11 ayÇünkü erkekler genellikle arkadaşlıkta daha rahat ve direkt olurlar. Yani kırılgan duyguların arasında dolaşmak yerine, birlikte vakit geçirmeyi, gülmeyi, ortak bir şeyi paylaşmayı öncelerler. Bu, arkadaşlıklarını yüzeysel değil, ama akışkan ve yük hissettirmeyen bir hâle getirir. Aynı zamanda erkekler çoğu zaman konuşmadan anlamaya ve “orada olmaya” önem verir. Çok fazla beklentiyle yüklenmezler; bir arkadaş zor durumda kaldığında yanındadır, sonra hayatlarına devam ederler. Bu sadelik, bazen “daha iyi” gibi görünmesini sağlar.
Ama bu, kadın arkadaşlıklarının kötü olduğu anlamına gelmez. Kadınlar genellikle daha duygusal, detaycı ve derin bağ kurma eğilimindedir, bu da bazen kırgınlıkları büyütebilir veya ilişkiyi zorlaştırabilir gibi görünür. Fakat aynı derinlik, sevgi, anlayış ve destek açısından çok kıymetlidir. Erkek arkadaşlıkları daha hafif ve akışkan, kadın arkadaşlıkları daha derin ve yoğun olur. İnsan için hangisi “daha iyi” sorusu, aslında neye ihtiyacın olduğuyla ilgilidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü erkekler kadınlar gibi hani düşünmüyor fitne niye arkadaşı hakkında kötü bir şey daha iyi ha tabii ki de erkeklerde pek anlaşamaz ama genelde anlaşırlar yani çünkü hepsinin düşüncesi belli mesela ben ablama sinir oluyorum bazen değil her gün çünkü sürekli laf sokuyor hani mesela atıyorum şöyle bir şey ben sana şort giyiyorum diyor ki bu sana olmamış yok diyor ki popon açsaydın yok mesela atıyorum arkadaşım hakkında bir şey diyorum ne zaman evleneceksin diyorum mesela arkadaşım onu ablamı anlatıyorum sana ne bundan vesaire diyor sinir oluyorum yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÇünkü kafa yapısı uyumlu olabilirse veya hemen karşı cinse ya da hemen olmasa bile bir müddet sonra bile eğer karşısındakinden hoşlanmayacak ise iyi arkadaşlık oluyor. Ama tabi bu durum her iki taraf içinde geçerli yani kızı erkeği yok bu durumun, birisi ilgi duyunca arkadaşlık bitiyor.
00 Yorumla
Kıskanmadıklarından birbirlerini ve ilişki yaptıklarında gruptan herhangi biri onun ilişkisiyle mutlu oluyorlar içten bir şekilde. Hemcinslerimin çoğu dedikoducu ve bir ilişki anlattığında bile çok yakınmış gibi davranıp içten içe mutsuzluğunu istiyorlar maalesef.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin arkadaşlıklarının daha “sade” veya “kolay” olduğu düşünülür çünkü genelde duygusal hesaplaşmalara fazla yer vermezler, daha yüzeysel bir bağlılık üzerinden ilişki kurabilirler. Tabii ki bu, onların daha “iyi” arkadaşlıklar kurduğu anlamına gelmez. Kadınlar genelde duygusal derinliğe daha çok önem verir ve bu da bazen yanlış anlaşılmalara, kıskançlığa veya tartışmalara sebep olabiliyor. 🌸 Ama bu onların kötü olduğu anlamına gelmez, aksine daha içten olabiliyorlar. Önemli olan sadece samimiyet ve güven ❤️. Her iki dostluk türünün de farklı dinamikleri ve güzellikleri olduğunu unutmamak gerek! 🥰
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.
11 ayErkekler arasinda kiskanclik yok diyen birisi ya erkekleri taniyamamis ya da kendi gibi birini bulmus derim. Bir defa yakisikliysaniz kiskanilirsin fakat bunu dile getirmezler. Onun yerine sizi ortamlara cagirmazlar. Yahut cagirdilar sizi kucuk dusuren davranislar yaparlar. Eger onlardan daha iyi imkanlara sahip olmussaniz bir statu elde etmisseniz kiskanilmamaniz ihtimal disi. Bu arada her tipsiz insan yakisikliyi kiskanir diye bir seyde yok. Yakisik oldugu halde kiskanc olanı da gördüm. Ayni zamanda erkekler arasinda cikarcilik cok daha fazladir. Arkadas grubu oldugunu sana cogu kisi bilir itiraf edemeyecek kadar zayiflar sadece. Ben ise bu sozde arkadasliklari yillar once bitirdim. Kaliteli insan yoksa arkadaşlık kurmakta vakit kaybi...
