Guvendiginiz bir erkek nasil bu raddeye gelebilir?

benim bir bucuk yillik bi iliskim vardi bu ilsikide cok fazla kavga ayrilik falan var hatta yarisi ayrilikla gecti diyebilirim cocuk narsistin teki tabi aptal ben bunu zamanla farkettim oyle bi manupule etti ki cevremde insan birakmadim konusacagim arkadasim bile kalmadi yani en sonunda artik boyun egmedim 10 gun once falan dedim ki ya kendini duzeltirsin ya da bu iliski biter ciddiye almadi beni nasil olursa affederim sandi yine kendini hakli cikartacak sekilde konuştu bağırdı bende heryerden engelledim aradan 1 haftadan fazla gecti ben eski bi erkek arkadasimla konusmaya basladim daha sonra florte dondu bu olay ve ben ondan hoslanmaya basladim nasil olduysa benim baska birisiyle konustugumu ogrendi bana fake hesaplar acip kufurler etti yani anliycaginiz kudurdu yediremedi kendisine ona anlattim bana yaptıklarından artik sogudugumu kendisini artik istemedigimi soyledim ama hala devam etti kufretmeye (kufur konusunda cok katiyim kimse benim kadinligima karakterime agir kufurler edemez ve bunu gayette iyi biliyor) artik dayanamadim wpden engelini actim agzima ne geldiyse soyledim onunla ilgili ne dusundugumu falan sonunada ekledim bundan sonra edecegin tek hakaretle dava acarim diye sonra engelledim aradan 5dk gecmeden abisi yazdi bana tehtid etti beni instaya attigin alkollu stleri mini etekli fotolarini ailene aticam o zaman gor sen diye benim ona kufrettigimi abiside biliyo dedi ki iste bende seni o kufurlerin yuzunden dava acicam haberin olsun falan dedim ki siz kimsiniz benim kimseden gizlim saklim yok gizleyecek biseyim olsa hic oyle st atmam he dava acacaksanda beni tehtid ettigini ve kardesinin beni old*rm*kle tehtit ettiginide ekle dedim onu da engelledim numara mi da degistirdim

kendimden o kadar utaniyorum ki nasil boyle birisini sevdim o kadar fedakarliklar yaptım sirf onun icin 6 ay tek basima baska bir sehirde surundum ben ve daha niceleri bunlarin karşılığı nasil bu olabilir anlayamiyorum
Güncellemeler
9 ay
keşke o adi oeyi aldatsaudim da bunlari haketseydim kendimden tiksindirtti
Guvendiginiz bir erkek nasil bu raddeye gelebilir?