Arkadaşların öpüşmesi normal mi?

çok yakın bir dostum var kendisine her şeyi sorarım konuşur dertleşiriz. çıktığım kişilerle hiç öpüşmedim ama artık bunun zamanı geldi dedim. çünkü şu an bir sevgilim olmak üzere. onunla ilk öpüşmemde tecrübesiz olmak istemiyorum.:( bunu kendisine söyledim oda bir dene benimle dedi ama yapamazsan da zorlama dedi. 1 hafta da ancak karar verdim. onunla öpüştüm sadece deneme amaçlı zaten 1 kere oldu bitti. onuundaa sevgilisi var zaten. güzel öpüştüğümü söyledi. yarın ilk buluşmamız çıkacağım kişiyle. sizce yanlış mı yaptım.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşım başka şehirde artık uzun bir süre görüşmeyecez zaten bu olayı da hiç konuşmadık.oldu bitti.her şey sevgiliyle oluyorda arkadaşla olunca neden saçma oluyor anlamıyorum.öpüşmek herkesin yaptığı bir şey onunla yattım demiyorum ki!
Güncellemeler
+1 yıl
yaa kimler var kimlerle öpüşüyor yatıp kalkıyor..ben en aazından bunu bildiğim kişiyle yapıyorum..dışarıda binlerce erkekle ytaan öpüşen kaşarlar var onlara laf yok ama..ayrıca millet sevgilisyle yatıp kalkıyor kızlık bozuluyor ama sevgilisi ya normal..çok saçmaa bence söylelnler bu kadarda ağır şeylerın yazılacagını tahmın etmedim..her insan kendini bilir namus bununla olçulmuyor..maalesef turkıyede toplumumuz çok farklı düşünüyorr...çokk yazıkkkkk!1
Arkadaşların öpüşmesi normal mi?