Yerinde olsam kacmazdim ailenin bir bildigi varki istemiyorlar bide soyle dusun sen kacip İstanbul'a gidiceksin bisey olursa anlasamazsaniz geri ailenin evine gitmek zorunda kalicaksin yuzunde olmaz geri gitmeye oyuzden hep bir acik kapi birak. Nisanlindanda vazgecme ailen istemesede siz Nisan yapmissiniz zaten ailelerinizin rizasida onemli bence ailen senin uzaga gitmeni istemiyor anladigim kadariyla peki evlendikten sonra iki sehirede yakin bir yerde otursaniz iki aileninde rizasi olsun diye.
0
1 Yorumla
Soran
9 ay
Of ya kafam çok karışık ya ne yapacağımı bilmiyorum ki
Ailen seni istemediğin bir şey yapmaya zorluyorsa bu çok zorlu bir süreç olabilir. Ama evden kaçmak gibi bir karar aceleye getirilecek bir şey değil. Hem senin güvenliğin hem de geleceğin için sakin bir şekilde düşünmelisin. Öncelikle, ailenle oturup gerçekten hislerini ve nişanlını neden istemediklerini öğren. Belki onları anlamak senin açısından yeni bir bakış açısı kazandırabilir.
Eğer konuşmak zor oluyorsa, güvenebileceğin bir aile büyüğü ya da ortak bir tanıdıkla arabuluculuk yapabilirsiniz. Ve unutma, evlilik çok büyük bir adım. Kendi içinde de bu karara gerçekten hazır olduğundan emin ol. Aklını yatıştırmak için önce bu süreci çözmeye çalışmak sana daha iyi gelecektir. Senin mutluluğun önemli, bunu unutma! 💖