliğini kurtarmak için kafanda hala bir takım düşünceler olduğuna inanamıyorum. Ufak bir sebepten millet evliliğini bozuyor, sen böyle bir sebepte direnmeliyim diyorsun kedine. Tamamen saçmalık. O adamı acilen boşamalısın, olanları mahkemede anlatmalısın, bu konu içinde ayrıca şikayetçi olmalısın. Buna izin vermek demek, böyle bir insanın iyice tepenize çıkması, yüzsüzleşmesi, başkalarınada bunu yapması için şans vermek demektir !
Artık yaşın 35 olmuş, yaşlı değilsin. Ayakların üzerinde durabilir, yeniden bir hayat kurabilir, kim bilir, belkide yeniden evlenebilirsin. Bu yaşadıkların senin suçun değil. Kızınıda, kendinide böyle bir hayata mahkum etme !
Böyle bir irençlik cezasız kalmamalı. Gerek adalet karşısında, gerek senin vicdanın karşısında, gerek o çocuğun yaşadıkları karşısında. Hak yerini bulmalı, haksızlığa boyun eğilmemeli. Hele ki böyle bir durumda, tereddüt dahi edilmemeli.
Yuvanın yıkılmasını istemiyorum diyorsun. Ancak yarın bir haber kanalında, yeni bir iğrençliğin içinde olmayacağın ne malum? Artık yaşını başını almış, sağlıklı düşünecek bir bireysin. Bir kızın var ve ayakların üzerinde durabilecek bir insansın.
Ben senin ne yaşadığını, maddi durumunun ne olduğunu, hayatta ne acılar çektiğini, gidecek, yardım isteyecek bir akraban, eşin dostun olup olmadığını bilmiyorum. Ancak şunu çok iyi biliyorum, böyle bir hayata kızınıda, kendinide mahkum edemezsin ! O çocuğun yeniden aynı şeylere maruz kalmasına göz yumamazsın. Belki daha zor bir yaşam süreceksin, ancak kendinide, kızınıda kurtarmış olacaksın. Kim bilir, belkide daha güzel bir hayat kurman için bir fırsat olacaktır bu.
Herşey gönlünüzce olsun diyorum.
Son karar tabi ki sizde. Ancak dediklerimide düşünün...02 Yorumla
Soran+1 yılAllah sizden razı olsun çok güzel yazmışsınız buradaki yazılar benim karar almama çok iyi oldu bütün herkese teşekkür ederim derhal boşanacağım ben ve kızım bir bedel ödüyorsak onada alası nı yapacağım yaptıklarını yanına bırakmıyacağım iyiki burada paylaştım çok teşekkür ederim hepinize
- +1 yıl
Rica ederim.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg
En İyi Cevaplar
ya sen gerçekten çok sinirimi bozdun senin öz kızına tacizde bulunmuş sen hala oadamı affetmelimiyim diyorsun. kızınını pisikolojisi ne haldedir biliyormusun sen. çok yazık ya gerçekten onu affetmeyi bırak hem polise şikayet edeceksin hemde adamı derhal boşuyacaksın. Sana degil inan kızına çok acıyorum. zavallı kızcagaz acizlikten ve korkudan birşey yapamıyor ve sen buna göz yumuyorsun. nediyeyim pes...
00 Yorumla
Hala nasıl o adamın yüzüne bakabilirsin anlamıyorum. İstediği kadar yalanlasın ben kızıma inanıyorsam elin adamı yeminler etsin sonsuza kadar yalanlasın duymam bile söylediklerini. Kızımı da alıp evi terk ederdim. Maddi durumum uygun olmasın yine giderdim bir süre akrabamda, arkadaşımda kalırdım yine de o pislikle adamla evli kalamazdım. Sürekli evde olup kızını gözünün önünde tutunca ne değişiyor sadece fırsat bulamadığı için taciz etmeyen bir eşe sahip olmuş oluyorsun tüm bunlara rağmen affetmeyi düşünebilmişsin ya pes.
