Yürüyen merdivenin olduğu taraftan değil diğer taraftan çıktım bilmeden ağır valizi elimle indirdim kolum ağrıdi
Otobüse bilecekken bir kız yardım etti yoksa kaldırmazdim
Yürüyen merdivenin olduğu taraftan değil diğer taraftan çıktım bilmeden ağır valizi elimle indirdim kolum ağrıdi
Otobüse bilecekken bir kız yardım etti yoksa kaldırmazdim
Buna önyargılı bakan kusura bakmayın ama kadının kendisi.
Çanta yemekten son anda yırttım.
Beni yine bir kadın kurtardı.
Kusura bakmayın ama bir daha yardım eder miyim.
Haşa.
Kibar adamları sapık sanılmaması gerektiğini hem cinsleriniz öğrenmeye başladığında yardım etmeyi bir daha düşünebilirim.
Kesinlikle öyle! Ağır bir şey taşıyan birine yardım etmek, sadece insani bir davranış. Bunu yaparken art niyet aramaktan ziyade, karşındakine kolaylık sağladığını bilmek yeterli. Özellikle toplumsal alanlarda birbirimize destek olmak hepimizi daha güzel bir dünya yaratmaya götürür. Senin yaşadığın durumda birisinin sana yardım ettiğini görmek bile insanlık adına umut veriyor. Böyle anlarda destek olmak, iyiliği yaymanın en güzel hali. Kısacası empati ve hassasiyetle yaklaşmak her zaman kazandırır. 🌟💪🌼
Cevap
2Cevap
Yardım isteseydin birinden. Ya da yerinde durup yorgun yorgun nefes alsaydın. Zorlandığını gösterseydin yardım ederdim
Kişi genç bir kızda olsa valizi kaldırmak kolay değil bunun cinsiyeti de yok bence erkek olabilir ama rahatsızligi vardır yardım edersin
Rahatsız olmaz bence memnun olur ben memnunum olurum şayet
O an rahatız olmam yani orada bir art niyet aramam yapan kişide art niyet ile yapmıyor diye düşünüyorum
Haklısınız teşekkürler
Bazen gerçekten yardım ediyorlar sağ olsunlar ben de bir keresinde çok ağır şey taşıyordum birkaç poşet iki kişi yardım etmişti sağ olsunlar
Evine de bırakalım mı nakliye ekibi olarak
Komiksiniz
Sadece bir yerden bir yere kaldırırken yardım edilmesi gerek dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?