+1 yılTürkiyede toplum farklı falan düşünmüyor. modernlikle, düşünce özgürlüğüyle godoşluğu birbirine karıştırmaktan vazgeçin artık. hiçbir toplumda kabul edilemez bu söylediğin şey. ne demek arkadaşınla antrenman için öpüşmek? öpüşmek çok özel birşeydir herkesle paylaşılmaz. o öpüştüğün insana da ileride nasıl itiraf edeceğini düşün. aynı şeyi o yapsın ister miydin? çok yazık demişsin ya asıl yazık sana ve senin gibi düşünenlere...
00 Yorumla
Yorumların hiç birine katılmıyorum. iki arkadaşın birbirine yardım etmesi son derece doğal. zaten kadın ve erkek arkadaşlıklarında şöyle bir durum vardır. kadınlar bir ilişki yaşama (sadece cinsellik de olabilir) ihtimali olmayan erkeklerle samimi arkadaşlık kurmazlarmış. bilinçaltının açığa çıkması diyelim buna. umarım faydası olmuştur güzelim. yarın akşam sonuçları merakla bekliyoruz ama ilk buluşmada da öpüşülmez ki :)
27 Yorumla- +1 yıl
Evlendiğinde ilk gün için de yardımlarını esirgemezler eşine ozman.
Soran+1 yılaynen ben de katılıyorum bunları söyleyenler kim bilir neler yapmış sizin çok namuslusunuz sankii her şeyde
Soran+1 yılhayır yani kimseyi eklemiyorum kusura bakma
- +1 yıl
Kardeşim boşuna avutmaya çalışma kendini ona buna bok atarak. Millet kaşarsa sen kaşarlıktan çıkıyomusun böyle bir zihniyet varmı? Sen bunu en iyi cevap seçerek duymak istediklerini almışssın o zaman hiç sormasaydın. Biraz beynin olsa zaten niye böyle aşırı tepki geldi derdin. İleride Gangbang yaparak dostun yine destek çıkar sana merak etme
yazıklar olsun ya sevgilisi olan cocukla öpüşüyorsun ve bunu deneme diyemi adlandırıyorsun kızı aldattırıyorsun ve bununda ustunu boyle kapatıyorsun
öpüşmek sadece iki dudagın degıp sehvet duyulması degıl ne kadar basıte almıssınız hayatı harbıden yazıklar olsun
yazma bana sakın senin seviyene inip ağız dalaşına veremem
ama şunu bilki senin sevgilinde aynını bırgun baska kızla dener o zaman sakın kızma30 Yorumla
Yapılan yorumlara kafanı takma canım sen. O yorumları yapanlar kim bilir neler düşündüler zamanında kız arkadaşları için. Arkadaşın sana sadece yardım etmiş olay bu. Önemli olan niyetinizdir. Kendini kötü hissetmeni gerektirecek bir durum yok. Rahat ol..
42 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılseni yargılamayacağım tabi ki çünkü benim de başımdan geçti bu olay. sana bu olayın devamının gelmesini tavsiye etmem, çünkü bu iş daha da ileriye gider ve sen ona daha da bağlanırsın. bu sefer de o senden kaçar sen çektiğin acıyla kalırsın öylece. üstelik arada da arkadaşlık bağı namına hiçbişey kalmaz. yaptığının doğru olduğu söylenemez fakat bunlar hayatta olabilecek şeyler, hayat işte. ama devamının gelmesini gerçekten tavsiye etmem, yaşadığım için söylüyorum.
20 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın. ilk öpücüğü sevgilinle yaşamalıydın. Erkekler öpüşme konusunda tecrübeli kız aramazlar. Hatta fazla tecrübeliysen "lan bu benden önce bayaa bi öpüşmüş" düşüncelerine gark olur bu da ilişkiyi zedeler. Şimdi sevgilinle her öpüştüğünde dostun aklına gelecek bazen öpücük aşkı tetikler umarım dostuna aşık olmazsın. Neyse olan olmuş yola devam :D
00 Yorumla
+1 yılInanamiyorum yaa :)) sen ciddimisin :)
Bana gore yanlis yapmissin..tecrubeni arkadasinda olmamaliydi..aslinda en buyuk yanlis arkadasinda..sevgilisi varken bole bi teklifte bulundu..denemede olsa yanlistir :)10 Yorumla13 yaşında bir kızla evlenen erkeklere kimse bir söz demiyor da bu kızı boğuyor herkes
İyi yapmışın. Zevk amaçlı yapsan bile güzel
Ama sevgilisi olanla yapma bundan sonra bence00 YorumlaYarın ;
arkadaşıma verdim normal mi, dersen
hiç şaşırmam
elektroşok tedavisi lazım sana
başka türlü kendine gelemezsin
aklın fikrin seks olacak yakında
benden söylemesi.20 Yorumla
+1 yılsakın doğru yaptığını düşünerek aynı ya da başka arkadaşından bambaşka şeyler için ders almaya falan kalkma affetmezler ona göre... :)
20 Yorumla
+1 yılArkadaşla öpüşmek nedir, Kız kardeşinle abinle öpüşmek gibi. Nasıl bir yardım biçimi bu allasen.
Evlendiğinde arkadaşın teklif eder mi acaba?
-İlk gün için yardımcı olabilirim?30 Yorumla
+1 yılSafmısın kızım kusura bakma kimseye demedim şimdiye kadar ama hak ettin. Ne lan bu sen sevgilinin arkadaşlarıyla öpüşmesini istermisin
20 Yorumla
+1 yılkeşke yapmasaydın sonuçta herkesin bir ilki vardır ve insan öpüşmeyi anne karnından bilmez ki deneyimini keşke sevgilinle yaşasaydın.ama artık yapacak bir şey yok bundan sonra bu gibi şeylere dikkat edersin umarımmmm
00 Yorumla
+1 yılBu guncellemene bise dicektim ama sadece sunu diyim o arkadasinla olan opusme yanaktan değildi dimi..
10 Yorumla
+1 yılulan sizi kim büyütüyor annenizin babanızın yüzüne tükürmek lazım
20 Yorumla
+1 yılMidem bulandı, kusura bakma ama bu genişliği nereden buluyorsunuz bilmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılbu sana mantiklımı geliyor? en iyi arkadaşınla öpüşmek neymiş efendim denemeymiş o arkadaşın fırsatcılık yapmış sana böyle bir teklif yapdığına göre icinde sana karşı birşeyler var demektir.
00 Yorumla
+1 yılçok erken doğmuşum
şu gençliğin kafasını yakalayamıyorum!32 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 580 cevap paylaştı. bende seninle arkadaş olabilirmiyim arkadaş ama sadece:)
21 YorumlaYarında ilk cinsel deneyiminde emin ol yardımcı olacaktır sana arkdaşın :)
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO arkadaşın gözlerini oyar içine badem koyarım..Off çok kabayım ama gerçek bu...
20 Yorumla ders almak guzeldırde..bırde öpüştüğün arkadaşının sevgılısı yerıne koy kendını daha ıyı anlayacaksın...
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama sonuçta kendini birine vermiş gibi düşün bu çok iğrenç ya 2. el kullanılmış gibi :D
10 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın kendini sevdiğin kişiye saklamalıydın :)
20 YorumlaHazır başlamışken sevişseydiniz bari. Bir de normal mi diye soruyorsun.
20 Yorumlahem sevgilisi hemde arkadaşından almış 10 puanı çocuk :)
10 Yorumla
+1 yılsaçmalamışsın. arkadaşın da seni kullanmış. Sevgilisi olan birisi başkası ile öpüşür mü ya?
20 YorumlaÇok mantıklı gelmedı bana.Olduysa da hoş olmamış
28 Yorumla- +1 yıl
şikayet edecem senin gibi sapılklar yüzünden sitenin ahlakı bozuldu
- +1 yıl
senin kuzun değilim sapık adi profilindeki arkadalarıını uyracağım
- +1 yıl
tek anlamaya calıştığım erkekmi lezbiyenmi olduğun . savcılıkta görüşeceğiz burda değil
- +1 yıl
seviyeden bahsedene bak
arkadaş işte ... parayla değil ki
10 Yorumlasenin arkadaşın eğreti damat mı olmuş :)
10 Yorumlayok yok mide geniş mide
32 Yorumlakız haklı arkadaşlar.
00 Yorumlaarkadaşlar öpüşmez sacmalama
00 Yorumlasonra git kizlara guven
31 Yorumla
+1 yılsen türünün numunesisin dostum
11 YorumlaÖh yani
10 Yorumlaevet yanlış yapmışsın
00 Yorumlaiyi yapmışın aferin sana
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri