Taşınmak-yeni soy adı ve yeni bir düzen temiz enerjiler mi demek?

Ben boşanmış bir kadındım, seneler önce çok kötü bir evliliğim oldu anlaşarak ayrılma kararı almıştım. Eski eşim şu an oturduğum evden kendi düzenine gitti kendi hayatına baktı, barışmak istemedim o barışmak istesede. O gittiğinde arabamı satıp kendime beyaz eşyamı almıştım ve o zaman evimde tuttuğum 2 tane kırmızı koltuğum vardı. Annem halı almıştı ve perde getirmişti. Mutfak eşyalarımı zaten ben almıştım kullanıyorum hala. Aradan seneler geçti o sene içinde çocukken arkadaşım olan eski bir arkadaşım ile yollar kesişince değişen hayatlar ve ilerleyen yaşlar sebebi ile o zaman zarfında duygusal bir bağ ile aşık olduk. Yakın zamanda seneler içinde kurulan bu bağlar ile evlilik kararı aldık. Maddi durumum şu an sıkıntılı benim, onun borcu yeni bitti ama maaşı güzel. Ben şu an oturduğum o evde oturmak istiyordum ama sevgilim oturmak istemedi yeni bir ev yeni hayat olsun dedi haklıydı da. Silivriye taşınmak istiyoruz, onun şirketi de bu zamanlarda oraya taşındı. Bende oralardan iş bakıyorum ve burada ki işimi bırakmayı düşünüyorum. Sade bir nikah ile evleneceğiz nasipse 2 aya. Sizce burdan taşınmak, yeni bir iş ve yeni bir düzen geçmişten gelen kötü enerjileri temizler mi. şu an oturduğum ilçe de yüzüm zaten hiç gülmemişti. Sade bir nikah ve az eşya ile bir düzen kurmak istiyoruz. Yaşadığım maddi manevi zorluk bu evde yaşamaya devam etmemden kaynaklı olabilir mi?

Taşınmak-yeni soy adı ve yeni bir düzen temiz enerjiler mi demek?