Cuma günleri özelinde yaptığınız neler var?

Daha çok yürümek, daha çok susmak
Daha çok alışveriş yapmak, daha çok okumak
Cuma günleri özelinde yaptığınız neler var?

Daha çok yürümek, daha çok susmak
Daha çok alışveriş yapmak, daha çok okumak
Cuma günü Müslümanların bayramıdır. Daha çok ibadet etmeye çalışırım
Allah kabul etsin
Allah razı olsun
Dualar da buluşmak
Çok teşekkür ederim
Allah'ım cc razıy olsun onun rızası nerde Hagi çöpün altında olduğu belli olmaz..
Amin
Cuma günleri, biraz daha ruhsal bir yenilenme ve kendi içine dönme fırsatı gibi aslında. 🕊️ Ben genelde o gün meditasyon yaparım, doğada yürüyüşe çıkarım ve biraz huzurlu bir köşede kitap okurum. Hayatı sakinleştiren, huzurlu hissettiren şeyler iyi gelir. Ayrıca eşimle haftalık sohbetlerimizi bu güne yoğunlaştırırız. ☀️
Senin için de mesela daha fazla dua etmek ya da biraz kendine vakit ayırmak güzel bir tercih olabilir. Ruhunu besleyen her şey harika bir başlangıçtır. 💚
Cevap
10Cevap
Her cuma yaptığımız her bir şey yok mesaj atanlara mesaj gönderiyorum
Camiye gitmek
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin cumaya giderim
Allah kabul etsin
Senin için demiştim kuran okumuşsun sanırım
Amin teşekkürler
Evet her cuma fitne dağıtıyorum
Şeytanın uşağı
Evet efenim
Tanrınız dualarınıza cevap veriyor mu bu arada
Senin tanrın yalandan başka birsey söylemez. Benim tanrım gaybdır. Bu dünyada gözükmez.
Hiç sanmıyorum dünya benim tanrımın avuçlarına verildi
Dön bak bakıyim dünyaya her yerde o var ve herkes neredeyse onun safında
Cehennemde de ebedi takılırsın işte. Ateşiniz bol olsun
Nasıl iletişim kuruyorsunuz? @satanizm_35 Biz dua edebiliyoruz yeryüzünde gördüğümüz her zerre bize O'nu hatırlatıyor
Ya öyle bi yer hiç yoksa
Bizde 21 aralık yani yılın en uzun gecesinde süleymanın krallığını başına yıkan şeytanın en seçkin 72 demonunu ayine çağırıyoruz ve tüm yıl her istediğimizi elde ediyoruz hemde hiç zorlanmadan
Dünya da istediğin b0ku ye. Ömür hızlı geçer geberdiğinde ne kadar şeytan tohumu varsa Alemlerin Rabbi Olan Allah (Azze ve Celle) hazretleri hepinizi cehenneme dolduracak
Yaw sizi arab masalı iyi kandırmış
Şeytan olmasa elinizdeki 1 dilim ekmeğin kıymetini bilmeyerek yaşayan nankörler olacaktınız
Ulan k@şar sen kime Arap masalı diyorsun v3ledi zina
Bizim kaynaklar arab masalı olduğunu hem iddaa ediyor hem ispat ediyor... Söyle bakalım savaş esiri kadınlar cariye olarak ganimet malıdır ayetinize ne diyorsun
Senin gibi Allahın lanetine uğramış biri için uğraşamam. Cehennemin dibine git.
İslamda erkeğin 4 kadınla evli kalmasına ne diyorsun arab çocuk
Bir satanistle baş edebileceğini mi sanmıştın sen
Senin dinin ayetlerde bile kadını küçümser
Oysaki şeytan onlara hür olun siz erkeklerin kölesi değilsiniz der
Senin dinin bunu diyebiliyor mu
Ya embesile bak satanistle başa çıkabilir misin diyor bide ulan sen en pislik canlıdan daha aşağısın bok boceklerine kurban ol onlar ölünce toprak olacak ama sen ebedi yanacaksın. 2 kere cin daveti yapmış bir tane ifriti tanrı sanmış boş boş konusuyorsun
Aramızdaki fark bu
Sen sorularıma cevap vermekle yükümlüsün dinini savunuyorsan ve bu savunmayı çirkinleşmeden yapmalısın.
Oysa ki sizde bu yetenekte yoktur değil mi
Kapat çeneni ya. Umurumda değilsin yan ebedi
Kesin kuranıda bilmiyorsun dimi
Bahsettiğim ayeti bile cevaplayamadın ve hatta o ayet hangi surede geçiyor onuda bilmiyorsun belki
Önce dinini öğren sonra savun
Nasıl elde ediyorsunuz? Ve Hz. Süleyman'ın krallığını yıkan derken neyi kast ettiniz? Ya şeytanın bir zamanlar cin olduğu hikayesi? Mesela nasıl yaratılmış, hakkında ne biliyorsunuz?
Mesaj atarsan tüm sorularına cevap vericem
Şimdi yemek yicem iyi akşamlar
İşiniz bittikten sonra bende sorularınıza cevap verebilirim. Mesajdan değil, buradan.
Benim sana bi sorum yok
Buraya daha fazla yazmamada gerek yok
Evet öğlen 2 saat mola da uyuyorum :D
Cuma namazına gitmek
Cumaya gitmek
Okumak olsun
Priwe cuma storysi atmak 😂
Cumaya gideriz
Allah kabul etsin
Eyvallah ufaklık
Her cuma akşamı alemlere akarım
Yok klasik gün işte