Adama falan bakmadım ayrıca adamın giydiği üstündeki tişörtün üstündeki yazı dikkatimi çekti bakmadım dedim eve gelince bir sürü laf etti ben de bardak fırlattım o da bana yastık fırlattı kim haklı burada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sen haklısın. Baktın dı bakmadındı olaylarını aşmak gerek artık. Ayrıca bakabilirsin de göz ucu ile insanı dikkatini çeken birine bakmak da sıkıntı yok
049 Yorumla
Soran10 ayOrta yaşlı bir adamdı adama falan bakmadım yeni ingilizce öğreniyorum üstündeki yazı dikkatimi çekti okumaya çalıştım bu kadar
Soran10 ayÜfff hem de nasıl yaşım ondan çok küçük olduğu için daha bi sahipleniyor kıskanıyor
Soran10 ayÇok şükür kuduruk kadınlardan değilim kaliteli bir insanin boş işlerle işi olmaz kocamı seviyorum ama o beni çok kıskanıyor
Soran10 ayBiliyor ki anlatmama gerek yok benim saf olduğumu düşünüyor milletin beni kandiracağini düşünüyor
Soran10 ayKocam bebiş yaaa ev kedisi resmen evlendiği günden beri evden çıkmıyor totomdan ayrılmıyor kıyamıyorum bebisime jxjx bebiş dediğime bakma 37 yaşında jxjxjx
Soran10 ay22 oldum ben
Soran10 ayHer zaman söylüyorum ama laftan anlayan kim dışarı bile onsuz çıkamıyorum ayrılmıyor benden
Soran10 ayOturuyorum balkonda yanıma gelip oturuyor uzanıyorum koltukta o da diğer koltuktan kalkıp yanıma uzanıyor tam bir şapşal kocam var 😁
Soran10 ay98 kilo ben 49 kiloyum isterse bi dokunmasiyla devrilirim ama biz anlık tartışıp kapatıyoruz en fazla yastıkla saldırıyor bana nzjz
Soran10 ay156 benim onunki 87 88 falan
Soran10 ayKıyamaz ki kocişim bana jdjd ama damarına basılınca çok da güzel kıyar lakin ben o dereceye getirmem her tatsız olayı tatlıya bağlarım o da bu halime aşık
Soran10 ayBen her evliliğin böyle olmasını isterim mutsuz bir ailede büyüdüm ama ışığımi hiç kaybetmedim daha çok miniktim annem babam ayrıldı ben öyle bir evlilik yapmak istemezdim hiç Allah yukarda o yüzden çok dua ettim şükür sebebim oldu siz de evlenince eşinizi çok sevin o da sizi çok sevecektir
Soran10 ayKesinlikle benim eşim katı sevimsiz bir adamdı benden önce benimle iyileşti o yüzden ailesi de beni seviyor sayıyor
Soran10 ayEvet cidden şans ve kısmet meselesi annesi her işime koşuyorlar annesi de babası da abisi de çok saygılı biri bende evime gelince ya da evlerine gidince hizmette kusur etmiyorum arkadaşlarım sen köle misin yapma bırak diyor ama bence yanlış düşünüyorlar çünkü onlar da bana öyle davranıyor neden saygısızlık edeyim ki
Soran10 ayAllah herkese güzel evlilikler nasip etsin ne diyeyim herkes kalbinin ekmeğini yer
Soran10 ayAmin inşallah yok 4 aydır evliyiz daha bekliyoruz inş sağlıklı gelsin
Soran10 ayÇikolata kistim var... Hamile kalmam zor olabilir o yüzden
Soran10 ayİstiyorum tabiki de ama şu an endişelenecek bişey yok diyor doktor kist küçükmüş olmasa aldiririm tedavi olurum ya da yeni öğrendim ben de
Soran10 ayBenim yaşım küçük onunki büyük o benden daha çok istiyor ama beni üzmemek için dile getirmiyor bakalım hayırlısı
Soran10 ay37 yaşında işte ikimiz de istiyoruz ama yapacak bişey yok ne zaman olursa
Soran10 ayYok korunmuyoruz şu anlık bişey yok işte daha 1 hafta önce regl oldum
Soran10 ayİnşallah
Soran10 ayAmin 😀
