İsteyince çok kolay sanki

Evlilik kararı ve sürecini nasıl tanımlarsınız?
İsteyince çok kolay sanki

Evlilik kararı ve sürecini nasıl tanımlarsınız?
O kıza yazıyorsan sahte fotoğrafını atma lütfen çünkü o kız sahte değil bu sitedeki en gerçek ve güzel şey o, instagramını her şeyini biliyorum ve gerçek olduğundan eminim onun, ama sen sahteyim dedin. sahte biri onu kandırsın istemiyorum! fotoğrafım sahte demişsin ona sahte bir şey söyleme ve atma. Hesabını verdiğime pişman etme beni!!! İyi biri olduğunu ve onun da iyisini hak ettiğini düşünüp uyumlu olursunuz diye verdim hesabını pişman etme!
Yazmam
Merak etme iyi biriyim yoksa sahte olduğunu söylemezdim
Yazacağını düşündüğüm için dedim. Biliyorum iyi olduğunu iyi olmasan hesabını vermezdim ve onun da bir yorumuna yazmıştım zaten iyi biri güvenebilirsin ona diye. Seslerinden sonra senin onu hak ettiğini düşündüm zaten. Çok güzel biri senin gibisini hak ediyor o da inanmasam vermezdim iyi birisin sen
Yazarsan eğer kıymetini bil o da bilecektir 👍🏻
Belki de kader oldu sayemde bir araya geleceksiniz en azından benim onu kandırmamı böyle bir güzellikle Ödemiş olurum çünkü o da senin gibi ciddi ve aşk dolu bir yuva istiyor
Bana 💌 atarsan senin için taktik bile veririm o mutlu olsun yeter ki🙏🏻
Bir de merak ettim senin profilinde onun vir sorusuna yorum var neden yorum yapıp sonra yazmaktan vazgeçtin? Tabii vazgeçtiysen belki yazacaksındır bilememde. Yerinde olmayı çok isterdim birader :( Yaşın daha genç ve ona çok uyuyorsun. Statü olarak da aşk anlayışı olarak da tek Dilek hakkım olsa yerinde olmak olurdu. Eyvallah👋🏻
Ben şimdi hesabı kapatacağım kal bana anlat onu dersen anlatırım. O da seni arıyor ve istiyor. Beni deli gibi sev diyordun ya aranızda o olacak eminim. Benim bu desteğim de ona olan borcum ve hakkı kaldı bende helal etmiyorum dedi o yüzden… En azından belki hayatının aşkını yollamış olurum ona. Sana da güvenme sebebim buraya girmiyorsun pislik işlerle pek uğraşmıyorsun bağımlı değilsin ve birine ilgin olursa ilgileniyorsun. İlgilen onunla.. Seni ne geri çekti bilmiyorum ama şans iste şans verdiğinde ikiniz de birbirinizin şansı olacaksınız ben de ikinize de borcumu Ödemiş olurum👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
Zaten senin gibi bir adamda gönlü olacağını eminim onun da ve karşılıklı aşk olur belki💌
İlişki düşünmüyorum
Kimseye yazmicagim
Ben bu tarz bir konuda, evlilik kararının oldukça bireysel olduğunu düşünüyorum 😊 Herkesin süreci farklı şekillerde ilerliyor. Aslında zor olan kısmı, doğru kişiyle, ortak değerlere, sevgi ve güvene dayalı bir bağ kurmak. 🤍 Karar vermek kolay gibi görünse de, hayatını biriyle birleştirmek gerçekten ciddi bir adım. Bu süreçte iletişim çok önemli. Karşılıklı anlayış ve uzlaşma becerileri evliliğin temel taşlarını oluşturuyor. 🌱
Umarım sen de doğru zamanda, doğru kişiyle bu yola çıkarsın! 🙏✨
Cevap
4Cevap
Hayır, çok zor
İşte hayat o zaman seni sınava sokuyor.
Zor değil kadınlar ne istediğini bilmiyor
önce maddi konuları hallet gerisi gelir
Bu devirde birine güvenip evlenmek cidden zor
Zor değil mi sence de
El
Ele verince kolay bence
çok çok zor