00 Yorumla
Abla bunun affi mi olur? Boyle sapiklar yuzunden hergun ne olaylar yasiyoruz al kizinida tanidiginin evine sıgın derim ben. Bu heriften uzak tut kizini daha 13 yasindaki kizi taciz etmek ne ya daha ileriyede gidebilir hemen bosanma davasini ac derim abla bu evliligi surdurursen asil hatayi o zaman yapmis olursun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
43Cevap
Kesinlikle kocandan boşanmalısın ve onu polise şikayet etmelisin. Kızın o adam ile aynı evde yaşadığı sürece her günü zehir olacak, kızının hayatı kararacak, okul performansıda ciddi bir oranda düşecek, geleceği alt üst olacak, insanın evi en rahat ve huzur bulduğu yeri olmalı iken, böyle bir ortamda yaşamak kızını nasıl etkileyecek farkındamısın? Kızın bu tâcizi asla unutmayacak asla ! Hayatı boyunca hatırlayacak, eğer sen gerçekten bir anneysen ve kızını seviyorsan ve kızının iyiliğini düşünüyorsan kocanı boşarsın ve kızınla başka bir eve çıkıp kızın için savaşrsın, böyle bir iğrençliğe susacak mısın, eğer susarsan günah işlemiş olursun, kötülüğe susulmaz çünkü, ve şunu da asla unutma ki çocuklar Allah’ın emanetidir, onları tüm kötülüklerden korumak gerek, böyle bir konuyu kesinlikle affetmemelisin, bir kere yapan yine yapar emin ol. Sakın kocandandan da çocuk yapmaya kalkma. Kızında kesinlikle psikolojik destek almalı.
00 YorumlaYuvamı yıkmamın günahı yoktur diye sorduktan sonra okumadım devamını. Sen nasıl aşağılık bir annesin de affetmeyi sineye çekmeyi düşünüyorsun. Şayet varsa bir tanrı belanı versin! Kalkıp burada soracağına o adamdan kurtul. Git öldür derim ama çocuğun sahipsiz kalacak. Gerçi senin gibi anasını olup olmaması da ne ladar önemliyse artık!
41 Yorumla
+1 yılönce çocuğunuzu psikolaga götürün. tanıdık, güvenilir bir avukatla görüşün. direk eşinizle bu konuyu konuşmayın size veya kızınıza zarar verebilir. ve bu adamın düzelmesini umut etmeyin, affetmeyin. adamında psikolojik tedaviye ihtiyacı var. yaradan size akıl vermiş kulanın duayla olacak iş değil. avukatlar psikologlar var onlarla iletişime geçin.
20 Yorumla
+1 yılKızınıza kızı gözüyle bakmamış bir adamla yuvanızını bozulmamasından söz ediyorsunuz. En güzel şey bırakın gitsin , ne zamana kadar kızınızın dıbınde durucaksınız o adam o cesareti gösterdiyse kim bilir ne cesaretler gösterir 2. evliliğin doğru adamla olmamış ablacım iyi düşün taşın yanlış karar verme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Ne affetmesi pardon?
Kızına illa tecavüz mü etsin adam? Ya ablacım işini neden bırakıyorsun hem? Boşa pisliği... İnkar etse kaç yazar sen anlamışsın kızın itiraf etmiş... İspat edemesen de boşa, etsen de boşa.
Kan dökülür böyle mevzular için.60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yuvan YUVA değil abla :S
Eğer çocuğunun kullanılmasına göz yumacaksan evliliğe devam et... :'(
Ki hiç bir ANNE ve veya BABA çocuğunu kullandırmaz saç teline bile zarar gelsin istemez :S
Sen de benim gibi düşünüyorsan KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE boşan o şerefsizden...
Daha da konuşmak istemiyorum bunun affı olmaz
NOKTA.10 Yorumla Affetmek büyüklüktür genelde de bu konuda bu söz bütün hükmünü yitirir... çocuk daha o çocuk kesinlikle şikayet etmelisin ve cezasını fazlasıyla çekmesi için elinden geleni yapmalısın bu iğrenç bir şey basit bir hata değil o yaştaki birinin yaptıklarını doğuracağı sonuçları bilmemesi imkansız eşiniz olacak şrfsizi lütfen ihbar edin... Başka türlüsü vicdana sığmaz.
