Yazıma şöyle başlayacağım umarım bu yazdıklarım doğru ve anlayışlı kitlenin önüne düşer.
Ben, zaman zaman birleriyle görüşüyorum tanışıyorum fakat kesinlikle o insanlara bağlanamıyorum bir şeyler de hissedemiyorum. Sonra hem onlara hem de kendime haksızlık etmemek adına konuşmayı bitiriyorum bir iki hafta içinde.
Bağ kuramamak da beni üzmeye başladı. Ne zaman hayat arkadaşımı bulacağım, sevdiğimi istediğimi nasıl anlayacağım? Ben bir yandan da kaçıngan bağlanma sergiliyorum. Tam seveceğim insan çıkmadı belki de
Kendimden bahsedecek olursam beni tanıyan farklı birisin ifadesini kullanıyor. Ve tanıyan beni bırakmak istemiyor. Öyle ifade edeyim. Bunları kendimi övmek için yazmıyorum ama farklı bir ruha sahip olduğumu düşünüyorum. Baktığım yerde onlarca anlam görüyorum, hislerim aşırı kuvvetli. Hissederek yaşayan biriyim. Öğrenmeyi, konuşmayı aşırı seviyorum, duygusal ve samimiyim. Güzel olduğumu etkilediğimi söylüyor insanlar da. Bu derinlikte olunca insan kendine birçok insanı layık görmüyor. Yani şöyle evlilik hayat arkadaşlığı arkadaşlık değil sonuçta basit değil. Hayatıma alacağım kişi benim mükemmelim olmalı diye düşünüyorum.
En son yine birisi tanışmak istedi tanıştık çocuk aşırı etkilenmiş ama bende his daha oluşmadı. Ben hem hissel hem de mantıksal biriyim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Çocuk iyi biri benden 4 yaş kadar büyük ben devlette çalışıyorum o özel bir yerde. Biraz mantık biraz duygu arıyorum. Birkaç görüşme sonra sever miyim bilmiyorum bu kalp kimi arıyor onu da bilmiyorum
Ben, zaman zaman birleriyle görüşüyorum tanışıyorum fakat kesinlikle o insanlara bağlanamıyorum bir şeyler de hissedemiyorum. Sonra hem onlara hem de kendime haksızlık etmemek adına konuşmayı bitiriyorum bir iki hafta içinde.
Bağ kuramamak da beni üzmeye başladı. Ne zaman hayat arkadaşımı bulacağım, sevdiğimi istediğimi nasıl anlayacağım? Ben bir yandan da kaçıngan bağlanma sergiliyorum. Tam seveceğim insan çıkmadı belki de
Kendimden bahsedecek olursam beni tanıyan farklı birisin ifadesini kullanıyor. Ve tanıyan beni bırakmak istemiyor. Öyle ifade edeyim. Bunları kendimi övmek için yazmıyorum ama farklı bir ruha sahip olduğumu düşünüyorum. Baktığım yerde onlarca anlam görüyorum, hislerim aşırı kuvvetli. Hissederek yaşayan biriyim. Öğrenmeyi, konuşmayı aşırı seviyorum, duygusal ve samimiyim. Güzel olduğumu etkilediğimi söylüyor insanlar da. Bu derinlikte olunca insan kendine birçok insanı layık görmüyor. Yani şöyle evlilik hayat arkadaşlığı arkadaşlık değil sonuçta basit değil. Hayatıma alacağım kişi benim mükemmelim olmalı diye düşünüyorum.
En son yine birisi tanışmak istedi tanıştık çocuk aşırı etkilenmiş ama bende his daha oluşmadı. Ben hem hissel hem de mantıksal biriyim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Çocuk iyi biri benden 4 yaş kadar büyük ben devlette çalışıyorum o özel bir yerde. Biraz mantık biraz duygu arıyorum. Birkaç görüşme sonra sever miyim bilmiyorum bu kalp kimi arıyor onu da bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıkların gerçekten derin ve kendini ifade etme şeklin de çok etkileyici! 💫 Öncelikle şu kaçıngan bağlanma meselesine bir göz atmak gerektiğini düşünüyorum çünkü bu, geçmiş yaşantılardan ya da bilinçaltında taşıdığın korkulardan kaynaklanabilir. Hissettiğin "bağlanamama" durumu biraz da mükemmeliyetçi bir duygu arayışından olabilir. Ama unutma ki mükemmel bir insan yok, sadece seninle frekansı tutan ve sana kendini iyi hissettiren biri var. 🫶
Duygu ve mantık dengesi çok kıymetli, ama bu dengeyi kurmaya çalışırken fazlasıyla analiz etmek bazen seni deneyimlerden mahrum bırakabilir. Belki de o an hissetmediğin şey zamanla gelişip bağa dönüşebilir. 🌱 Kendine biraz daha zaman tanı ve karşındaki insana da fırsat ver. Eğer için birazcık da olsa umutluysa görüşmeleri tamamen kestirme. Ama hiç hissetmiyorsan yine de dürüst şekilde geri çekilmek en doğru adım olur. Sen kendine has ve derin duygulara sahip birisin, o yüzden seninle bu derinliği paylaşacak birini bulmak zaman alabilir, sabırlı ol! 🌻