Babam benden gizli evlenmeye çalışıyor?

Babamla annem bosanalı 1 yıl anca oluyor babam bosanma surecınden oncesınde annemk bır kadınla aldatıyordu ama bu yuzden ayrılmadılar babam genel olarak annemı dovuyordu ve sureklı kavga edıyorlardı babamın maddı durumu cok ıyı fakat fızıksel olarak goz var nızam var cirkin bir insan gobeklı portlek gozlu falan bırazda dındar bır kısılıgı var ama babamı sevıyorum. her neyse annemle bosanma surecındeylen babannemde kalıyordu aynı sıtede oturuyoruz ama bosandıktan sonra kendıne ev tuttu hala bızım odamızı yapmadı. Bu yaz cıktıgımız tatilde ben ve kardesime evlenmek ıstedıgınden bahsettı (annemı aldattıgı kadınla) bız o an saskınlıktan bır sey dıyemedık ev yemegı yıyemedıgını temızleyemedıgı ıcın falan dıye zırvaladı ama temızlıkcı falan tutabılır kadının ısmını sordugumuzda dahı surprız dıyıp dıyıp durdu ben de aklım basıma geldıgımde babaannemlere boyle bır durumun olmasını ıstemedıgını soyledım o da ımkanı yok gıvı seyler soyledı ama ogrendım kı bızden gızlı sekılda babamlar kzıı ıstemeye gıtmıs babannemlerle falan ve babam yakın zamanda benı ıstedıgım okula gondermedı 1.5 mışyon oldugu ıcın ama eger sımdı o kadınla evlenırse bjr suru para haracayacak o kadına ayrıca kadın 45 yasına kadar evlenmemıs bır problem vardır yanı babamla da para ıcın evlendıgı o kadar bellı ama babamın gozunu boyamıs ayrıca kadıb kuzum punun tekı onları ayırmam lazım napıcam

Babam benden gizli evlenmeye çalışıyor?