Bir erkek bir kızı nedne kırar kötü davranır hep kacar ona saygısız olur kız bişey yapmadıgı halde?

Biz aynı işyerindeyiz Onun hissleri vardı benim yoktu kaç yıl oluyor benden öncr bi kız daha vardı orada o kız naotı rtti kıskanclıktan bunu bir olaylara soktu hiç istemedi biz olalım zaten olmadık cok olmadı en yakın arkadaşı benim akrabam olan kızla evlendi düğünde karşılaşmıştık orada hislerim başladı belli etmeye calıştım ama kendisi hep kaçtı. Bir var olup yok olursun ya herneyse zamanla baktım bana hep kötü davranıyor bişey yapmıyorum ben hep saygılı iyidim hani istemesinde beni ama beni hep kırıyordu kötü davrandı en sonundada düşman olduk ne oldu bende bilmiyorum bana hep aksi ve kötü davrandı bunun nedenş ne sizce? Anladım istemedin ama bu bana kötü saygısız davranması anlamaına gelmez en sonda bi kankası var o benden hoşlanıyordu delirdi başıma düşman kesildi o cocukda benimle konuşmuyor iyide nedir yani o hayatına bakıyor ama benden ne istiyor nedir bu ego o kızla konuşmuyordu ben o cocukla iyi olunca onunla yakınlaşmaya başladı

Bir erkek bir kızı nedne kırar kötü davranır hep kacar ona saygısız olur kız bişey yapmadıgı halde?