Soran9 ayEvdeyim 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz tartışmalar bazen küçük şeylerin büyümesiyle gerçekleşiyor, zannediyorum ki bir iletişim eksikliği olmuş. Eşinin bu kadar sert tepki vermesi, belki kendi içinde bir güvensizlik ya da kırgınlık yaşadığını gösteriyor olabilir. Alttan almak zor bir durum tabii ama sakin kalıp duygusal olarak kendinizi ifade etmek bu noktada çok önemli. Özellikle "Beni yanlış anladın, aslında niyetim şuydu..." gibi açıklayıcı olmaya çalışabilirsin. Bardak ve yastık fırlatma gibi hareketler iletişimi zorlaştırır. İkinizin de sakinleşip tekrar konuşmasında fayda var. Sevgi ve anlayışla çözülmeyecek şey yok. ❤️✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 10 aysen haklısın
00 Yorumla
10 ayGözlerini bağlasın kapatsın kör gibi yürü yolda. Ruh hastası o zaman
016 Yorumla
Soran10 ayElinde olsa bağlar arabadaydik yolda yürüyen bir adama baktığımı iddia etti jxjx yaşlı bir adama. d
- 10 ay
Hepimiz ister İster bakabiliyoruz sağımıza solumuza bir insana başka bir şeye bakmakta bir sıkıntı yok Bu kişideki biraz hastalık bence
Soran10 ayEvet işte onu anlatmaya çalışıyorum niye bakayım hadi baktık diyelim aşık olarak mi baktım sanki kocam yanımdayken tövbe ya
- 10 ay
Birincisi bu adamın kendine özgüvensizliği İkincisi de sana güvensizliğinden dolayı böyle bir şey yapıyor
Soran10 ayBeni de ailemi de çok iyi tanıyor asla öyle bişey yapmayacağımi da iyi biliyor geçmişte yaşadığımız olumsuz bir olaydan sonra sürekli korumaya çalışıyor saçma sapan kıskanıyor
- 10 ay
Yok bu mantıklı bir Kıskanma değil bu güvensizlikten oluşan dediğim gibi yani başka bir etken yok bunun altında koruma içgüdüsünden değil Çünkü arabadasın da bakan sensin yani Birisi sana gelmiyor yaklaşmıyor
Soran10 ayAdama bişey demedi ztn bana kızdı elin adamına niye bakıyorsun yanlış anlayacak dedi ben de açıklama yaptım sanane bakma dedi kimseye
- 10 ay
İnan senin şu anlattığın olay bu adamın psikolojisinden dolayı benim ruhumu kararttı iyi bir hasta
Soran10 ayBana hasta napim
- 10 ay
Seninle hiçbir alakası yok kendi iç alemindeki güçsüzlük korkusuyla alakalı
Soran10 ayKocam aslan gibidir cüssesinden korkup üstünü arıyorlar ne korkusu jxjx
- 10 ay
Duygusal Korkular fiziksel cesaretten ya da başka şeyden bahsetmiyorum insanın iç alemindeki olan duygusal korku vardır
Soran10 ayO korku nedir ama onu da söyle bari
- 10 ay
Onu nereden bileceksin ki bilemezsin Onu nereden bileceksin ki bilemezsin bu çocukluktan ya da yetişkinlik döneminden kalan Bir Yaradır iyileşmeyen herkes olur böyle bir şey bilinçaltında bu öyle bir şeydir
Soran10 ayBilemem
- 10 ay
Aynen
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
10 ayGereksiz kıskaçlığı bıraksın gönlünü alsın
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayAdamla neden etmedi
14 Yorumla
Soran10 ayAdamın suçu yok ki haberi bile yok adam karşıdan karşıya geçiyordu üstündeki yazı dikkatimi çekti onu okumaya çalıştım o da kızdı elin adamına niye bakıyorsun diye
- 10 ay
Gereksiz bir adam senin kocan
Soran10 ayKendine bak sen
- 10 ay
Benle ne alaka
Aile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Sen haklısın da kavga için çok saçma neden
05 Yorumla
Soran10 ayBence de çok gereksiz bardak fırlattım kocamın ayağına geldi sonra üzüldüm
Soran10 ay37 yaşında mxkxk
Soran10 ayEvet istemiyor kimseye bakmami
Gizli Üye(36-45)10 ayBardağa karşılık yastık mı?