30 Yorumla
11 ayYürümek için açık kapı bırakıyorcular gibi olmak istemiyorum. Bu tarz insanların olduğu gibi sahici arkadaşlarıkları da elde edebiliyoruz. Neden mi daha iyi sorusunu bu düşünceyle yorumlayacak olursam en belirgin ve önemli olanının erkekler dedikoduyu kızlardan daha çok seviyor ve merak ediyor olmasına yoruyorum. Dehşet bir dinleyiciler ve bu da iyi bir iletişimin temelini atıyor ve bu da birlikte çok keyifli vakit geçirmemizi sağlıyor, nereye istersen oraya gidebiliyorsunuz felan mükemmel. Ha bir de içten içe hemcins kıskançlığı yapmıyorlar.
10 YorumlaÇünkü düz düşünüyorlar ve eğer senin yanındalarsa gerçekten amaçları direkt belli oluyor. Yavşıyorsa da anlarsın, gerçek arkadaşsa da anlarsın. Yavşadığı halde safa yatan da var, arkadaş ayağına karşılık veren de ama konu o değil. Arkadan konuşma, laf taşıma, kıskanma gibi durumlar söz konusu değil. Dümdüz salklar abi Maalesef kızlarda genel olarak bu iğrenç durumlar söz konusu olduğu için, genel olarak yakınlarım kız değil %70 oranla erkekti.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
11 ayÇünkü kadınlar gibi dedikodu yaparak arkasından konuşmuyoruz, evet en iyiniz bile bu konuda nefsine yenik yanyan gelince samimiyetsiz samimiyet gösterip, can ciğer olanlar arkadan herkesi eleştirir, hele ki azıcık açık bulsunlar sanırsın kendileri Melek..
kadın olmadığım için şükrediyorum biz erkeklerin dünyası daha sade, daha anlaşılır ve kesinlikle daha samimi
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
11 aySinsilik gördüklerinde had bildirme gibi bize göre gereksiz şeylerle uğraşmadığımız için.
ya da kendimizi birine veya birilerine ispat etmek gibi kaygımız yok.
Tabi yanar dönerli olan insanlardan bahsetmiyorum.
Düz olan adamdır , sürekli renk değiştiren ise erkek.
Bence ilk önce buna karar vermeli ve tanımlamayı doğru yapmalı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKızlarda kıskançlık hasetlik bir çekememezlik durumu var hep bir yarış halindeler erkekler böyle şeyleri umursamıyorlar kızların kızlarla yakın arkadaşlığı 2 kişiliktir 3. kişi olsa muhakkak dışlanır ama erkeklerde fark etmiyor 3 kişi de olsa 5 kişi de olsa anlaşıyorlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 11 ayKıskançlık ve hasretlik yapmıyorlar. Kadın erkek arkadaşlıklarında yalan söylemiyorlar dürüstler. Arkadaş kalındığı sürece geçerli durumlar bunlar...
20 Yorumla
11 ayDaha merhametliler ve değişik olmamız hoşlarına gidiyor bence sjdjs Vallahi kadınlar kadınlara karşı daha acımasız ya. Özellikle baba olan erkekler daha merhametli oluyorlar. Tabii istisnaları var nemrutluk karakterle ilgili bir şey.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayeskilerde "ben bir kız için erkek arkadaşımı yok saymam"sözünü söyleyenler conkbayırında şehit düştü yok onlar artık
10 Yorumla
11 ayÇünkü menfaat ya da çıkar ilişkileri üzerine kurulu değil iletişimleri. Tanışmayan iki erkek trafık lambasında anlaşıp akşam halısaha için buluşabılırler. Düz mantıktalar hasetlık fesatlık durumları olmaz pek
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Çünkü kadınlar girdikleri ortamda kendinden daha fazla dikkat çekeni sevmiyorlar, illa ki aranızdan biri daha çok dikkat çekiyor ve dedikodu başlıyor onun hakkında sonra tüm grubun dedikodusu dönüyor, birbirinizden gıcık almaya başlıyorsunuz.
