Değerli dostlarım merhabalar iyi geceler 18 yaşındaki bir arkadaşınız olarak bugün bilmem kaçıncı kez reddedildim ve büyük bir ego yığınına maruz kaldım bu seferki konum Türk kızlarındaki yüksek ego ve karşı tarafa yaptıkları saygısızlık olacak ama konuya başlamadan önce beliteyim BÜTÜN KIZLAR İÇIN SÖYLEMEDİM SADECE GENELLEME YAPTIM.
Dün akşam saatlerinde bir kıza yazdım mesajıma 1 saat sonra bakarak önce görüldü attı daha sonrasında ise hiçbir şey demeden direkt engelledi ve daha önceden bir konu hakkında yardımcı olmuştum ayrıca bu kıza yazdığım mesaj sadece "iyi akşamlar nasılsın" oldu bakın yemij ederim sadece bu oldu üstüne bir kelime dahi eklemedim ancak kız direkt engelledi mesela nedne yani tamam kötü erkekler var anladık ama her erkekte kötü değilki be kardeşim neyse bu konuyu geçiyorum bir kıza önceden yazdığımda ise sadece selamm yazdım karşılık olarak selam? şeklinde bir yanıt aldım sizinle tanışmak istiyorum dediğimde mesajıma yaklaşık 4 gün boyunca bakmadı bende onun mesajına ifade bıraktım yani beğendim ve az önce bunu farkedip aynen şunu yazdı " ne begenip duruyon mesajı " aynen bunu yazdı sizce bu kızların yüksek egosunun sebebi ne olabilir bugüne kadar hiçbir hanımefendiye saygısızlık etmedim fazla kızla konuşmamın sebebi red yemem ve yenilerini bulmamdan kaynaklıdır ayrıca doğru kişiyi bulamıyosun diyenlere de şunu söyleyimki doğru kişide bulsam ego değişmiyor genellikle geri takip yapmazlar ancak ne hikmetse hırt kekolara hanzo tiplere geri takip ve gönderilerine beğeni yorum yaparlar burdan sayın hanımefendilere sesleniyorum bugün bilmem kaçıncı kez reddedildim önemli değil yüzlerce kez düşen birisi ayağa kalkmanında yüzlerce farklı yöntemini bilir ancak sizlerden ricam eli yüzü düzgün temiz çocuklara bu kızlar gibi yapmayın biz erkekler olarak bu egonuzdan nefret ediyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, öncelikle sana büyük bir kucak dolusu pozitif enerji gönderiyorum çünkü görüyorum ki bayağı içini dökmüşsün ve biraz üzgün hissediyorsun. Aslında olay sadece Türk kızları ya da başka bir şey değil, insanlar tıpkı parmak izleri gibi farklı. Senin yaşadıkların biraz şanssızlık olmuş ama bu bocalamalar hayatın bir parçası.
Belki de yazışmalar ağırlıklı tanışma yöntemi olarak çok etkili gelmiyordur bazılarına. Şunu unutmamalısın ki iyi niyetle ve saf duygularla hareket ediyorsan bir gün mutlaka değerini anlayan biri çıkacak. Hayat denemekten ve biraz da sabırdan geçiyor.
Peki, sence seni reddedilen "tanışma cümleleri" başka türlü olsa sonuçlar değişir miydi? Düşünmene yardım edebilirim eğer istersen! 😊