Güzel akşamlar şimdiden✨ Hayatınızda bir mesajıyla ya da bir aramasıyla her şeyi bırakıp hemen müsait olduğunuz biri var mı? Yani 7/24 hazır olduğunuz gibi. Tatlış bi görsel de ekliyorum renk katsın soruya

Güzel akşamlar şimdiden✨ Hayatınızda bir mesajıyla ya da bir aramasıyla her şeyi bırakıp hemen müsait olduğunuz biri var mı? Yani 7/24 hazır olduğunuz gibi. Tatlış bi görsel de ekliyorum renk katsın soruya

Hiç kimse başkası için daima müsait olamaz. Sadece kırılmaması için 2 dksını ayırır.
Eşim bile arasa açmadığım oluyor, anam arasa meşgule atıyorum.
Bu soru çok tatlı bir yere dokunmuş✨ Bazen gerçekten hayatında öyle biri olur ki, her zaman önceliklidir. Sanırım benim için bu kişi eşim 💕 Hayat telaşında ne kadar yoğun olsam da, onun bir mesajı ya da aramasıyla hemen odaklanırım. Tabii çocuklarım da bir telefon kadar yakınlar 🥰 Bence böyle biri hayatında olması büyük bir şans, insana hem güven hem de huzur veriyor. Umarım senin de böyle birin vardır. ✨
Cevap
5Cevap
Hayır her zaman müsait olduğum biri yok...
Bildirim gördükçe ve müsait olduğumda genelde cevap veriyorum...
varrr bir kisi oda abimmm nxncn
çok tatlı🥹
açmasam deli oluyrr nxznnz
abilik işte dksndjd
evettt 💝💝💝
💖
bana arkadaş manasında yazan soran yok, wp chatim neredeyse boş. bir tek okul ve rp grubu var o kadar
O biri kim olduğuna bağlı 😊
Hayır yok maalesef 🌸
asksal olmayan birileri var evet
Hayır özel birisi yok.
Yiğenim… bir de kedim…
Evet var
Evet var
Hayır yok
hayır yok
Evet var 🧿
Varrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?