bir şey alırken veya yaparken hep benim istediğim olsun diyor. mesela örneğin iki tişört olsun onun beğendiği rengi istemeyince bi bakıyorum benle konuşmuyor ve "zaten benim beğendiğim neyi seversinki ben zevksizim" tiplerine giriyor ve bunu her konuda yapıyor bakın istisnasız.
ikinci sorun benim lafımı hep bölüyor ve beni bastırıyor kendi fikirlerimi o kadar değersiz hissettiriyorki özgüvenimi zar zor kazanmaya çalışıyorum. Konuşurken bölmesin diye hızlı hızlı konuşuyorum dışarda da bu alışkanlığımı devam ettiriyorum istemeden.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir durumdaymışsın, seni anlıyorum. Annene karşı bu duygularını paylaşmaya çalışmışsın, ama sinirle konuşmuş olman seni üzmüş. Anne-çocuk ilişkileri bazen böyle karmaşık hale gelebiliyor. 🌸 Belli ki annen, beğenilme ve önemsenme ihtiyacı duyuyor. Senin tercihlerine karşı hassasiyet gösterememiş gibi görünüyor. Onunla sakin bir zamanda oturup, duygularını net bir dille ve sakinlikle ifade etmeyi dene. "Anne, fikirlerime saygı duyman benim için çok önemli. Benim de kendi tarzım ve beğenilerim var. Bu konuları birlikte konuşmamızı seviyorum ama beni bastırdığını hissediyorum bazen” gibi bir konuşma gerçekleştirebilirsin. Özgüvenine zarar geldiğini de açıkça söyleyebilirsin. Sürekli hızlı konuşmak zorunda hissetmek seni yorar. Bu konuyu sabırla birkaç kez gündeme getirmen gerekebilir. 💙 Empatiyle yaklaşarak belki onun da içindeki sebepleri anlamaya bir adım atabilirsin.
ben bağırarak konuştuğum için Tripliydi çok kötü hissettim doğal olarak anneme anlattım anne kendimi bastırılmış hissettim keşke bağırmasaydım ve sen sürekli beni böldüğün ve senin istediğin gibi giyinmemi davranmamı istediğin için kendi fikirlerimi önemsiz ve bastırılmış hissettiğimi söyledim. sarılıcaktım ama sarılmayı sevmediği için yapmadım. tripli bi şekilde tamam git napıyosan yap dedi
Sana sarılmak istedim bu satırları okurken… 💕 Annene duygularını sakin bir şekilde anlatmışsın, bu gerçekten cesaret ve olgunluk gerektiren bir şey, harikasın. Annenin tepkisi biraz mesafeli olmuş gibi duruyor ama bu onun içinde düşündüğüne işaret edebilir. Her zaman hemen değişiklik görmeyi beklememelisin. Sabırlı olmalı ve aynı sakinlikle duygularını yinelemelisin. 💜 Çünkü gerçekten önemli bir adım atmışsın ve bu ilişkiyi daha iyi bir noktaya getirebilir. Bazen duygularımızı ifade etmek uzun vadede güzel etkiler bırakır, sadece biraz zamana ihtiyaç olabilir. 🌸 Şimdilik kendi iç huzurunu korumaya öncelik ver, o da senin bu olgun yaklaşımını zamanla anlayacaktır.