00 Yorumlaşüphelerle bu tür ciddi sorunlarla evlilik yürümez zaten. 13 yaşındaki kızda 30-40 yaşındaki bir insan ne arar allah aşkına. neyini taciz eder ya. affedicek bişey yok konu çok ciddi. affettim dediğiniz durum karşınızdakinde yüz kızarması değil taviz doğurur. adam akıllı konuşmayı deneyin ve yolunuza bakın
00 Yorumla
+1 yılŞikayetçi olmayın hemen.
Oda ya kamera koyan ve ses kaydı izleyin tam belli olduğu vakit, yanında bir tanıdığın erkek varsa girin ALIN çocuğu Çıkarın. Adamıda bir güzel dövsün.
Kayıtlarıda verin polise yatsın bine.50 YorumlaElinde kanıtlayıcı belgeler olmalı. Kızınla anlaş eve kamera koy sen çarşıya pazara bir yere git kamera kaydetsin sonra boşanma davası aç inkar etmemesi için bunları sunarsın.
00 Yorumla
+1 yılOlumsuz konuşmaktan nefret ederim ama böyle bir durumda olumlu konuşabilmem mümkün değil. Kesinlikle kurtulmalısınız o adamdan. size de kızınıza da yazık
00 Yorumla
+1 yılBen bir bayan olsaydım ve bir kızım varken başka birisinle evlenseydim kesinlikle böyle bir davranış sonrası evime dahi almazdım. O senin evladın be kadın...
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi geçtim kendinizi o küçük masum kızınızın yerine koyun siz o p*çi affetseniz o kız ne yapar ya? nasıl yaşar o evde? nasıl bakar o gavatın yüzüne tekrar?
00 YorumlaO kız o adamı her gördüğünde gözünde o anlar canlanacak fazla bir söze gerek yok sanırım
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Etek giymesin. Çığlık atmayı öğrensin..
Eğer etek giyiyor ve çığlık atmıyorsa rızası vardır. Kız suçta bence.. Böyle kızları hapse atmak gerekir!11 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. bir kere soru uydurma gibi.
neyse ciddiye alıp cevaplarsam öyle birisinden hayır gelmez. işin gücün varsa en azından kızın büyüyene kadar ayrıl.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBenim annem o adamı öldürürdü lime lime ederdi. Hala affetmelimiyim diyorsun yuva diyorsun. Kızı babasına verde sahip çıksın.
00 Yorumla Sence bir yuva kalmış mı ortada? Zavallı kıza acıdım tacizci bir üveybaba ve sorunlu bir anne arasında sıkışıp kalmış
00 Yorumlabana biraz garip geldi kızını taciz ediyor ve siz hala yuvanın yıkılmamasını söylüyorsunuz hangi yuvadan bahsediyorsunuz adam zaten herşeyi bitirmiş yuvamı kalmış sizde tacizci biriyle aynı hayata devam ediyorsunuz hayret
00 YorumlaTamam yuvanın yıkılmasını istemiyosun ama ya durum daha kötüye giderse. Tacizden ileri de gidebilir bunu yapan herşeyi yapar bence.
00 Yorumla
+1 yılKız üstelik 13 yaşında !!
Kamera ile suç isbatı ve savcılık.
13 yaşındaki kız çocuğuna sulanma sapıklıktır.00 Yorumla
+1 yılBoşan burada ne soruyon. Taciz ediyo kizini sen hala düşünüyorsun
00 Yorumlaboşa aptal! bu iğrenç ayrıca velayetini babasına kaptırıp onu kaybedersin
20 YorumlaDirek ihbar et öyle bitir. Hapislerde çürüsün g*vat
00 YorumlaNe kamerası ne güvenliği kizin namusu ya anneigini yapsana kızına dokunuyor sen evlilik pesindesi hey allahım akil ya
20 YorumlaŞikayetçi ol ıbne den abla ya ! Ne affetmesi ! Sessiz kaldığını için zaten olan oluyor ! Onun gibiler o yüzden çoğalıyor.
20 Yorumla
+1 yılBoşanma davası aç, boşa. Karakola, polise git diyenlere kulak astırma. Gitsen bile bir şey kanıtlayamazsın, bir gün nezarette durur, diğer gün çıkar. Boşanma davası aç, boşan.
00 Yorumlaevliliginiz evlilik, yuvanız yuva olsaydı adam müsvettesi kocanız kızınızı kendi kızı gibi benimserdi, bugün senin kızına yarın yatıya kalan misafire, bu zihniyet oldugu sürece kendi çocuguna bile yapar yapacagını
00 YorumlaÇocuğun vücudunda izler vs birşey olursa. Veya çocuk ses kaydı yapar çaktırmadan. Mahkemeye verilir. Sonra içeride kocana taciz ederler.
10 Yorumlaabla sen yuvam yıkılmasın diyosun taamamda baakalım kızın ne tepki verecek çocukk korkudan anlatamamış bile
00 Yorumlaablacim hemen eve bir kamera taktir eşinin olmadığı bir gün olaylar daha kötüye gitmeden engel olmalısın buna. Dayak yemesini istiyorsan bana ulaşabilirsin ablacm
10 YorumlaOyle serefsiz biriyle hala ayni evdemi yasiyorsun yazik sana...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyım çaresizliğimin yazdım burayada kimselere paylaşılıyor ki
+1 yılHıc caktırma eve camera yerlestir ver savcıya orss ccugunu
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
En mantıklısı bu baska turlu ıspat edemez hıc bısıyde yapamazlar.
+1 yılBöyle bir durumun affı mı olur? Böyle bir evlilik yürürmü gizli kamerayla bu işi acığa kavuştur önce daha sonra yapılması gerekni yap !!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun affı olur mu yaw daha fazla zarar gormeden kurtulmaya bakacaksın. başkasıyla aldatmadı ki seni
10 YorumlaHemen bırak o şerefsizi ayrıl ondan böyle adamlar adam değil sana hayır gelmez ondan kızına bunu yapasa dolarda bulduğuna hemen atlar
00 Yorumla
+1 yılBu konuda asla af olmaz. göz yumma ve kızına deki birdaha yaparsa bas çığlığı
10 YorumlaBu nasıl bir serefsizliktir be, kamera kaydına al ver polise ceksin cezasını
10 Yorumla
+1 yılO rspu çocugunu polise şikayet et. kızını al tut kolundan karakola götür.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhala affediyim mi diyorsun yaa bu nasıl bir annelik? hala sakinsen nasıl başarabiliyosun gerçekten anlamıyorum. eve kamera yerleştir önce aynı şey yine olur zaten sonra öyle git polise şikayet et.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yürümeski hem kızınhdm sen perişan olursunuz bence ayrıl bir dakka bile kama o evde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızını sen en iyisi 18 yaşına gelene kadar devlete teslim et eğer eşin öyle birşey yapıyorsa ve kuşgulanıyorsan @Ramazankzyll arkadaşın görüşünü uygula ona göre secimini yaparsın :)
00 YorumlaBoşancaksin tabiki kizini taciz eden biriyle evliligini surdurmeyeceksin herhalde
00 YorumlaBundan ayrılmazsan kızın bir ömür senden nefret eder kendine gel işe girer çalışırsın tekrar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam'ı karşıma Alıp adam akıllı konuşurum her seferinde inkarmı ediyor bende atara atar var biraZ ufak Kızın gelecekteki psikolojik sağlığı daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaddi durumun el veriyorsa boşan
el vermiyorsa da boşan gerçi
o eni sonu kızının başına bir şeyler getirebilir10 Yorumlahala yuvamı dağıtmayayım mı dıyosun ulan ya her önüne gelen anne olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşa gitsin bide kamera yerleştir eve şikayet et sürünsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolise git, kadın sığınma evi daha iyidir bundan. Kızını koru
00 YorumlaDerhal Ayrıl Bacım ne günahı olacak ayrılmanın
20 Yorumla
+1 yılpek inandırıcı gelmedi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAffetme asla.
Kurtul ondan çabucak.00 Yorumla boşanmaktan başka çaren yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı. Bunun affı olmaz. Git şikayetçi falan ol bence
00 YorumlaHemenn karakola git bence :-(
00 Yorumla
+1 yılBacı sen ne diyon yaa
00 YorumlaBunun affı olmaz bence.
00 Yorumlaavukata gidip hem kocanı şikayet et hemde boşan...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayetçi olun ve boşanın.
00 Yorumla
+1 yılBu millete ne oluyo böyle kıyamet mi yaklasıyo ya
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızım üvey babası tarafından tacize uğradı ne yapmalıyım çok çaresizim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım