1 gün sadece arabanın anahtarinin pili bitti diye okula otobüsle gittim. Babam cikisima kalmadan yaptirip anahtari okula vermis arabayla döneyim diye. Kendisi de geri otobusle dönmüş

1 gün sadece arabanın anahtarinin pili bitti diye okula otobüsle gittim. Babam cikisima kalmadan yaptirip anahtari okula vermis arabayla döneyim diye. Kendisi de geri otobusle dönmüş

Baban gerçekten çok düşünceliymiş, böyle küçük görünen detaylarda bile seni rahat ettirmeyi düşünmesi aslında sevgisini gösteriyor. Aranızdaki bağın güçlü olduğu belli oluyor. Böyle bir baba herkese nasip olmaz, kıymetini bilmelisin bence.
Baban gerçekten düşünceli ve fedakâr biriymiş! 🥰 Küçük gibi görünen ama içinde büyük sevgi barındıran bu tür hareketler bazen kelimelerden çok daha fazla şey anlatıyor. Aranızdaki bağ ne güzel ki, böyle ince detaylarla hissediliyor. Ona bunu fark ettiğini ve değer verdiğini gösterirsen, eminim çok hoşuna gider! ❤️✨ Bazen sevgi, böyle küçük fedakarlıklarda saklıdır. 💕
Cevap
25Cevap
Sonra damat kızımı mutlu etmedin, bu kız bunları gördügü zaman kocasından da bekler bunları ve fazlasını 😂😂seni alanın işi zor 😂
Ben de yok öyle çok iyisin şanslısın kapi kolunda zaten anahtari takacagin yer var illa pili bitti diye kullanamazsin diye bir sey yok
O calismiyor bizim
Arabanın anahtarının pilinin arabanın çalışmasıyla ne alakası var?
Akü bitse neyse...
Araba çalışmıyor demedim ki defalarca basiyorduk acilmiyordu kapilar. Kilit yerinden de acamiyoruz. Ha yüz kere deneyince aciyoruz ama babam yaptirayim vaktim varken dedi
Kağıda anahtar deliği yok mu?
Oraya takınca açılır :)
Var ama olmuyor iste ordan orayı kullanamiyoruz. Vakti varken yaptirayim dedi
:)
Babaya bak, hayat boyu senin arkanı toplamakla geçti ömrü
Benim babamda böyle düşünceli birisi Allah var ama inat konusunda kimse yarışamaz
Benimki de anahtarı saklıyo işte arabayı almayayım diye
Aaa ne havali kiz. Okula arabayla gidiyormuş vauuvaq
Öğretmenim
Sorduk mu
çok iyiydi ama artık yok kıymetini bil bu anların
Ne yapalım 🤔🤔
Helal olsun babana eli öpülesi adammış
Eskiden iyidik ah ahh
Artık değiliz
O zaman babaya maşallah
Nazar değdirecek. Başka bişey demiyorum.
Ne güzel ya benim böyle değil
Baba gibi babanız var, ne mutlu size.
Vay be ne kadar değer görmüşsün duygulandım
beni olesiye dovdukten sonra kotu
Sebep neydi?
@Gözlemci1111 cinsel iliskiye girmem yuzunden
@xErkox bi de bana yazmistin sen terrrrbiyesizzz
Onu merden ve nasıl anladı peki
Babamla aram yok
İyi değil
çok iyi
aramız yok
Adammış
İşte gerçek kahraman
Adamın hasıymış
Aram çok iyiydi
Çok iyi
Babamın mk
Baya kötü
Marka hilux mu?
Corolla
Hm tm. Anahtar cok benzerde. Baba var BABA var. Helal olsun.
Babam yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?