Evlilik nasıl olacak?

18 yaşımdan beri İzmir'de tek yaşıyorum. Ve bu süreçte sokakta kaldım okulumu bitirdim iş buldum ev tuttum vs derken. Hayatıma 1.5 yıl önce sevdiğim adam girdi. Ailemle çok görüşmüyorum. Aramıyorlar sormuyorlar. Babam alkolik hasta evden çıkmıyor. Annem çalışıyor. Hayırsız ablam da öyle evde oturuyor çalışmıyor da onlar da kendi geçim dertleriyle uğraşıyorlar yani. Beni ailenin aykırı çocuğu olarak görüyorlar. Kendi Yapamadığı her şeyi ben kendi başıma yaptığım için ablam kıskanıyor beni. Hatta güzel giden bir ilişkim var onu bile kıskanıyor. 22 Ağustos doğum günümdü annem bile aramadı. Ne zaman konuştuk en son hatırlamıyorum. Kısacası ailem yok diyebilirim bu hayatta tek başımayım. Ne doğru düzgün bir işim ne de doğru düzgün bir evim var. Erkek arkadaşım bana doğum günümde tektaş hediye etti evlenmek istiyor. Ama ben ailemle dahi konuşmuyorken nasıl yapacağım? Babası ne zaman isteyeceğiz kızı diyip duruyor ben erkek arkadaşıma cevap veremiyorum bu yğzden. Ama o benim hayatımdaki baba figürü ve sevdiğim adam🥹🖤 gelin olarak çıkacağım bir evim bile yok. Bu süreçte ne yapmalıyım? Artık int har etmeyi düşünüyorum 13 yaşımdan beri çalışıyorum ve ailemden tek kuruş almıyorum zaten vermiyorlar da. Nolur bana yardımcı olun kimsem yok
Evlilik nasıl olacak?