Narsist çok duyuyoruz ama böylesi ciddi vaka bilen var mı bir. iki yorum rahatlatacak?

1 yılı aşkındır aynı evde yaşıyoruz. Sacma. sapan bir evlenme teklifi yapmıştı.. o zamandan beri gördüm belkide girmek istemedim bir çok şeyi, aynı evde yaşamaya başladığımızda gerçek bir alkolik olduğunu tamamen gördüm, hepimizin bildiği sosyal içicilik ayda yılda arkadaşlar ile olan öyle olabilir. demiatim ama. evde zaman zaman agresiflesmesi sacmalamasi başka bir kimliğe bürünmesi, hakaretleri, yalanciligi , kılıflar uydurması benim üzerime yıkmaya çalışması ile 1 yılı geçirdik. Ben. tukendim artık ve gerçekten sevgisizlestim dolayısı. ile benim soguklugum konuşulur oldu yaratan kendisi oysa bu durumu, defalarca özür yine aynısının olması vs, afedersiniz yalama. oldu konular, en son ilanı soyleyeyim, yürüyüşe çıktık, eve geri dönüş yolunda ara sokaklardan dönelim dedim tamam dedi, girdiğimiz. yolda. sakin normal bir köpek ile karşılaştık, başladı yolun ortasında bağırmaya, o kadar değersiz hissettiriyor ki sana söyledim ama dinlemezsin tabi abicim , bir yandan ağzımı taklit etmeler sürekli azarlıyor, dedimki kusura bakma koruyamadim seni köpekten.. iyice delirdi orada elimi tutup sana aoylemistim hayatım bak girdunmu dese bile yeterli bana, bir yandan kaçmaya çalışıyor beni tamamen bıraktı zaten bir yandan azarlıyor yeter dedim yürü git, o karanlık sokakta yürüdü gitti gece. ben de eve geri döndüm yürüyerek baktım gelmiş evine, odama girdim ama nasıl berbat hissediyorum yazıklar olsun diyorum içimden sürekli yetmedi kapıyı açıp Zara devam odadan çıkmasını söyledim üst üste Allah uzun ömür versin inşallah dedi... bıçak saplandı sanki biryerime bu nasıl bir osikolojik şiddet nasıl bir hoyratlik nasıl bir saygısızlık.. kıpırdanma ya baslamisti icemiyor diye zaten onada bahane oldu.. çünkü ben net tabrimi koydum. icki icemiyor, ertesi gün de hicbirsey olmamış. gibi benden laylaylom olmamı bekliyor hicbirsey konusmuyorum kavga çıkarmaya çalışıyor olmadi, güle oynaya salonda maç seyretti sonra ruhsuz ruhsuz ev bakmaya gitmeyeceğiz herhalde dedi şaka gibi o zaman ben kiralık ev bakmaya gidiyorum dedi gitti... sonra geldi yine çıktı nereye tabiiki. icmeye sonra içti rahatladı sarhis sarhoş eve geldi şimdi pişkin pişkin.. karaktersiz, Bu arada ben bela okuduğunu yazıyorum ama klavyeden mi bilmem uzun ömürler versin diye cikiyor... bildiğin kelli felli beddua etti kelli felli orurakli

Narsist çok duyuyoruz ama böylesi ciddi vaka bilen var mı bir. iki yorum rahatlatacak?