3 aylık evliyiz eşime güvenmek için her şeyi yaptım ama olmuyor. Ne yapmam lazım?

Bugün kendi iş yerinden olan 40 yaş üstü dul bir kadın eşim ve ben bir eğitime katıldık. Ben evden çalışıyorum. Birkaç kez eşimin beni görmezden geldiğini fark ettim. Örneğin xray den geçiyoruz önümde o kadın ardından ben ve benim arkamda eşim vardı eşim birden benden hızlı davranıp eşyalarını koydu ve arkasından gitti. Aradan zaman geçti ikisi beni WC çıkışında bekliyordu çıktım , sonra eşimin yanına geçecekken suratıma bakmayıp direkt kadının olduğu yere yöneldi beni görmedi bile. Ben tüm gün surat astım kadını gideceği yere bıraktıktan sonra bana sorduğunda sorma dedim. Gün içerisinde de arada yokladı tabi beni öptü etti falan ben yüz vermedim. Sonrasında yine noldu dedi yine öyle mi dedim. Er kavganı da bitsin gitsin dedi etmicem dedim. Konuşmuyoruz Şu an arabanın içinde. Not : ( kadınla 3 yıl öncesinde de tanışmışlığımoz var o zaman evliydi kadında bir şey yok ama benim eşimin ekstra yalakalık yapmış olması sorun.

3 aylık evliyiz eşime güvenmek için her şeyi yaptım ama olmuyor. Ne yapmam lazım?