10 Yorumla
11 ayKadınlar arkadaşı bir bileklik aldığında aynı bilekliği beğense de içlerinde kısnaçlık ve hasetten ben istemiyom o model onda var diyip başka model göster diyorlar. Sadece bileklik bu diğer konulara gelirse mevzu çarşı pazar karışır.
00 Yorumla
11 ayÇünkü onlar açıksözlüler. Birbirlerinin arkasından konuşmak yerine yüzüne söylerler. Kızların bazıları ise yüzüne gülüp arkadan konuşurlar. Ve kızlar daha hassas olduğu için bazı şakalara alınıyorlar erkekler ise genelde öyle değiller.
00 Yorumla
11 ayŞimdi senin için erkeklerin arkadaşlığı iyi olması normal çünkü profil fotoğrafına baktığım zaman bayağı bir erkek arkadaş canlısı görünüyorsun bence senin çevren bayağı bir geniştir o yüzden nasıl bir arkadaşlık yaşadığına göre değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayArkadan dedikodu sevmiyoruz
Mesela siz ayrıldıktan sonra tipine makyajına Laf söylüyorsunuz ya işte bizde öyle değil direk yüzüne tipini s. km falan diyoruz daha samimiyiz yani
10 Yorumla
11 ayErkeğin Sadece mikecegini biliyorsun en fazla maksimum olay budur..
Kizlar gibi değil kızlar
Dedikodu
Çekişme çekme çekememe
Arkandan kuyu kazma
Kıskanma
Sevgiline göz koyma
Nazar bile degdirirler sana
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
11 ayÇünkü erkekler birbirlerine yoldaş olma konusunda daha iyiler kadınlarda bu çekimemezlik duygusu biraz fazla oluyor erkeklerde birbirini destekleme duygusu daha fazla
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayİyi çünkü aklı fikri memede @mda şimdi bana erkekleri savunmayın. En yakın erkek arkadaşına bile cinsellik teklif etsen havada kapar. Adamlar başka zaten, milyonda bir şans.
00 Yorumla
11 ayBizim aramızdaki hiyerarşik yapıdan kaynaklı.
Çok katı 3-5 kuralımız var.
Ve yaşanan her şeyi, yüzlerimize karşı söylüyoruz.
Ve çokta sık bir araya gelmiyoruz.00 Yorumla
11 ayMuhabbet hep başkaları ya da makyaj değilde ondan HABXHAHXHD
30 YorumlaNet olmak iyidir. Genelde erkekler ne istediklerini bilir ve hissettirir, ya yanında olursun ya da uzaklaşırsın. Takıntılı bir manyak değilse...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı.
11 ayBizde art niyet olmuyor.
*Napıyon lan g t* dediğimizde karşı tarafı göte benzettiğimizi düşünmüyor karşı taraf.10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayÇünkü bizde çekememezlik yok kıskançlık yok ve tek düzeyiz imalar yok bizde
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çünkü kıskançlık olmuyor aralarında. Kadınlar genelde hemcinslerini kıskanıyor maalesef
20 YorumlaKıskanclık yok fesatlık yok o yüzden erkegın arkadaslıgı dHa samimi
20 Yorumla
11 ayÇünkü biz kadınlar takıntılı varlıklarız bazen kıskanç bazen tripli falan yani karakter ve kişilik uyumsuzluğu yasiyoruz
00 YorumlaKadın çıkarcı fesat ve bencildir
Erkekler değer verirse çıkarsız hesapsız kitapsız değer verir
Ama kadın menfaati yoksa gider00 Yorumla
11 aySamimiyetimiz daha fazla. Küçük şeyleri kafaya takmıyoruz ve bazen büyük bir sorun olsa da onu çözüp yolumuza devam ediyoruz
00 Yorumla
11 ayAşırı cinsiyetçi, stereotipik, basmakalıp ve kadın düşmanı yorumlar 🤮🤮🤮🤮 Başlık ztn buyrun saydırın kadınlara diyo.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Biz erkeklerin de kendi aralarında menfaat için satanı oluyor ama ben ve özenle seçtiğim dostlarım onlardan değiliz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlara göre kıskançlıkları frsatlıkları az da ondandır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.
11 ayKiskanmayin ne olur
Karakterli olun sjzib de olur 🤣10 Yorumla
11 ayÇünkü kıskançlık haset yok bizimki öyle mi mide bulandırıcı resmen
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı.
11 ayBenim gördüğüm kadın arkadaşlar hasedle hareket ediyorlar o yüzden birbirleriyle göstermelik anlaşıyolar
00 Yorumla
11 ayBirbirimizi kıskanmıyoruz çünkü. Birbirimizle dalga geçebiliyoruz
10 YorumlaYüzeyseller biz çok ayrıntılı düşünüp kırılıyoruz veya kafaya takıyoruz
00 YorumlaCunku kiskanma yok deger verme var arkadan is cevirme dedikodu cekememezlilik yok sadece kardeslim var kalleslik yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı.
11 ayErkekler birbirini sahiplenir kadınlar çekemez çünkü
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. Bizim duygusal olarak baglanir düşünceyle ceyle değil
00 Yorumla
11 ayİçten içe seninle yatmak istediği için sağlam ilgi veriyordur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. dedi kodu yok kıskandrma arlrında yarış yok sadece makara yapma cocuk ortamı gibi bişey
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben kız-kıza arkadaşlığı daha çok severim
erkekler o kadar sosyal değil, konu az.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayÇünkü erkekler bir ihtimal daha var diye hep fedakar olurlar
02 Yorumla- 11 ay
Nasıl yani
- 11 ay
Erkekler her zaman birbirilerine işi düşebileceği ihtimalini düşünür.
Cinsellik kovalıyorlar ve onun vermiş olduğu umut iyi arkadaşlık değil hahaha
07 Yorumla- 11 ay
Senin gibiler niye nefes alıyor anlamıyorum. Her şeyde "cinsellik" aramak bu sözü kullanmak nasıl bir kafa yapısı doyumsuzluk ve ezikliktir anlam veremiyorum.
- 11 ay
Bunları yüzünüze söyleyince inkar ediyorsunuz ama 😂
- 11 ay
O hâlde ***** diyenlere sinir olma.
Çünkü biz bir kız ağlarken teselli ediyoruz Ondan sonra dikiyoruz
00 Yorumla
11 ayHalden anlıyoruz çünkü bide Abaza isek bizden iyi arkadaş bulamazsın
00 Yorumla
11 ayYoo hiçte iyi değil valla nerde güzel kardeşim serefsiz var hep onlar karşımıza çıkıyor zaten
00 Yorumla
11 ayKıskançlık yok aramızda. Gırgır şamata yaparız o kadar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
11 ayOnlar asıl samimiyetin formülünü bulmuşlar o yüzden 😄
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı. çünkü kızların ekrekle arkadaşlıgı paralı. evlensende paralı evlenemsende :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arkadaşlık saygı dürüstlük, yardım ile sürekli kalir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 aySiz erkeklerin arkadaşlığını değil ilgisini seviyorsunuz
00 Yorumla
11 ayBilmem kavga etsekte hep tatlıya bağlıyoruz vücut direncimizde iyi dayak yesekte direnç kasıyoruz
00 YorumlaHer erkeğin arkadaş ligi farklıdır o birde senin düşüncen başkaları farklıdır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
11 ayHele bizim grubu görsen hala böyle ilişkiler kaldı mı ya dersine🤣😂🤣😂🤣
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 941 cevap paylaştı.
11 ayE kiskanmazlar birbirini de ondan tabi arada kadın yoksa
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beklentisel yaklaştığı ve ne ekerse onu biçeceğini bildiği için.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 aybu dünya üzerinde anlaşamayacağımız hiç bişey yok da ondan..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKızsan eğer gecelik vermen koşuluyla iyi anlaşırsın emme erkek erkeğe anlaşamayabilirsin o başka mesele
00 Yorumlakadinlar da anlamsiz bir kıskançlık yaris icinde olma durumu var. Erkeklerin icinde de bu olsa erkekler belli etmiyor yine samimiyetine devam edebiliyor. Bence erkekler iyi anlaştığı icin degil kadinlar hemcinsleri ile anlaşamıyor 😃
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne