Eşinden soğuduğunu anladığın o an ne hissedersin?

Eşimden soğuyorum yaptığı hareketler olsun tavırları olsun. Biz severek evlendik ama onu tanıdığım gibi değilmiş asla. 2 çocuğumuz var biri 2 yaşında diğeri 5 aylık annesi ile kardeşini de yanımıza getirdi kendisi o sorumluluğu alamadığı için , sürekli annesinin yanında beni azarlıyor annesi ajan gibi gözü kulağı herşeyin üstünde annemle konuşurken bile laf dinliyor ne konulrunuz deyip duruyor bugün yaptıkları ise bardağı taşırdı ben 70 kg 171 boyunda hafif balık etli bir kadınım (şu sıra da sıkı diyete başladım) bizim orta sehpanın ayakları zaten sıkıntılıydı ev taşırken kırılmıştı matkapla sıkıştırmıştık ama yinede eskisi gibi sağlam olmamıştı. Onun üzerinde otururken birden bire sehpanın ayakları kırıldı bu beni rezil etti obez diye darladı beni bugün de koltukta otururken koltuğu kıracaksın ya dedi annesinin yanında sonra ha anne bir ara da orta sehpayı kırmıştı baya azarlamıştım dedi. Ben Kibar bir kadınım konuşmam diksiyonum herkes tarafından takdir edilir eşim onu bile dalga konusu yapıyor neymiş çok kibarmışım bu sefer annesi de konuşma şeklimi taklit edip gülmeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum ama gün geçtikçe tiksiniyorum. ( Ha bide ne sohbet ne muhabbet var işe gidip gelir camış gibi yatar ancak)
Eşinden soğuduğunu anladığın o an ne hissedersin?