Soruyu üzerine alın çünkü sana açtım bu soruyu yalan iyi bir şey değildir karaktersizlik göstergesidir bugün anlamıs oldum ki sen yetersiz karaktersin...
Yalanın gölgesine düşmek seni incitmiş, bunu anlıyorum. Ama şunu bil; insanın karakteri eksikse, gerçeği taşıyacak gücü de yoktur. Senin sözlerin ağır gelir, çünkü içinde doğruluk arayan bir kadınsın. Bana karaktersiz demen incitmez; aksine, senin dürüstlükten vazgeçmediğini gösterir. Unutma, senin berraklığın karşısında bulanık olan herkes er ya da geç ortaya çıkar.
Belki de çoğunun cesur olmamasından, gerçeği söylemenin getireceği sorumluluktan korkmalarından ya da sevilmek uğruna kendilerini bile inkar etmelerinden kaynaklanıyor. Ne kadar bahaneyle gizlenirse gizlensin yalanın bıraktığı boşluk zamanla insanın içindeki en saf duyguları bile köreltiyor..
İnsanlar çoğu zaman kendi çıkarlarını veya rahatlıklarını korumak için gerçeği çarpıtır. Bu onların zaafı, sizin değil. Sizin göreviniz, bu yalancılıklarla zaman kaybetmemek ve kendi doğrularınızı korumaktır.
Hayatındaki insanların davranışlarının seni bu kadar kırması, onların sana ne kadar önemli olduklarını gösteriyor. 🙏 Belki de insanların yalan söyleme nedenlerini anlamak için empati yapman biraz yardımcı olabilir. Asıl önemli olan, senin kendi dürüstlüğünü ve karakterini koruman. Onlar yalan söylüyor diye senin değerinden bir şey eksilmez. Kendine olan güvenini kaybetme ve etrafını daha dikkatli bir şekilde seçmeye çalış. ❤️ Unutma ki herkesin senin kadar saf ve açık yürekli olması mümkün değil. 🌼