134 Yorumla
Soran10 ayEvet kıyamaz aşkom bana
Cevap sahibi10 ayÇok kıskanmiş ama belli ki...
Soran10 ayBurnumdan getiriyor çalıştığım yerle de haberim yokken konuşmuş biz nisanliyken eşimi çıkartın demiş işten adam apar topar çıkardı beni işten
Cevap sahibi10 ayKız bu çok fena ama. Evden de onsuz çıkamazsın ha...
Soran10 ayArabayı bırakıyor jdjd arabayla gidiyorum ztn sorun olmuyor
Cevap sahibi10 ayGiyimine de çok karışıyor olmalı...
Soran10 ayKapalıyim ben yani tam kapalı değil giyimimi kıskanmiyor bu kadar güzel giyinme dikkat çekiyorsun benim bu duruma canım sıkılıyor diyor ben de inadına dikkat çekici giyiniyorum dikkat çekiciden kastım açık veya dar değil farklı ve renkli giyim
Cevap sahibi10 aySende adamı sinir etmeye çalışıyorsun. Milletin dikkatini çekip baktırıp sinir ediyorsun 😊
Soran10 ayDoğamda var napim kxjx
Cevap sahibi10 ayBak ya doğamda var diyor bi de 😂 ilgi çekmek hoşuna gidiyor dimi?
Soran10 ayNe sanıyorsun dışarı çıkıp Fink mi atıyorum nxjx kimse yok ki düğünlerde falan onun ailesi ya da onlarda olmuş oluyorum bir de kendi çevrem yabancılar değil
Cevap sahibi10 ayFink atma değil de ne bileyim yabancı olmasa da onun ailesi de yabancı olanlar vardır. Dikkat çekeceğin biriler 😂
Soran10 ayNapim o kadar da olsun güzel giyinmeyi seviyorum
Cevap sahibi10 ayBı erkek sana bakarken eşin görürse kıyamet kopar biliyorsun dimi 😂
Soran10 ayAyy evet ama napabilirim jxjx
Cevap sahibi10 ayBak ya hala napabilirim diyor. Harbiden hoşuna mı gidiyor ne dikkat çekmek başkasının sana bakması ne 😂
Soran10 ayKıskandirmak hoşuma gidiyor sadece kocamı değil abilerime anneme de babama da yakın arkadaşıma da çok yaptım jxjxj
Cevap sahibi10 aySen çok mu fenasın bana mı öyle geldi 😂 kız elin adamı bakıyor iyi misin sen 🙄
Soran10 ayAma ben elin adamına bakmıyorum o yüzden önemli değil varsa yoksa kocammm
Cevap sahibi10 ayElin adamı sana bakıyor kocan görmesin 😂
Soran10 ayGörmez inş 😀
Cevap sahibi10 ayGörürse o zaman yandın işte. Hele bi de inceleyen biri denk gelirse aboo 😂
Soran10 ayBurası indirili bile değil ki tarayıcıdan giriyorum
Cevap sahibi10 aySen yine de dikkat et valla... burada mi erkeklerin sana ilgisini bi görür okursa yandın 😊
Soran10 ayGörmezzz
Cevap sahibi10 ayPeki burada erkekler ile muhabbet ediyor musun?
Soran10 ayHayır sadece yaşadığım bazı olayları gizli üye olarak soruyorum kimseyle muhabbet etmiyorum sorulara cevap vermiyorum mesaj istekleri de kapalı ztn çok nadir girerim kapaticam ztn birkaç güne
Cevap sahibi10 ayAnladım
Soran10 ayÖyle
Cevap sahibi10 ayKendinden bahseder misin biraz yaş boy kilo ölçüler vs...
Soran10 ay22 dedim yaa ölçümü napcan boş ver
Cevap sahibi10 ayYaşını hiç sormadım ki.
Soran10 ayYazdım diye hatırlıyorum yanlış anlamışım o hâlde kusura bakma
Cevap sahibi10 ayÖ. d.
