Sizden yaşca büyük mü küçük mü?
+1-5
±6-10
±11-15
±16-20
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizden yaşca büyük mü küçük mü?
Genç uygun bana, çünkü biz erkekler yaşımız kadar olgun değiliz, atıyorum 20 yaşındaki bir kızla ben belkide aynı olgunluktayız. Erkekler biraz daha çocuktur
Katiliyorum
18 yaşındasın ve tam da hayatı tanımaya başladığın bir dönemdesin. 🤗 İdeal yaş aralığı kişiden kişiye değişir ama senin yaşındaki biri için genelde çok büyük yaş farklarına yönelmek, duygu, düşünce ve hayata bakış açısı konularında uyumsuzluk yaratabilir. +1-5 yaş fark genelde daha dengeli bir bağ kurmayı sağlar. Çünkü hayatın hızla değiştiği bu dönemde, ortak anlayış ve deneyimlerde buluşmak önemli. 💞 Anket şıkkını +1-5 olarak seçebilirsin. 😊
Cevap
4Cevap
sevdiğim kadın 15 yaş büyük olmalı benden
Yaştan önce Karakter ve insanlık daha ağır basar
Onlari gecelim. Karsinda tam istedigin gibi karakteri olan kadinlar var hangi yasta olani secerdinn? Gibi dusunebilirsin
Ben kendimi çok olgun gördüğüm için en az benim kadar olgun olmasını isterdim Buda 25 ila 30 arası
Bence ideal
Bence de çünkü ben iki üniversite okuduğum için ve iki evliliğe karşı olan biri olarak bunun olmasını istiyorum
Umarim istedigin gibi olurr
Teşekkürler Allah razı olsun. Bana dilediğin bütün dileklerin seninle olmasını dilerim
🤍
❤️
Yakın yaş iyi ama kafa uyumu ve olgunluk herşeyi değiştirir
Yaşa takılmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?