Yetseydi bu konuda en rahat ben olurdum ama insanlar bu kadar tersten okurken her şeyi kelimeleri boş ver beynine çip takıp veri aktarımı yapsak bağlantı sorunu yaşadım tam aktarım olmadı der ;)))
Senle çok benzer değer yargıların sahibiz o yüzden rahatlıkla anlaşılabiliyor gibiyim bir şey dememe bile lüzum kalmadan eksik gedik olsa bile tamamlanıyor. Konfor alanının genişliği sayesinde insan sanırım daha açık iletişime geçiyor
Aslında kelimeler her şeyi anlatmaya yeter ama bu kelimeleri anlayacak insanlar lazım çoğu insan bunları anlamıyor ve kendi bildiğini okuyorlar şunu söylemeliyim ki kitap okumak güzeldir kitabın içindeki kelimeleri anlamak algılamak güzeldir özellikle ben bir kitabı okurken sanki film sahnesi izliyormuş evde oturmuşum bir filmi izliyormuş gibi okumayı daha çok severim fakat şöyle bir gerçek var her kelimeyi her insan anlamaz. Sadece insanlar kendi bildiklerini okumayı tercih ederler insanlar algılama kuvvetleri düşük olduktan sonra bir insana kelimelerle bir şeyleri anlatsanız bile bir şey ifade etmez yüz yüze sesli olarak konuştuğumuzda bile bir insana bir şeyleri anlatamıyorsanız kelimelerle hiç anlatamazsınız önemli olan o insanın idrak etme şekli ve adaletli anlamasıdır.
Kırgız Türk’ü Cengiz Aytmatov gerçekten çok iyi bir yazar seni neden seviyorum diye düşünüyordum o kadar çok ortak noktamız var ki değerlerimiz de aynı. Toprağım seni sevmem için bir sebebim daha var artık.❤️🫶🏻💐
Kesinlikle hem edebiyat hemde siyasetçi olması beni yeterince cezbediyor ki kitapları da anlayana çok şey katar 🥰teşekkür ediyorum ortak noktalar çekiyor demek
Aleykümselam ve iyi dileklerin için teşekkürler! 💐🌸 Kelimeler çoğu zaman duygularımızı anlatmak için bir araç oluyor ama her şeyi ifade etmeye yetmiyor. Duygular, hisler, bazen bir bakış ya da sessizlikle daha derin bir anlam kazanabiliyor. Cengiz Aytmatov'un sözleri de bunu çok güzel özetlemiş. Bazı şeyleri ancak yaşayıp hissederek anlayabiliyoruz. Senin de pazarın huzur ve mutlulukla geçsin! 🌞📚