10 ayKocan
041 Yorumla
Soran10 ayAçıklamayı okumadın mi adama bakmadım
- 10 ay
Bakimissin demek ki farkinda degilsin
Soran10 ayÜstündeki yazı dikkatimi çekti ona baktım bakmişsam baktım derdim ztn bir de benim kocam yakışıklı boylu poslu elin pis herifine niye bakayım yahu
- 10 ay
Kiskanmis. Ama demin bakmadim dedin bu ikilem
Soran10 ayAdamım gözlerine yüzüne bakmadım bu halde bakmış mi oluyorum haa
- 10 ay
Kocan öyle algılamış adamda sopayı yemis. Zavallicik b. ok yoluna gitti
Soran10 ayNe diyon
- 10 ay
Adam bosu bosuna dayak yemis. Onu diyom
Soran10 aySinir etti beni çünkü ama sonra pişman oldum tabii
- 10 ay
Gecmis olsun herkese
Soran10 ayGeçti artık jxjx hâlâ küsüm kendisine
- 10 ay
Yapma adama. Kiskanclik derecesi fazlaca yuksek. Ama seviyor delice
Soran10 aySeviyorum kıskandirmayi ama napim
- 10 ay
Hahaha bak seennn. İtiraf geldi
Soran10 ayHep olan bişeydi ama
- 10 ay
İnşallah ikinizin yanından geçmem sen beni de dövdürebilirdin
Soran10 ayEskiden çok kavga edermiş artık yaşı büyük babası uyarıyor yani kimseyi dövdüğü falan yok jxjx tartışır yani dövmez kimseyi yani inş
- 10 ay
Hahaha evli kadinlara bakmayacasin her an bir sey olabilir
Soran10 ayKesinlikle bir insan kendine yakıştırmasın bence evli birine bakmayı karakter meselesi
- 10 ay
Katiliyorum. Ama bakan kadin var ise ne yapmali sence
Soran10 ayKadına napilir ki bilmiyorum tepki gösterebilirsiniz neden bakıyorsunuz hanımefendi diye gerçi ne bakması diye tepki gösterir de başka ne denilir bilmiyorum
- 10 ay
Denemem bile tepki vermeyi. Uzun uzun bakan neden baktin diye sorunca atarlaniyor. En iyisi gozu kaçırmak
Soran10 ayYani mantıklı
- 10 ay
Akilli zeki kadinla muhabbet başka 🏵️
Soran10 ayMersii teşekkürler 😄
- 10 ay
Aman kocan attigim cicegi gormesin
Soran10 aySilerim birkaç güne soruyu ztn görmez nerden görecek
- 10 ay
Hahaha. Silme yaaa
Soran10 ayJdjdjd ruh halime göre 😀
- 10 ay
Ruh halin boyle esprili ve coskulu olsun hep
Soran10 ayBöyle olmasa hayat geçer mi hayatı hem kendime hem kocama zehir mi edicem bence hiç gerek yok ben güler yüzlü olmayı seviyorum öyle insanları da seviyorum
- 10 ay
Olmayanlari uzaklastir zaten
Soran10 ayMecbur öyle insanlar hayatımın merkezinde olabiliyor mesela yengesi beni hiç sevmiyor geldim geleli nefret ediyor benden yemeğe çağırıyorum kahvaltıya çağırıyorum ondan yaşça küçük olmama rağmen bir defa bile evine çağırmadi bir de üstüne trip yiyorum 😄
- 10 ay
Kiskaniyor basit
Soran10 ayBişey yapmadım sevdim saydım ailesi beni çok seviyor mesela annesi babası abisi kız kardeşleri biraz gıcık alıyor benden yapacak bişey yok ona da
- 10 ay
Evet kafaya takma
Soran10 ayTakmiyorum ztn 😀
- 10 ay
Helal... sen kocayi hafif hafif kiskandirmaya devam et
Soran10 ayİlmek ilmek işliyorum 😀
- 10 ay
Cok kotusun hahahaha
Soran10 ayYok beee kime ne etmişim napiyorsam kendime
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam yoldan geçen adama neden baktın diye benimle kavga etti kim haklı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler