Bugün kendi iş yerinden olan 40 yaş üstü dul bir kadın eşim ve ben bir eğitime katıldık. Ben evden çalışıyorum. Birkaç kez eşimin beni görmezden geldiğini fark ettim. Örneğin xray den geçiyoruz önümde o kadın ardından ben ve benim arkamda eşim vardı eşim birden benden hızlı davranıp eşyalarını koydu ve arkasından gitti. Aradan zaman geçti ikisi beni WC çıkışında bekliyordu çıktım , sonra eşimin yanına geçecekken suratıma bakmayıp direkt kadının olduğu yere yöneldi beni görmedi bile. Ben tüm gün surat astım kadını gideceği yere bıraktıktan sonra bana sorduğunda sorma dedim. Gün içerisinde de arada yokladı tabi beni öptü etti falan ben yüz vermedim. Sonrasında yine noldu dedi yine öyle mi dedim. Er kavganı da bitsin gitsin dedi etmicem dedim. Konuşmuyoruz Şu an arabanın içinde. Not : ( kadınla 3 yıl öncesinde de tanışmışlığımoz var o zaman evliydi kadında bir şey yok ama benim eşimin ekstra yalakalık yapmış olması sorun.
Gizli Üye(36-45)9 ayBöyle adamlar ile nasıl evli kalabiliyorsunuz aklım almıyor. Ben ki benimle birlikte olmakta zorlanıp p.. no izleyen adamı boşadım. Hayatımda bir erkek var, numarasına kadar değiştirdi, sınırlarımı başta çizdim. Bu hayatta insanın önce kendisine saygısı olacak yoksa kimse saygı duymuyor. 3 aylık evlilikten önce hiçmi bu adam rengini belli etmedi kaldı ki bir kadın ile nasıl yolda yürüyebiliyorsunuz eşinle tuvalet çıkışı seni bekliyor. Adamı kolumla s... kerim yemin ederim. * sene izime ulaşamaz. oracakta s.. git diyemedin mi. Tahammül edemiyorum. Yapman gereken kesinlikle eşini çaktırmadan takip et ve telefonunda olsun gözün, en ufak açığında delil topla ve vur k.. çına tekmeyi tazminat ile ayrıl. O kadar eminim ki o adam seni aldatıyor, o kadınla aldatmıyor olsa bile flörtleşiyorlar ya da başkası ile aldatıyor. Seni görmezden gelen birisi için bu soruyu sorman bile hata yapman gereken şu seni görmezden geleni görmezden gel ve çaktırmadan takip et ayrıl. Bundan bir b... k olmaz. umarım seni hak eden birisi ile olursun ilerde. Güven zorla olmazherşeyi yapması gereken sen değilsin güveni sağlayacak o o yapması lazım.
01 Yorumla
Soran9 ayBana açıklamasını yaptı xrayden geçerken ben hep senden önce geçerim avm de olsak bile önünde durur alırım eşyalarını dedi ki gerçekten öyle yapıyordu. Ben fazla abarttım. O kadın da düğünümüze geldi 6 saatlik yoldan. Ayrıca sürekli telefonu elimdedir konumdan da takip ederim o bilmez. Yapmak isteyen zaten yapıyor. Konuştuk barıştık. sen 2. Kez boşanmamaya dikkat et böyle büyük konuşuyorsun 🙂
En İyi Cevaplar
9 ayboşuna eşine guvenmeye çalişma. guvenince hayelkırıkligi cok olur. guvenme zaten erkek sonucta. sadece kendine guven ve dik dur umursama... adam desin bu beni niye kıskanmıyor.. ışık saç etrafına. aura meselesi gibi ışıktan bahsediyom. kocanda senin ışığının etkisine kapilsın kimseyi görmesin.. değerimizi bazen biz belirleriz. özgüvenini koru. kendine iyi bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySana değer vermiyor eşin umursamıyor bariz tanımadığı kadınları senden daha üstün tutuyor ben böylesiyle sevgili oldum sonu aldatma ile taçlandı :) dul bir kadınla üstelik kadınla arkadaştı SÖZDE. Demem o ki eşin bu şekilde olacak gönlünü alır barışırsınız araya zaman girer yine aynı devam eder bu huyuna
04 Yorumla
Soran9 ayEşim kadınla arkadaş değil siz diye hitap eder kadın genel müdür yıllardır bende o da tanır bi saygı var aramızda. Mesajlarını da okuyorum yıllardır hiç samimi bir şey yok. Umursamasa akşamına yanıma gelmezdi. Yaşlı başlı kadını kendime rakip görüp kıyaslayacak değilim ayrıca çok severim kadını da yani
Cevap sahibi9 ayBen yaşlı kadın için demedim sen olayın özünü anlamamıssın ki.. dışarıya karşı daha iyi yani sana evde iyi yalnız kalınca iyi çünkü eşisin illa gelip gönlünü almak zorunda... Gerçekten değer verse evde de dışarıda da aynı olurdu. Zamanla anlamazsın inşallah dediğimi
Soran9 ayEvde de iyi biri ki? Bir gün olsun beni öpmeden uyandırmaz. Kahvemi yapar her sabah , Ev işleri olsun başka şeyler olsun hep yardım eder hediyeler alır. Tabi soruda bunları belirtmedim. Dışarıda da yakınlarına över herkes evine eşine bağlı bilir onu. Eşimi savunduğumdan değil olanı söylüyorum. Yiğidi öldürür hakkını yemem gerçekten. Uzunca da konuştuk zaten.
Cevap sahibi9 ayO zaman sorunları hallettiyseniz problem yok dışarıda da sizi umursasın değer versin herkesten daha değerlisiniz onun için bunun bilincinde olsun her daim
Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Garip geldi hoşuma gitmedi bu olaylar zinciri
129 Yorumla
Soran9 ayNeresi
Soran9 ayYalakalık
Soran9 ayKadın genel müdür
Soran9 ayKonuşamıyorum hemen kavgaya dçnüyor ben tarafından
Soran9 ayİletişim kuramadık. Ben ya o dul kadınla arana mesafe koyarsın ya da benle koyarsın dedim. Koymuyorum dedi çünkü belli mesafedeyim zaten dedi sen aramıza kıyacaksan koy dedi kavga baya alevlendi ben de eşyalarımı topladım şimdi gidicem
Soran9 ayÇok haklısın alışkanlık konusunda daha öncesinde de oldu çünkü ama gidemedik Şu an bende yeltendim bu evden çıkarsan affetmem seni dedi ben çıktım aşağı indim yukardan ses koptu cam falan kırmış bende taksi bekliyordum gittim naptın falan diye hiç konuşmuyor benle 1 saattir
Soran9 ayHaklıyken haksız konuma düştüm manipüle mi edildim anlamadım ki
Soran9 ayAnnem benden bin km uzakta bu yaşadığım yerde gurbetçiyim kimsem de yok gideceğim yer de oteldi. Şimdi o naz yapıyor gibi yüz vermiyor ağzından hiç laf çıkmıyor. Sanırım bugün ayrı yatıcaz
Soran9 ayHer şey o kadar anlık gelişiyor ki şu an bi tek size yazıyorum. Yukarda evden gidiyorum diye yazdığımda gerçekten çantam sırtımdaydı oturmuş size yazıyordum. Şimdi odada yine size yazarken eşim geldi elimde pc vardı bıraktırdı ve sarıldı bir süre öyle kalakaldık hiçbir şey demeden
Soran9 ayEvet haklısınız ama karşıdaki insan git sg falan diyince insan evden soğuyor zaten 3 aylık evliyim kimsem yok arkadaşım yok burada. Alışmaya çalışıyorum hala diyebilirim
Soran9 ayYok gitmedim otele tam taksiye binecekken yukardan cam sesleri duyduğum gibi çıktım cam kırmış ben çıktığımda süpürüyordu. Sonrasında zorladım hiç konuşmadı sonra ben odaya gelince sarıldı
Soran9 aySanırım öyle, özellikle bu ülkede kadın için daha zor. 2 aylık evliyken ben 3 4 saat tek dışarı çıktığım vakit prno izlemişti bende denk geldi gördüm. O günden beri güvenmekte zorluk çekiyorum
Soran9 ayO sürede eşim olmadan hiç çıkmadım çıkamadım dışarı koskoca şehir yol yolak bilmezdim. Kendimi suçladım acaba evde yemek kokusuyla karşıladım midesi mi bulandı da baktı başkasına diye bu arada ben 24 eşim 32 yaşında ona rağmen yetemedim dedim
Soran9 ayTamam teşekkür ederim dinlediğiniz için ben odada kalıcam biraz 🌸
Soran9 ayEvet özel konular bunlar ama cilve konusunda evlilik öncesinde de iyiydik evlenince fantezi vs bıraktık. Teşekkür ederiz
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğinizin başında böyle güvenle ilgili sorunların olması her iki taraf için de yıpratıcı olabilir. Durumu açık bir şekilde konuşmadan çözüm bulmak zor. Öncelikle, meseleleri sakin bir şekilde, suçlamadan ve kırmadan ele almanız önemli. Ona ne hissettiğini ve davranışlarının sende nasıl bir his uyandırdığını anlatabilirsin. Yapıcı bir diyalog kurarak belirsizliklerden kurtulmak en sağlıklı yol 🌿.
