Abim herşeyime karışıyor hakkı olmadığı halde?

Arkadaşlar benim ilk defa sevgilim oldu ve bu arada 3 abim var tek kız benim 2 abim iyi anlayışlı çok şükür ama birisi zır delinin teki sinir hastası birde yani elimden geldiğince ona anlayışlı yaklaşıyorum hem ben hem ailem ama o hiç kimsenin sözünü dinlemiyor babam bile onu dinliyor sanırsın evin reisi işte dedim sevgilimi tanıştırmak istedim 2 aydır beraberiz çok saygılı beyefendi bir çocuk ama ilk anneme dedim o da açıkladı evdekilere ilk şaşırdılar sonra o zırdeli bağırdı çağırdı sustu eve tanıştırmaya getirirsen çocuğu döverim dedi bende artık dayanamıyorum bu deliye bende bağırır çağırır susar zannettim eve getirdim tanıştık bu arada o deli eve gelmemişti ohhh her şey mükemmel gidiyor diyorum bir baktım o geldi yine yaptı yapacağını bağırdı çağırdı rezil etti çocuğuda dövüyordu kovdu hiç kimsede bir şey yapmadı en çokda babama sinir oluyorum bu anguta yüz vere vere başıma çıktı kusura bakmasın ama tam bir iskele babası kendi çocuğu kendine bağırıyor sesi çıkmıyor hep kavga hep gürültü utançtan yerin dibine girdim birde mal gibi ceza vermeye çalışıyor sözünü dinlemedigim için odaya kilitledi kuzum çocuğu bakın sadece bana karşı böyle bir iyi oluyor bir kötü ağlattı işte beni çikolata almış özür niyetine aldığı çikolatada çikolata olsa bari gitmiş hobby almış birde bunun kendi sevgilisi yok kıskançlıktan kuduruyor artık sabrımın sonlarındayım bir gün bunu iyi bir * nefret ediyorum ya bu evdende içindekilerdende her bokuma karışıyorlar özel alanım yok bu evde okuluma geliyor hocalarımla konuşuyor arkadaşlarıma herşeyime karışıyor telefonuma şifre kurmama bile engel oluyor hatta ortaokuldayken hiç unutmam saçımı toplamadım açık bıraktım diye kuduz köpek gibi saldırdı hakkı var mı soruyorum cidden bir tek benim abimmi böyle
Abim herşeyime karışıyor hakkı olmadığı halde?