Dün görümcemin kızını üniversite kaydı için karamana aldık ben kaynanam görümcem kızı ve eşim eşim ve görümcemin kızı bi konu yüzünden kavga ettiler çok sinirlendiler eşim burnundan soluyordu aşırı sinirlendi sonra bana biyerden para gelecekti telefonumdan bakmak gerekiyordu o gün şansa telefonumun ekranı kırıldı bakamadık başka hesaptan ziraat hesabımı açmaya çalışıyorduk eşim kimliğimi nereye koyduğunu bilmiyordu bende ona söylenmeye başladım kimliğimi kaybettin gene herşeyi kaybediyorsun falan çantama baktım çantama koymuşum kimliği kimlik çantamda çıkınca bana küfür etmeye başladı en son köpek dedi bana bende sen köpeklemi yatıyorsun dedim çok sert tokat attı hepsinin önünde elimi cırmaladı saçımı çekti baya büyük kavga ettik arabada kaynanm görümcem tek kelime etmediler beni suçladılar hepsinden nefret ediyorum ztn bebeğimi yeni trafik kazasında kaybetmiştim dün Halama gittim geldi zorla beni hamamdan aldı halanda yatamassın falan getirdi eve şimdi doğru düzgün konuşmuyoruz ama içten içe pişman olduğunu hissediyorum
Güncellemeler
9 ay
Boşanamam boşan demeyin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar