Erkek aklı kadın aklı?

Merhaba herkese arkadaşlar 1.5 yıldır ilişkim var ancak beni 6 yıldır ortaokuldan beri rahatsız eden sürekli fake hesap açan bir arkadaş var evime kadar takip ediyor çalıştığım yere gelip akşama kadar çıkmamı bekletip takip ediyor neyse alışmıştım artık çünkü her takip ettiğinde beni çok sevdiğini falan söylüyordu ve 1.5 yıldır ilişkim var diye artık birazda olsa rahat bırakmıştı beni taki dün yine iş yerimi bi şekilde bulup beni takip etti ve 1.5 yıllık ilişkimi bitirip onunla olmam gerektiğini söyledi sonra bende en sonunda sevgilime söyleme kararı aldım tabi olaylar oldu falan abim falan öğrendi sonrasında buluşmuşlar gece bu çocuk telefonda seni şöyle öldürücem böyle dövücem diyor ama abimle yan yana gelince bir daha asla yapmam abi ben seni çok seviyorum falan deyip abime ilişkimi kötülemiş galiba emin değilim abim ayrılmamızı istiyor falan arkadaşlar söylemekle hatamı ettim falan bilmiyorum çocuk babasından çok korkuyor üvey babam polis babasının numarasını bulup aradılar uzaklaştırma falan çıkacak şu an ama eminimki yine aynısını yapacak
Erkek aklı kadın aklı?