Babama oyun oynuyoruz?

Biz üç kız kardeştik büyük ablamı kaybettik ortanca ablam ve ben kaldım ama beni bu ailede annem ve ablamlar hariç kimse sevmedi babam sevmedi aslında sadece ben hep fazlaliktim çocuklarım da 6 torunu var 7. si yolda ortanca ablamın kızı olacak ama benim çocuklarım gözüne batıyor ben gözüne batiyorum ne zaman buraya gelsem çocuklarımla beraber beni gonderme peşinde yok başım kaldırmıyor acımız büyük düzen yok yaşlı başlı insanlarız felan vs diye bir sürü bahane üretiyor geleyim diye başımın etini yedi şimdi de postalamaya çalışıyor üstelik rahmetli ablamın çocukları da ona emanet olduğu halde onlara bile fazlalık muamelesi yapıyor kalplerini kırıyor üzüyor bağırıyor çağırıyor hep söylüyoruz o çocuklar yetim annelerini yeni kaybettiler kalplerini kırma üzme diye dinlemiyor 13 yaşındaki erkek yegenimle hiç anlaşamıyor sürekli çatışıyor kaç kere şiddet uyguladi kafasına orak attı vs bizde eşimle babama ders vermek için eşimin beni terk ettigine inandırmaya çalışıyoruz haketti cideen bu oyunu beni sevmediğini istemediğini bu kadar belli etmese keşke ama ediyor bu da beni çok üzüyor ben ona ne yaptım bilmiyorum 😢😢 onun iki değerli evladı vardı biri mezarda diğeri de yanında ama ben onun için hiç bir şeyim 😢

Babama oyun oynuyoruz?