Eşinin davranışlarını yanlış anlama ya da hassasiyetle büyütme ihtimalin olabilir, endişelerini paylaşman bu durumu netleştirir. Güvene dayalı bir ilişki için sakince konuşun, özlemlerini dile getir. Aksi takdirde küçük bir sorunun büyüyüp ilişkinizi daha fazlasıyla zorlayabileceğini unutma 💕. Hissettiğin tüm duyguları açıkça ifade edip beraber bir çözüm yolu bulabilirsiniz. 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 9 ayo zaman boşan
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBak arkadaşım eşin tıpkı benim eşim gibi. Kadın yalakası. Kusura bakma çok gubeniyrdum ama tipik gözü başka kadında bir erkek davranışı bu sonra zaten evinde bile kendi yatagimda yakaladim. Prezarvatifleri falan. . buyuzden guben bitti güven bitince ne olur sunuda soyleyim iki yıl kendini yorarsin bakma etme sual sorgu sonea bırakırım baslasi çıkar karşına cunki başkasına güvenmek artık senin için daha güvenilir olur. Erkek milleti kadınlara çok yaklaştığı zmaan saniyorlarki eşim benden sogumayacak sonu aldatmaya gidiyor bilginize yani. Kısaca sana tavsiyem acilen paranı biriktir. İnşallah calisiyorsundur. Evini tut ve tekmeyi bas. Bir erkekte namus yoksa o evden namus çıkar sendede kalmaz. Cunki budur sonu misillemey kadar gider. Kendine göre olanını bul ama evlenme.
01 Yorumla
Soran9 ayBu sebepten boşanacak değilim saçmalamayın artık ya
9 ayEğer bir şeyler hissediyorsan özellikle bir kadın hissediyorsa Allah bunu hissettiriyor sana gerçekten söyleyeceğim yani bir yerde bokluk varsa insan onu hissediyor ve gerçekten apaçık yaptığı ortada Bu arada seni görmezden gelmiş yani seni orada istemiyor çünkü evli olduğunuz damgasını sürekli sürekli istemiyor adam gitsin o saçma sapan hareketlerini yoklamalarını kendinde saklasın
211 Yorumla
Soran9 ayBen kadında bişey hissetmiyorum problem eşimde. Hiçbir zaman Kemal’im yapmaz kafasında olmadım
- 9 ay
Burada kadınlar ne kadar erkeklerin objeleştirdiğini de görüyoruz. Bak kadın kendi hayatındaymış kendi yaşantısında zaten evlenmiş boşanmış. Ama erkek durur mu ya bunlar gerçekten nasıl duracak ben de bilmiyorum ellerini kollarını bağlasan da duvarları delip yaparlar yine
Soran9 aySanırım öyle. Evli olmamız da bişeyi değiştirmedi.
- 9 ay
Bacım benden yaşça büyük olabilirsin kaç yaşındasın bilmiyorum ama evli olman niye değiştirsin Bu şey gibi aman oğlum orada burada gezsin ama evlenince düzelir öyle bir şey yok yani adam olmayan bir kişiyi eşi olarak yaparsan olacağı budur eğer başta bunu hissediyorsa niye evleniyorsun ki bazı şeyler de içinde kalmalı insan bir hayat bir ömür
Soran9 ayÖyle takılmalık hayatı olan biri değil genelde sevgiliyken bile evden işe işten eve gelir. Evlenince de öyle oldu suna samimiyetine şahit oldum ve beni dinlemedi bile edeceksen et kavganı dedi
- 9 ay
Manipüle etmiş uğraşmamış bile ay burcu ne bunun manipülatif bir insan
Soran9 ayBurcu terazi
- 9 ay
Terazi burçları da bu kadar olmaz ama bilmiyorum
Soran9 ayEvet normalde değil bugün ben mi hassasım yine neyi yanlış anladın acaba falan dedi bana
- 9 ay
Aynen sen hisset hisset senin manipüle etmişsin manipüle manipüle yemişsin
Soran9 ayŞakayla karışık çantam çok ağır dedi ki gerçekten ağırdı bizde arkasından yürüyorduk taşıyabiliriz işyerseniz dedi. Ben çantamı kendim taşırken. Yol boyu kendileri konuştu ben konuşmadım dahil olamadım ayrıca kadın düğünümüze geldi 6 saatlik yola
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ay
3 aylik evliligi bu tarz andavalla yapmana mi üzüleyim yoksa o... evladinin erkegim diye gezdigine mi yanayim.
Bosan.,
60 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
9 aySınırını bilmiyorsa cezasını da çekmek zorunda, ayrıca hissettiğin hiçbir şeyi boşu boşuna hissetmiyorsun. Demek ki bir şeyler var da hissediyorsun. Boşan diyemem o senin ailevi meselelerin ama dikkat etmeni öneririm
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
9 ayYerinde , zamanında yapmadıklarımız veya yapamadıklarımız sorun olarak dönmesi kaçınılmaz sonuç.
Fakat bir çıkış yol olarak iletişim kurmayı denemelisiniz.
O da olmuyorsa kaderinize razı gelip bir kenarda ya oturacaksınız veyahut çatışma ortamına hazırlıklı olacaksınız.
Bir seçeneğiniz daha var.
Anlaşıldığını tahmin ediyorum.00 Yorumla
9 ayDemek ki senin eşin bir * yani evlendigin adam tamamen bir güzel kardeşim , güzel kardeşim , o. e. demek ki bence boşanman gerekiyor. Siz evlisiniz acaba farkında mı? Başka kadınlara asılıyor ve sen sessiz mi kalıyorsun? Bence boşanman gerekiyor kızım. Sana erkek mi yok? Bence direk boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aybence sen biraz kıskançlık yapmışsın. kendini kadınla kıyaslamışsın ve eşinin seni kadının yanında daha özel hissettirmesini, değerli hissettirmesini istemişsin o eksikliği kapatmak için. ben eşinin yalakalık yaptığını da düşünmüyorum, seni görmezden geldiğini de. yani sürekli gözünün içine mi bakacak adam. sorun senin özgüvenin.
01 Yorumla
Soran9 ayKadınla kıyaslamam kendimi asla , aklımın ucundan dahi geçmez annem yaşında fiziği berbat ve erkeksi hareketleri vs. Ki eşim de hep böyle der erkek gibi falan diye. Özel hissettirmedi ona o xray mevzusunda da ben her zaman ordan geçerken senin önüne geçip eşyalarını alırım dedi düşündüm de evet öyle yapıyor sadece kulp buldum o gün. Zaten sonrasında konuştuk her şeyi anlaştık. Sorun yok teşekkürler ☺️
Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Şimdi ne olursa olsun güven her şeyden önce görmeden güven vermiyorsa ne yapsan da boş Olur zamana bırak kendisini belli eder em azındnan Ne oluyorsa gözünün önünde oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayOrtalık orzbularla sülük gibi kadınlarla dolu metres olmasa erkek aldatamazdı metres erkeğe yüz vermese erkek aldatamaz kadınlar erkekleri baştan çıkarıyor angelina jolieyi monica Bellucciyi adriana limayı neden aldattı kocaları? Metresler tesiri altına aldı da ondan aldattılar. Erkek metrese yalvarsa bile kadın yüz vermemeli. Suç metreslerde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBende iki senelik evliyim … eşim yapmaz diyemem ama güzel kızlar görünce beni küçük düşürüyor onların gözü önünde kavga ettiğimde de ben hastaymışım imajı veriyor çok kıskançmışsın falan filan. Sizde rahat durun öyle degilmi? Kendi egosunu tatmin etmek için yapıyorlar sanıyorum. Başkalarda beğensin istiyorlar
07 Yorumla- 9 ay
Öyle zaten. Ben genç bi kızım küçüğüm daha ama ne zaman erkekler bi ortama girse yanındaki eşlerini o an unutuyor. Bize falan bakıyolar, sonra afalladiklarini fark edip toparlıyor kendilerini
Cevap sahibi9 ay@Falim1sakiz birde eşim misafirliğe gideriz mesela Efe do evde güzel bir kadın varsa bana lnden yağ çeker çok güzelmişim falan filan bende anlarım. Hani yanlış düşünmem diye önden uyarıyor
- 9 ay
Anlamadim
- 9 ay
Bu iyi bir şey sanırım
Cevap sahibi9 ay@Falim1sakiz yani bir yerde gittiğimiz zaman eğer yerde güzel bir kadın varsa bana iltifatlar ediyor.. yanlış anlarım diye
Cevap sahibi9 ayBen anlıyorum
- 9 ay
Anladım.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayBence eşinde prenses sendromu var aldattığını sanmıyorum. Senin surat yapmanla da anlaşılmaz. Yani açıkça rahatsız olduğun davranışları söyle
10 Yorumla Güvenmemek de haklısın. Hep mi böyleydi yoksa bir tartışma sonrası seni delirtmek için mi bu davranışları sergiliyor o da önemli. Hoş ne olursa olsun bu şekilde davranması doğru değil.
01 Yorumla
Soran9 ayHep böyle değil tabi normalde evinden işine işinden evine giden bi adam hatta ben derim arkadaşlarınla dışarı çık diye arkadaşlarına yoğun çalışıyorum falan der geçiştirir. Bu davranışları da sürekli kavgaya meyilli biri olmam
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayne var bunda ki dul kadın açık kapı ihtiyacı olabilir bunu düşnen erkekte bedava mal var belki vururum enerjisi gelmiştir burada tek sorun seni yücelterek bunu gizli yapması ya da senin olmadığın ortamda denemesi lazımdı...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
9 ayBu erkekler niye böyle ya... evdeki nasılsa cep de diye hep başka taraflarda araniyorlar... insan karısının yanında rahat durur en azından yok ya
00 Yorumla
9 aySevgili arkadaşım bunu burada soracağınıza, çocuk gibi kocanıza Veya birbirinize trip atacağınıza alın karşınıza adam gibi konuşun. bu işler böyle çözülür. ona göre yolunuza bakarsınız.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
9 ayBişey olup olmadığına emin olamayız ama şu tavırlar bile kendini kötü hissetmeme yeter eşi varken başka bir kadınla ilgilenen erkeğin adamlığından karakterinden şüphe ederim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
9 ayEt kavganı dediğine göre o da ne yaptığını iyi biliyor, kendini ona göre düzeltsin.
17 Yorumla
Soran9 ayYok sürekli kavga çıkarttığım için diyo onu hep diyo zaten durduk yere kavga etsek de
- 9 ay
O suçunu biliyor
Soran9 ayKonuştuk
- 9 ay
Ne dedi
Soran9 ayBen evden gitmeye kalktım tuttu gidemezsin falan diye zaman geçince yanıma geldi sarıldık vs
- 9 ay
Bu mudur
- 9 ay
Kalkıp tekrar aynı davranışları sergileyecekse sana, bu sarılmaların hiçbir anlamı yok. İnsan içinde sana değer vermesi gerek.
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayGüvenmemekte çok haklısın.. Lütfen çocuk için acele etme.
11 Yorumla
Soran9 ayDüşünmüyorum ki
Aile & Toplum konusunda 805 cevap paylaştı. zamana bırakın, zaman size ne olduğunu anlatır, belki de is arkadaşı diye özel bir sebep olmadan nazik olmaya çalışmış olabilir
00 Yorumla
9 ayAcemi.. bi cacığı yok kocanın. Gözü dışarda ama acemi ve icraatsız..
Sensei olarak ikinize de ders veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayKonuşmazsan daha çok başkasına itmiş olmaz misin sence
Daha yakın davranıp başkasını düşünmesini engelleyebilirsin01 Yorumla
Soran9 ayKonuştuk zaten ama dediğin gibi başkasına itilecek biri benim kocam olamaz 🙂
Gizli Üye(30-35)9 aysenin ne yapacağını bilemem ama bu şartlarda birine güvenemiyorsan sürekli karşı taraf sana bu şekilde davranıyorsa ayrıl derim. yaşandı bunlar tecrübeyle sabit bıraktığın anda huzur doluyosun. çocuk yoksa hiç beklemezdim. birinin seni aldatmasından ziyade eşine sevgilisine bu şekilde davranan görmezden gelip kıymet bilmeyen herkes yalnızlığa mahkum. uğraşmaya değmez.
00 Yorumla
9 ayGüven duymayan bir evlilik zaten olmaz çocuk falan olmadan önce kararınızı verin
00 Yorumla
9 ayŞüphe öldürür. Şüpheden kurtul ya temizle ya yak bacım herifi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayAçıkçası en "sorun yok " diyorsan yoktur...
Ben olsam " Sorun yok" diyen biri için hiçbir sorun olmadığını varsayardım. 😎😎
00 YorumlaKıskandığını veya aralarında bişey olabileceğinden endişelendiğin hissini eşine ve kadına belli etme. Bu durum dikkatini çekmiyomuş gibi davran. Eğer aralarında bişey varsa mutlaka patlak verecektir. Şimdilik sadece gözlemle..
03 Yorumla
Soran9 ayKadın abla gibi yaklaşıyor bize
Soran9 ayAnlatamıyorum galiba , kadın yaşlı başlı düğünümüze geldi 6 saatlik yola , ayrıca genel müdür bi saygımız var. Neyse 🙃
Eşine güveniyorsan sorun yok. Ama yinede dikkat etmek gerek. Bunu belli etmeden takip et derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBu sebepten bosanmayacaksan sen daha cok aglarsın
03 Yorumla
Soran9 ayAldatma olmadı her olayda boşanmaya getiremem konuyu. Evlenince anlarsın
Cevap sahibi9 ayBen hamileyken kocamdan bosandım? Tek basıma bakıyorum cocuguma da cesaretli olmazsan cok aglarsın
Soran9 ayAferin çok mu iyi olduğunu zannediyorsun? Ben aldatma olmadığı sürece kendi konforumu neden bozayım ki? Bekarlığımda hayat kalitem bu kadar iyi değildi. Standartlarımı neden düşüreyim ki? Bu ülkede dul kadın olmak çok zor bunu en iyi sen bilirsin o zaman.
Gizli Üye(36-45)9 ayKendinden soğutki adam daha yaklaşsın kadına aferim
01 Yorumla
Soran9 ayBenden soğumaz ki geldi konuştuk zaten
Gizli Üye(30-35)9 ayAnladım ne demek istediğini. Kesin bir şeyler ilerleyecek.
011 Yorumla
Cevap sahibi9 aySiz niye iş yerinden bi kadinla eğitime katiliyosunuz ki
Soran9 ayKendisi şirketin genel müdürü bizde orada çalışıyoruz
Cevap sahibi9 ayOhaa
Cevap sahibi9 aySenin yerinde olsam ben de bunu sorun hâline getirirdim
Soran9 ayYo neden sorun edeyim yaşlı başlı kadın
Cevap sahibi9 ayBelki kocan kadinla yatma fikrini geçiriyor aklindan
Soran9 ay😂😂 midesi alırsa yatsın
Cevap sahibi9 ayBen tanımıyorum. Sorudan fikir yuruttum
Soran9 ayBen tanıyorum 😂
Cevap sahibi9 ayEe yani? Tanıyorsan soru niye soruyosun
Soran9 aySorum tanımamak üzerine değildi zaten teşekkürler
9 ayAyni hareketi bende. Yeni evleneigimzde yapmistim esine ve snrasinda cok pisman oldum birda asla oyle bir sey yasamdik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAldatır öyle adama güvenme. Yalaka, yılışık adamdan hayır gelmez. Saman altından su yürütür
00 Yorumla
9 ayCinsel çekimini daha güçlü hale getirebilirsin. Yani erkeğin gözünün dısarda olması birazda senin eksikliğinden kaynaklanıyor gibime geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBu işi evlilik öncesinde çözüp bitirmiş olman gerekirdi
00 Yorumla
9 ayBacım yanlış anlama ama senin eşine güven olmaz sen hep temkin de dur iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayİçten içe beğeniyordur heleki başarılı bir iş kadınıysa onun için dul olması avantajlı nasıl olsa açık otoban
07 Yorumla
Soran9 ayYok be hayranlık beslemiyo
Cevap sahibi9 ayKendini kandırma bu adam narsist işte sınır çiz kendi değerini bil
Soran9 ayKendisi narsist değil tam aksine 😂
Cevap sahibi9 ayAy onu savunacak kadar düştün mu seni de manuple etmiş.
Soran9 ayYo eşimi biliyorum sadece 😂 savunmam neden battı
Cevap sahibi9 ayBana batan bir şey yok ayrıca soruda eşinin davranışlarından rahatsız olan sensin 😂 otur ağla
Soran9 ayİşte sadece rahatsız olmuşum 😂 sen neden gerildin
Bu kadar güvensizlik varsa neden evlendin
114 Yorumla
Soran9 ayUzak mesafedeydik evlenince düzelir sandım
Soran9 ay4 yıldır
Soran9 ayDüşünmüyorum ki zaten daha yeni evliyiz
Soran9 ayBuraya yazacağım aklıma gelmezdi
Soran9 ayBen 24 eşim 32
Soran9 ayBugüne kadar idare ediyorduk
Soran9 ayTavsiyen nedir
9 ayÜç ay önce o güveni verdi mi?
01 Yorumla
Soran9 ayBiz uzaktan yürüyüyorduk ilişkiyi yine de ben kıskançtım evliliğin 2. Ayında yine bi güven sarsılması oldu
9 ayO kadın senden güzel ve çekici mi? Dürüst ol ama
02 Yorumla
Soran9 ayYa ben 24 kadın 43 yaşında ablam gibidir severim yani düğünümüze de geldi hiç öyle kıyasım olmadı
- 9 ay
Kıyasla güzel çekici değilse hiç takma
9 ayşu an sen ne yapmayı düşünüyorsun
03 Yorumla
Soran9 ayBilmediğim için sordum
- 9 ay
Senle 2 dk konuşabilir miyiz acaba
- 9 ay
Heeyy
9 aySkne kaynar su dök uyurken
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı.
9 ayEşinin aklında tilkiler var gibi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
9 aySıkıntılı durum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sohbette elektriği tutuyor olabilir
00 Yorumla
9 ayElşinde var bi pislik
00 YorumlaSıkıntı yaz konuşalım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı.
9 ayNe olduki guvensizlik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aybu eşe nasıl katlanıyon kız
14 Yorumla
Soran9 ayNormal sartlarda o katlanıyo bana
Cevap sahibi9 aynasıl yani kız
Soran9 ayBaya genelde sorun çıkaran benim
Cevap sahibi9 aykız adama sabır versin o zaman fjfjfhf
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
9 ayne yani aralarında bir şey mi var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayMadem güvenmiyon niye evlendin mk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEn iyisini yapmişsin valla
00 Yorumlakadın çekici ilgisini çekmiş
00 Yorumla
9 ayAyrıl go brr
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 aykocan gevşek insan
00 Yorumla
9 ayTövbe bu nasıl eş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
9 ayEşin yvsak biraz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayGüvenme ya bence
00 Yorumla
9 ayÖzetle bana gel hadi acil
00 Yorumla
9 ayOlmiyan ne
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem