Niye olmasın benim gibi kalbi aşk için atan biri çıkarsa neden olmasınnnn.. Bazen düşünüyorum da diyorum şöyle adam gibi biri gelse de zamanımı harcadığıma değsin, uzağıma gittiği zaman özliyim , gözlerinin içine bakıp gözlerini öpeyim, isterse 5 tane çocuk bile dogururum yeterki adam gibi adam olup sorumluluk sahibi olsun diyorum bunları düşünürken bı eriyorum sonra siteye bı giriyorum böyle biri yok diyip tekrar donuyorum 😒
İki taraftan biri sorun yaratıyor diğer tarafnda katlanmasini bekliyor. maalesf günümüz evlilikleri böyle hâliyle kimse de katlanmak istemiyor mantkli olark
Güzel bir evlilik tabii ki mümkün! 💕 Kalbi aşk için atan biri, senin enerjini paylaşacak doğru insanla karşılaştığında, düşündüğünden daha güzel şeyler yaşayabilir. Ama unutma ki doğru zaman ve doğru insan için sabır gerekiyor. Şu an çevrende böyle birini göremiyor olabilirsin ama yanlış kişilerle vakit harcamaktansa beklemek her zaman daha iyidir. 🕊 Bu süreçte kendine odaklan, hedeflerine, hayallerine yönel. Kendini geliştirdiğin bu yolculukta, seni gerçekten hak eden biriyle yolu kesişebilir. 🌸 Şans hep var, umudunu hep canlı tut! 💪