Sevgilim yanıma gelmek istiyor ama ailemle konuşamıyorum? Çok uzun ama çok çaresiz kaldım?

6 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ben almanya yaşıyorum ve sevgilim türkiyede. Bi şekilde bi oyunda tanıştık (muhafazakar ailede büyüdüm ama bi şekilde muhabbetimiz çok iyidi). Neyse ben en baştan beri kağıtlarım açık oynadım hemen ilk sevgili olduğumuzda anneme ve ablama açıklama yaptım. Annem tabi karşı geldi hem türkiyeden hem doğulu hem sigara içiyor diye. Babama söylememem için beni baya korkuttu. Neyse 3 sene önce bi buluşmamız oldu. Ailemden izin istedim o gün için ve o günümü zehir ettiler. Annem tüm gece yanımda yattı sabah habersiz çıkamamam icin. O gece cok fırça kaydılar çok kavga ettik. Bana dediler ki baban da gelecek beraber kahvaltı yaparsınız sonra baban sizi yalnız bırakır. Sevgilim yola çıkınca bu netleşti ve hazırsız yakalandı. Toplam 6 saat yolda olucağı için rahat giyinmişti eşofman ve tişört. Yolda da kahve dökmüş üstüne. Babam bizi yalnız bırakmadı. Yabancının arabasına mı bineceksin diye çok kızdılar. Toplam 1 saat görüştük. Babam bizi 5 dk yalniz bıraktı ve sevgilime de bizi uygun bulmadıklarını ve desteklemediğini söyledi. Ayrılırın bu iş burada bitsin diyip kalkmamı istedi. Sevgilim tabi ki vazgeçmedi babamı ikna etmek için çok çabaladı. Ben zaten o laflarda donup kaldım ağlamaktan sesim çıkmadı. Eve geldik benim iyiliğimi istediğini falan söyledi. Sevgilim de 1 saat oturup kalmış ayaklarım tutmadı kalkamadım yazdı ve tekrar yola çıktığı için fazla yazamadı. Eve gelince de uyuya kalmış sabaj 3 de kalktığı için. Benim tüm günüm ağlamakla geçti. Sevgilim şimdi perşembe gelecem yazdı ama çok korkuyorum. 26 yaşindayım ama türkiyede yalnız bi yere gitmemi istemiyor ailem. Ablam desen nefes alışımı bilene haber etmemi istiyor. Dün camiide arkasında namaza durdum yanına durmadım sıcak diye bana kızdı. Bi yere gidip haber vermeyince kızıyor. En son buluşmadaj sonraki olaydan sonra onunla konuşmadığım ve onunla bi yerlere gelmediğim için ağlamıştı ve annem bana yalvarıyordu ablana niye öyle davranıyorsun psikolojisini bozmuşum ve o hassasmış. Ablam biç bir zaman ilişkimi desteklemedi ve beni korumadı. Ağladığımda sende baba komplexi var dedi sevgilim benden 5 yaş büyük diye ve bana baba komplexle alakalı video yolladı. Ağlarkene odaya gelip bi şeyler diyip duruyordu ayni odayı paylaşiyoruz türkiyede ve git dememe rağmen çıkmıyordu ve hatta dövmeye çalıştı bağırdığım için. Babam araya girdi ve ablama geri dönene kadar başka oda da yatmasını istedi. Şimdi ben napıcam?

Sevgilim yanıma gelmek istiyor ama ailemle konuşamıyorum? Çok uzun ama çok çaresiz kaldım?