Ben bunları hakketmedim?

Nasl anlatm nerden başlayım hiç bilmiyorum hayla ihaneti yediremedim kendime.
2 yıllık sevgilim vardı o kadar çok seviyordum canımdan çok seviyordum canını ver dese verirdim o derece seviyordum her gün yan yanaydık biran ayrı durmazdık.
Ben çok seviyorum ya aşkımdan ölüp bitiyorum ya artk bi bunun adı olsun istedim ama hep o mazeretler yarattı ailem şu an bi durumun içinde şu an söyleyemem bizi dedi hep beni atlattı.
En son ben bunun üstüne çok gidince söyledi ailesine. Ben umutlu haber beklerken.
O ailem seni istemiyor dedi. Ailesinin istemediği de şu ben nişanlandım nişan attım. Herkesin başına gelebilir. Sonra bana dediki ailem hiç erkek eli değmemiş kız istiyor dedi ben orada şok oldum dünyam başıma yıkıldı.
Çok seviyorum ya bunu. Gel gidelim başka yerde yasaylm benim gözüm parada pulda degil dedim. O ben babamla çalışıyorum gelemem yapamam dedi ve beni engelledi heryerden sessizce gitti hiç bir şey demeden sessizce gitti. O günden sonra asla konuşmadık en zoru da sessizce gitmesydi bişi demeden bisi anlamadan bi açıklama yapmadan 2 seneyi hiç edip gitti.
Kendimce diyorum ki o 2 senedir hiçmi sevmedin beni hiç mi?
Başını yastığa koyduğunda hiçmi vicdanın acımıyor hiçmi?
6 ay oldu ama hayla o günün etkisindeyim akımdan çıkmıyor nasıl bana bunu yaptı.
Ben bunları hakketmedim?