Hakaret eden ve dolabdırıcı olduğunu iddia eden kişiden şikayetçi olabilir miyim?

Mobil bir oyun üzerinden tanıştığım bir kişi mobil oyun üzerinden bana mesaj atıp sesli sohbet etmek istediğini söyledi. Reddettim. Daha sonrasında hakaret etmeye başlayınca sesli sohbete geçip derdini sordum. Bana kartımı günlük 3000TLye ona kiralamamı söyledi. Reddettim. Dün gece Instagramdan beni bularak hakaret ve küfür etti. Açıkça bana zararı dokunabileceğini dikkat etmrm gerektiğini söyledi. Panel üzerinden ailemin numarasını bulup onları rahatsız edeceğini söyledi. Ben de istediğini yap dedim. Gece yarısı annen neden telefonu açmıyor diye mesaj attı. İddia ettiğine göre annemin numarasını bulmuş ve onu aramış. Ben de bulduğun numarayı at da görelim dedim ama atmadı. Tehdit ve küfürlerine devam etti. Ona insanlardan neden kartlarını istediğini sordum. Dolandırıcık yapacağını ve insanları tehdit edeceğini yazdı. Bu bir itiraf mı diye sordun ve evet dedi. En sonunda yine küfürler etti. Bu durumda hakaret dolaysıyla şikayetçi olabilir miyim? Tüm mesajların ekran görüntüleri var ve henüz mesajları silmedi. Ayrıca ben teklifini reddettim ama teklifini kabul edebilecek insanlar olabilir. Açıkça dolandırıcılık yapacağını kabul ettiği için bu konu hakkında da şikayetçi olabilir miyim? Ettiği küfürler umrumda değil. Teklifini de reddettim zaten ama başkalarına da bu şekilde konuşup korkutup dolandırabilir. Hem gece verdiği rahatsızlıktan ötürü hem de başkalarını dolandırma ihtimalinden ötürü şikayetçi olmak istiyorum. Biraz uğraşsın. Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Hakaret eden ve dolabdırıcı olduğunu iddia eden kişiden şikayetçi olabilir miyim?